Русия 1

• 1 132 039
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 22 395
В цял свят диктатори ,само в Америка бели и добри дедовци и баби управляват😂😂😂
Не са в цял свят...Истинските диктатори са в Русия и Северна Корея...Вероятно и затова тези две държави си приличат толкова много..Wink.

# 22 396
На кого САЩ са набутали зорлем оръжия? Все им се молят да ги спасяват от поредното "освобождение".

# 22 397
  • Русе
А кой управлява тези  старчета в Америка. Наистина ли вярвате , че те имат свободна воля , вземат решения и съдбините на света са в техни ръце или са пионки в театъра "демокрация".
   Кой е тоз той. Има ли връзка с авторитарното управление в Русия.Щот за Русия е темата. Вземете се изкажете докрай или споделяте искрици от собствено прозрение, който изгасват преди да са достигнали мозъка.

# 22 398
Няма значение какво мислим, фактите са очевидни - старчетата в САЩ се сменят, диктаторите в Азия са си същите - за справка, пак статията за Путин в енциклопедията.

Да , вижда се , че е по-добре  да не мислим. Четем  политкоректната журналистика и стига , мисъл няма.
Цитат
А кой управлява тези  старчета в Америка. Наистина ли вярвате , че те имат свободна воля , вземат решения и съдбините на света са в техни ръце или са пионки в театъра "демокрация".
   Кой е тоз той. Има ли връзка с авторитарното управление в Русия.Щот за Русия е темата. Вземете се изкажете докрай или споделяте искрици от собствено прозрение, който изгасват преди да са достигнали мозъка.
  Сакън, пак настъпих свещената крава ! Аз си мислех, честно  казано, че съм в темата за Байдън. И аз като него Grin Четох, че Пелоси се разисква и нейните приключения в Китай.

# 22 399
Няма значение какво мислим, фактите са очевидни - старчетата в САЩ се сменят, диктаторите в Азия са си същите - за справка, пак статията за Путин в енциклопедията.

Да , вижда се , че е по-добре  да не мислим. Четем  политкоректната журналистика и стига , мисъл няма.

И като мислите, какво разбрахте, кой управлява старчетата? Кажете и на нас, аз например не знам. Чувала съм само, че са рептилите.

# 22 400

Да , вижда се , че е по-добре  да не мислим. Четем  политкоректната журналистика и стига , мисъл няма.

Мисълта по-скоро бяга на повлияните от путинската пропаганда. Така например те искрено вярват в безграничната сила на руската икономика и в успеха на импортозамещението.
В Русия 1/3 от населението смята, че Слънцето се върти около Земята Rolling Eyes. Има и други популярни идеи - например, че хората и динозаврите са си живели заедно едно време. Това е по най-достоверни данни от ТАСС.
https://tass.ru/obschestvo/15368721?utm_source=google.com&ut … ferrer=google.com

# 22 401
Аз съм живяла там и такива хора не съм срещала. Руснаците четат много, обичат да пътуват , имат афенитет към театър , балет , изкуство. Театрални, концертни зали са пълни, дори в провинциалните им градове.Даже младите им поколения не пият . Вървете , вижте , опознайте ги, не се придържайте към опорки ли, що ли, глупости направо.

# 22 402
Руска душевност.
За путинофилите на родния им език.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1115094481860321&set=a.416380525065057

И за нормалните хора - на български.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0KtFyFn3J … amp;id=1128150480

# 22 403
А кой управлява тези  старчета в Америка. Наистина ли вярвате , че те имат свободна воля , вземат решения и съдбините на света са в техни ръце или са пионки в театъра "демокрация". Затова и отборите са два ,  политиката е една и съща , и старчетата нямат никакво значение с колко напреднала деменция са .
Конспиративното мислене е вредно, добре е да се вземат мерки.Wink.

# 22 404
Да , което не пасва на телевизора е конспиративно мислене . Такива неокомсомолци изгарят от омраза и плам да дойде времето на мерките.

# 22 405
Да , което не пасва на телевизора е конспиративно мислене . Такива неокомсомолци изгарят от омраза и плам да дойде времето на мерките.
Извинявай, но наистина ти е объркано мисленето...Нищо не се разбира от това, което пишеш - какъв телевизор, какви мерки...Ако си почитател на кремълския наратив, е разбираемо защо се получава така..Simple Smile

# 22 406
Аз съм живяла там и такива хора не съм срещала. Руснаците четат много, обичат да пътуват , имат афенитет към театър , балет , изкуство. Театрални, концертни зали са пълни, дори в провинциалните им градове.Даже младите им поколения не пият . Вървете , вижте , опознайте ги, не се придържайте към опорки ли, що ли, глупости направо.

Какви опорки, това е проучване, цитирано от ТАСС.
Русия не е Москва и Петербург или още десетина по-големи градове. Извън тях е "зоната на здрача". Това самите руснаци са ми го казвали.

Този текст е покъртително и ужасяващо точен. За съжаление до голяма степен важи и за нас. Страхът е нашето наследство от 500-годишното "съжителството" с турците и от 45-годишната прегръдка с Русия.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 00:04 от Анонимен

# 22 407
Оттеглянето на компании от Русия и санкциите парализират руската икономика в краткосрочен и дългосрочен план, сочи проучване на Училището по мениджмънт в Йейл, цитирано от Франс прес, предаде БТА.Отражението на западните санкции върху руската икономика е много по-голямо, отколкото показват официалните данни, изтъкват анализаторите, като подчертават, че възможно "завъртане към Китай" не изглежда особено реалистично. Появилите се твърдения, че икономическите санкции, наложени от западните страни срещу Русия след нахлуването ѝ в Украйна, са породили "война на икономическо изтощение", която предизвиква поражения на запад, като се има предвид предполагаемата "устойчивост" и дори "просперитет" на руската икономика, просто не са верни, уверяват експертите от Училището по мениджмънт в Йейл, упреквайки руския президент Владимир Путин, че разпространява "подбрани статистически данни".
Според техния анализ икономическите санкции карат много компании и държави да престанат да търгуват с Русия и страната изпитва затруднения с доставките на части и суровини, или със снабдяването с някои основни технологии. Картината е мрачна: "Въпреки илюзиите за самодостатъчност и замяна на вноса, вътрешното руско производство напълно е спряло и няма капацитета да замени изгубените компании, продукти и таланти", се казва в проучването. Компаниите, напуснали страната, представляват около 40 процента от нейния БВП, което заличава почти всичките чуждестранни инвестиции от последните 30 години. За да се справи с тези слабости, Путин прибягва до неустойчиви бюджетни и парични интервенции, а финансите на Кремъл са в много по-отчаяно състояние, отколкото признават руските власти. Що се отнася до "завъртането към Китай", за което говори Путин, то може да се основава на "нереалистични оптимистични хипотези".

# 22 408
Ама вярно и тази тема обсебихте, ще изгоните всички "плоскоземци" отвсякъде и ще настане такъв живот...
Винаги са ме притеснявали "коне с капаци", които на всичкото отгоре не виждат по-далеч от носа си. Направо могат да бъдат опасни, ако зависи нещо от тях...
Разширете малко кръгозора, светът не е черно-бял.

Прави впечатление, че доста военни запаси са натрупали "пазителите на мира" - има за всеки. А, че мирът се пази с войни, са ни показали многократно. Пък, на който му звучи абсурдно, си е негов проблем - путинофил с путинофил гаден.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 07:22 от Роня

# 22 409
Щото пък в щатите, в байбъл белта всичките вярват в еволюцията...даже искаха креационизма да се изучава в училищата.

Общи условия

Активация на акаунт