Русия 1

• 1 132 809
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 21 510
Никой не тормози руснаците. Но путинистите от всички етноси задължително трябва да бъдат санкционирани, както и нацистите. Никой не е виновен, че повечето руснаци са путинисти.
Ама путинистите, тоест повечето руснаци,  в лагери ли ще ги пращате или направо пред Народния съд?

Не, търпим ги дори, най-учтиво ги молим да не си проявяват имперските амбиции в Бг, защото сме суверенна държава..
Както вече писах в друга тема - не мога да разбера феновете на Путин, които дълбоко са се скрили в ЗЕ , да вземат влака и да отиват да му помагат, събира всякакви таланти ..

# 21 511
Аз вече не се учудвам, човешката природа е такава явно, че всеки изрод си има и фенове, след като има такива, дето пишат писма на Брейвик в затвора, защо да не боготворят Путин.

# 21 512
  • инфантилно и разглезено хлапе
И други сме живяли при социализма, помним "образа на врага", как в гнилия капитализъм спят под мостовете, как империалистите ще ни нападнат всеки момент и колко е хубаво в рая. Интересното е, че непрекъснато се намираха глупаци, които с риск за живота си се опитваха да избягат през телените огради на рая, дето пазеха не толкова отвън навътре, колкото отвътре навън.
Никой не тормози руснаците. Но путинистите от всички етноси задължително трябва да бъдат санкционирани, както и нацистите. Никой не е виновен, че повечето руснаци са путинисти.

Ха-ха-ха абе тавариш, недей да си въобразяваш небивалици. Какви руснаци ще санкционираш като предстои да те върнат в каменната ера...
Кво стана с кирчовия газ, защо е с 35% по-скъп?

Еврогейския съюз да не вземе да се разпадне? Като чета водещите заглавия - нещата май хич не вървят на добре...

Льо Мер: Пълно спиране на руския газ за Европа е най-вероятният сценарий
https://www.investor.bg/evropa/334/a/lio-mer-pylno-spirane-na-ru … -scenarii-355904/

Доставките на руски газ по "Северен поток 1" спряха
През почивните дни Канада реши да пусне задържаната след ремонт турбина за "Северен поток", според Киев Москва ще продължи да използва енергията като оръжие

Европа се готви за пълно спиране на руския газ и криза
https://www.mediapool.bg/es-se-gotvi-za-palno-spirane-na-ruskiya … a-news337059.html

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 10:45 от BlueIce

# 21 513
  • София
Не, търпим ги дори, най-учтиво ги молим да не си проявяват имперските амбиции в Бг, защото сме суверенна държава..

Верно ли? LaughingLaughingLaughing Ама само на хартия, а в действителност васална държава, която само си сменя господарите.
Като ги повтаряте тия клишета, поне проверявайте какво означава суверинитет, а именно политическа самостоятелност.

# 21 514
А ако вие искате да сме васална държава, то аз все още се боря с това да се чувствам комфортно в страната си и да не ме поучава всеки руски цървул как трябва да живея по неговите правила .. Тук важат нашите закони
Още американец или германец не се е държал унизително с мен в БГ институция за разлика от руснак

# 21 515
  • София
Аз или вие какво искаме, няма никакво значение за реалностите в момента.

# 21 516
Това, че членуваме в различни съюзи, не означава, че не сме суверенна държава. Организираме си избори, излъчване си парламент и съответно правителство. Не ни назначава някой от вън такова. Сега, фактът, че си избираме дебили, преобладаващо, е друг въпрос. Но пък и умственият капацитет на голяма част от народа, със съжаление го казвам, е същият като на дебилите, които избираме.

# 21 517
Аман вече от тоя криворазбран "суверенитет", който дори не си правите труда да отворите речника, та да видите имаме ли го, нямаме ли го.  Впрочем, аз разбирам къде ги стиска чепика някои.

Като не искате да сме в ЕС, гласувайте за Копейкин, да се преброим пак и да видим колко българи искат да да "независими", тоест обвързани с Русия, а не с ЕС.

# 21 518
  • София
Аман вече от тоя криворазбран "суверенитет", който дори не си правите труда да отворите речника, та да видите имаме ли го, нямаме ли го.  Впрочем, аз разбирам къде ги стиска чепика някои.

Като не искате да сме в ЕС, гласувайте за Копейкин, да се преброим пак и да видим колко българи искат да да "независими", тоест обвързани с Русия, а не с ЕС.

Аз не съм много сигурна, че ни стиска да се преброим, защото резултатите може да не са това, което си мислим.
Аз, ти, съседа и родата не сме представителна извадка.

# 21 519
Броим се през половин година напоследък и скоро пак ще се броим - в България няма нито сериозен политически субект, нито гласоподаватели, готови да си ритнат европейското членство и това на децата си, каквото и да дращят по социалките.

# 21 520
Орхид, като гледам ще се броим, но някои искат без машини Simple Smile,  че там с пръчици и индианската нишка не върви.. Относно Копейкин , същото пенявене беше и за спасителя Славчо,  но "народът" не си взима поука
И как точно си представяте БГ извън ЕС и НАТО, основното обещание на Копейкин, Вероятно като част от Руската федерация, а може и южните част придатък на Турция, защото при така изявените имперски интереси и без международни спирачки набързо ще ни анексират, а  Мутрофанова ще я направят герой на социалистическия труд!

# 21 521
Дори Копейкин не е толкова прост, а по отношение на руските си обвързаности и ЕС и той е като Атака едно време - "Човекът взе парите и каза Ще видим" ястребката Гунчева нали затова го напусна, защото пред избирателите едно плещи, а в партията вика "По кротко".  Като с ваксините, същата работа. И да вземе властта - което няма да стане, никога няма да застраши членството ни в ЕС.

И изобщо, до Беларус ли да идем да се наредим, освен че е антихуманно  и неправилно, би било и адски тъпо

# 21 522
Ама путинистите, тоест повечето руснаци,  в лагери ли ще ги пращате или направо пред Народния съд?
Ти кажи, как се отнасяме към нацистите? При всички случаи пропагандирането на путинизъм не би следвало да се толерира, защото това е една човеконенавистническа и престъпна идеология.
Руснаците са специалисти по лагерите и Народния съд, нещо бъркаш.

# 21 523
скаридка,къде ги видя тези руснаци? Мислех,че вече са изгонени от България. Освен тези със смесените бракове и двойното гражданство.

# 21 524
Изгонени? Как го решихте това?
Ами във Варна къде да ги видя , прехвърлят пари по банки, уреждат собственост..
Ако са с двойно би трябвало да имат и ЛК, а те държат паспорти на РФ.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 12:41 от скаридка

Общи условия

Активация на акаунт