СЕДМОКЛАСНИЦИ - борба със статистиките - седмична (06.06-12.06)

• 66 423
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Говорих с РИО Стара Загора.Тази година ще направят статистика Praynig
тази година?  Mr. Green

и за да не е спам:
ruba, няма провал тука - просто шанс. Повечето деца са достатъчно мотивирани, подготвени и прочие. Но за съжаление разни обстоятелства се намесват и по време на изпита нещата не протичат така, както сте го тренирали преди.
Детето не бива да се отчайва. Животът ме е научил, че всяко зло за добро.  Hug

Има ли други пловдивски майки на момичета или момчета с първо желание немски в руската, като нас? Да се намерим и подкрепим!  Hug

# 121
Sash   bouquet, БЛАГОДАРЯ ЗА НОВАТА ТЕМА.

Синът ми се отказа да ходи да си проверява работите по математика и БЕЛ. Оценките са му достатъчни за прием в желаното училище, но въпреки всичко си беше наумил да прави проверка особено на първи модул по БЕЛ. Добре , че се отказа, защото аз не мога да си представя при двама проверяващи да има допуснати пропуски от тяхна страна.

Поздрави на всички, много късмет и усмивки на всички седмокласници  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 122
Поздравления за всички деца, които успяха да издържат огромното напрежение и натоварване в 7-ми клас и показаха най-доброто от себе си на изпитите!
И кураж на онези, на които нервите и умората изиграха лоша шега...
За жалост сред вторите е и моето дете...
Но важното е сега да се възстанови от стреса и да не изгуби вяра...
Надявам се все пак да я приемат в някое добро училище и да попадне в хубав клас.
С оценки 4.03 по математика и 5.18 по български трябва ли да смятаме, че напълно се е провалила? Този максимализъм, който ни разтресе всички, съсипва по-чувствителните деца...
Но това е положението...

Драмите са абсолютно излишни. Детето си е дете - иска да го прегърнеш и утешиш. По-важното е да стане добър човек, а за това семейството и отношението му към детето е най-важно.  В никсакъвслучай не сее провалила. Тя просто следва начертания си път, а той очевидно не минава през вашите мечти.  Завте ли, на 04,06 сутринта като излязоха първите резултати синът ми се оказа с ужасно нисък бал. Карах към нас като луда за да го утеша и през това време в главата ми се нареди съвсем  достижима и нормална картина на гимназиалните му години. Бях готова да го успокоя напълно, сигурна бях, че този изход дори е добър за него - толкова нормален ми се виждаше този изход от ситуацията, че като се прибрах и той ме сюрптизира с новината за новите оценки... първоначално не можах да се зарадвам на щастливите пламъчета в очите му. Така че - баба знае и две и двеста дето се вика. Изходи ма от всяка ситуация - училища много, не се знае къде е късмета на детето. Важното е да ги обичаме безрезервно и да ги подкрепяме безусловно .

# 123
  • София
Така, значи моят хубостник вместо 33.894 ще е с бал 32.894 заради 5цата по БЕЛ за годината, госпожата е непреклонна и отказва да го изпитва. Сега вече е с още 1000 места по-назад заради този БЕЛ.

СМГ и езикови-йок, дори и по-добри СОУта ще видим през крив макарон. Той от два дни е закучил за 2 АЕГ, заради гаджето с бал 35.0. Ама късно се гаджосаха, тя можеше да го накара да си сетне на д-то да учи.

# 124
  • Стара Загора

Ами хайде де - чакаме ..

# 125
  • Stara Zagora
ALEX,ние нещем и да чуем за ГПЧЕ или Максим Горки,а сме със всички шансове за там.Искаме Строителния и това е ,но се издънихме по физика и сега май ще треперим до последно.

# 126

Ами хайде де - чакаме ..

Изчакахме се.... Sad

# 127
ALEX,ние нещем и да чуем за ГПЧЕ или Максим Горки,а сме със всички шансове за там.Искаме Строителния и това е ,но се издънихме по физика и сега май ще треперим до последно.

Каквото искат, по-добре те да си изберат и решат.....за да не е оплакват, че ние сме ги накарали

# 128
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ,
Нещо и аз не се справям със статистиката, може ли някой да ми каже с оценки 5.73 и 4.89 /момиче/, дали имаме шанс за някоя от английските гимназии. Благодаря!!!

# 129
  • София
Драмите са абсолютно излишни. Детето си е дете - иска да го прегърнеш и утешиш. По-важното е да стане добър човек, а за това семейството и отношението му към детето е най-важно.  В никсакъвслучай не сее провалила. Тя просто следва начертания си път, а той очевидно не минава през вашите мечти.  Завте ли, на 04,06 сутринта като излязоха първите резултати синът ми се оказа с ужасно нисък бал. Карах към нас като луда за да го утеша и през това време в главата ми се нареди съвсем  достижима и нормална картина на гимназиалните му години. Бях готова да го успокоя напълно, сигурна бях, че този изход дори е добър за него - толкова нормален ми се виждаше този изход от ситуацията, че като се прибрах и той ме сюрптизира с новината за новите оценки... първоначално не можах да се зарадвам на щастливите пламъчета в очите му. Така че - баба знае и две и двеста дето се вика. Изходи ма от всяка ситуация - училища много, не се знае къде е късмета на детето. Важното е да ги обичаме безрезервно и да ги подкрепяме безусловно .

G..D.., чудесно казано, много ми хареса.  Hug

# 130
За тези, които се интересуват от ползата от китайския език може би тази тема ще е от полза, нищо че става въпрос за София http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658243.msg28134943#msg28134943. Синът ми ще го пише някъде във фермана с желанията си. Фирмата, в която работя също работи с китайци и впечатленията ми са, че знаят доста добре английски.

# 131
  • виртуално
Момиче в София с бал 32.212 има ли шанс за някоя ЕГ или направо да се насочваме към 22-ро/31-во

# 132
Наистина шанса и късмета с голям % на матурите. Децата са си деца, не са се научили още да са хладнокръвни при стресови ситуации. То и на нас, възрастните ни се свива стомаха като имаме някоя "ситуация" какво остава за децата. Аз на моя само това му повтарях като отиваше на изпит - дишай дълбоко, не бързай, не се паникьосвай.
Никой не се е провалил на тези матури, просто децата се учат да се справят с живота и се сблъскват със системата...

# 133
  • Пловдив
Dara благодаря за мнението

Дъщерята учи английски от 2 група в детската градина, после от 1-ви до 7-ми клас, плюс две години школа по английски към една частна занималня, повечето хора около нея знаят английски, някой от тях дори перфектно, така че мисля английския език мисля да го оставим като втори, а ако не е достатъчно ще ходим и на курсове. Китайския ми се струва добра идея, след 5 години когато живот и здраве завършим такъв рядък за България език ще ни е от полза, плюс английски. За френски във френската имаме добри отзиви и от близки приятели, които са завършили там, знаят езика перфектно, и имат добра реализация след това. Живеем близо до ЕГ Пловдив и ЕГ Иван Вазов, и честно да си призная само като им видя буренясалите дворове лошо ми става, но пък щом всички казват, че са елитни училища сигурно е така. Въпреки всичко ще пишем и китайския и френския пък ще видим какво ще стане. Бал за френски имаме, притесняваме само дали какъв ще е бала за китайския? Защото ако е 34 например няма как да влезем.

# 134
За Варна струва ми се, че няма да има промяна в баловете за желаните гимназии в сравнение с 2013г. или и да има ще е незначително. Така че миналогодишните са ми добър ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт