Русия 1

• 1 131 218
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 22 920
За мен ключовото е дали ще пуснат искане до Естония за украинката.
И дали ще извадят доказателства, че е била на това мероприятие.
Там е  ключа от бараката да се навържат нещата окончателно.
Остава да видим дали, и кога.

# 22 921
Те не пуснаха ли? Мисля, че им отказаха информация.

Всичките им "улики" са косвени. Няма нито едно истинско доказателство.
По същата логика виновни може да са няколко хиляди души, намирали се на същото място по същото време.

# 22 922
Днес не съм чела да са пуснали, възможно е.
А какво е основанието за отказа щом има такъв?

# 22 923
Путин със сълзи на очите възстанови пионерската организация в Русия,което ясно показва кой е негов гуру/кумир/учител... Но някои не искат да видят това,а си перат по "опорните" точки...

Ако говориш за Ленин, мисля, че просто не си  слушал изказванията на Путин за "вредната приказка, която е нанесла огромни щети на страната ни" - това е изречение, взето напосоки, но го избирам, защото най-добре обобщава систематично изказваната му позиция. Но е възможно да е срамежлив и да говори така нарочно, за да не си помислим нещо.
"Разпадането на СССР е най-голяма политическа катастрофа през 20-ти век" – цитат от "другаря" Путин. Yum

# 22 924
Ако искате да разберете "руската душа", четете "Метро" на Глуховски.

# 22 925
Значи Дугина е убита от КГБ така ли да разбирам? За да се повдигне бойния дух и да върви мобилизацията. Ясно.

Интересно, че КГБ се е справило толкова успешно, а Скрипал, Навални и нашите дето ги тровиха със салата, оживяха.

# 22 926
И аз се сетих за Навални. Той оцеля, но все пак можеше да го наградят с някой медал....ако беше от "нашия отбор".
Мен лично силно ме смущават цитатите, изречени от Дугини....без значение колко и дали са били близки с Путин..той им даде медал. Което е ясен сигнал, че те са " наши ".

# 22 927
И аз се сетих за Навални. Той оцеля, но все пак можеше да го наградят с някой медал....ако беше от "нашия отбор".
Мен лично силно ме смущават цитатите, изречени от Дугини....без значение колко и дали са били близки с Путин..той им даде медал. Което е ясен сигнал, че те са " наши ".

Навални получи наградата "Сахаров", точно защото е от "нашия отбор".

А Дугини съвсем явно подкрепят политиката на Путин в Украина /възможно е и заради това да са си го отнесли плюс саморекламата и изградения от западните медии имидж  на бащата/ , не трябват димни сигнали, за да се разбере.

# 22 928
Сахаров не е връчена от Путин.
Коментарът ми беше относно високата оценка на президента на Русия за даден човек, чито възгледи и прокарвана идеология са плашещи.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 23:37 от Не се сърди, човече

# 22 929
Vapor, нарочно ли се правиш на две и половина? Сахаров не е връчена от Путин.
Коментарът ми беше относно високата оценка на президента на Русия за даден човек, чито възгледи и прокарвана идеология са плашещи.

А ти сериозно ли мислиш, че Путин няма да използва шанса да героизира жертва на атентат - възможно от украинци, която откровено е подкрепяла политиката му и е санкционирана е от САЩ?

# 22 930
Шарий е пуснал интервю с майката на украинката.

Няма нещо скандално в него, жената е разстроена и не вярва в версията, че е участвала в атентата.
Внимава какво говори, може да се тълкува, че нещо крие, но според мен е нормално в такава сутиация да си подбира думите.

Питат я за колата, на дъщеря и била, за днр-ските номера казва, че не се виждат на записа (факт, в записа на влизането в Русия не се виждат, остават си за момента твърдение на руснаците), за украинските потвърждава, че това е номера на дъщеря й.

Разказва, че след избухването на войната заедно с децата е заминала за Испания и оттам насетне не знае кога се е прибрала и защо и как се е прехвърлила в Русия. В този момент оставя впечатление, че удържа и нещо крие, заедно с обясненията и за службата й при военните.

Най-любопитното по мое мнение - дъщеря й продължава да е в Естония.

Руснаците продължават са се мотат с документите до естонците и Интерпол, което не говори добре за версията им.

# 22 931
  • София
Не мога да се въздържа да не го споделя, много се смях.
Това е, като има високи морални ценности в обществото. Можеш да избиваш съседен, уж братски народ, това не е проблем, но голите до кръста младежи -  това е разврат и заслужава затвор!

https://www.ploshtadslaveikov.com/v-rusiya-arestuvaha-dvama-mlad … ogrPb1FQ3ZBPfHWlU

# 22 932
# 22 933
Русия се обезлюдява! Wink
1 млн. при 140 млн. население - обезлюдяване, а 2 млн. при 7 млн. население /вярно за малко по дълго време/сигурно е пустош.
Журналистически сензации.

# 22 934
Русия се обезлюдява! Wink
1 млн. при 140 млн. население - обезлюдяване, а 2 млн. при 7 млн. население /вярно за малко по дълго време/сигурно е пустош.
Журналистически сензации.
Първото е бягство - това са пак форма на бежанци дори по-конкретно -изтичане на мозъци и то за 6 месеца. При нас е за 30 години.

Общи условия

Активация на акаунт