Русия 1

• 1 131 069
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 23 100
  • СИ
Може много лесно да се пресметне и то с официалните данни. Визата за руснаците струва $80,което е към 150лв. в наши пари. Заплатите в Русия вече са по-ниски в сравнение с българските. Смятай сама. Имай на предвид,че на руснаците е забранено да пътуват в Европа и САЩ със самолет и кораб. Тоест,остава им само с влак и лична кола.

Руснаците най-много ревнаха от това, че им забраниха полетите над Европа. За да пътуват трябва да сменят самолети през Турция, Сърбия или някоя от републиките. Полетите им са поскъпнали 2-3 пъти, а ако искаш да резревираш за близки дати, оскъпяването става 4-5 пъти. Финландия им затвори достъпа по ЖП-то. Сега Прибалтийските републики също се канят да ги отрежат почти напълно. На всичкото отгоре започнаха да разглобяват самолети, защото нямат части и поддържане. Не им е леко на руснаците. Но пък си имат Путин на когото вярват. Да си го ползват със здраве!          Smile

# 23 101
Ами точно заради този самолетен "канибализъм" и липса на части, руските самолети вече не отговарят на м/ународните стандарти за безопасност...Коя държава ще иска да прелитат над нея такива високо рискови самолети....И тук идва следващия въпрос - кой ще се качи за да пътува с такъв самолет..Wink...Наистина горките руски хорица, до какво положение ги докара алчният и глупав Путин..

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 17:32 от Тигър.

# 23 102
ЕС не е скъсал и няма да къса отношения с Русия, просто няма да издава толкова лесно визи и ще се чака повече. Не виждам какъв е проблема, след като Руzия е най-прекрасната във всяко едно отношение страна, на кого му е притрябвало да ходи да страда в Европа!
В поста ми, в който нямаше нищо нарушаващо правилата, но беше изтрит, нямах предвид само визите, а въобще отказа  на ЕС от отношения с Русия, което е в полза само и единствено на САЩ.
А руснаците като не ходят на Запад, как ще се убеждават колко е зле там?

Виждам, че искате да си водите монолози в темата, но като докладвате постоянно и ни трият,  отстрани изглежда, че сами си задавате въпроси и сами  си отговаряте.

# 23 103
Пресъхването на потока от евтини енергийни ресурси за Западна Европа изобщо не зависи от изхода на войната, съседе Тоте.
Колкото до това кой ще е победителя, все още нямам никакви съмнения.

# 23 104
99.99% от руснаците нямат пари до България да стигнат,камо ли до САЩ.
Ще ме извиниш, " драги ми господине", но ей така по темата- ти колко точно руснаци познаваш ? Ей така от любопитство питам, понеже при такава статистика посочена от теб в проценти, трябва да имаш поне 100 човека - руснаци, познати, та да говорим за 99.99 %.
Може много лесно да се пресметне и то с официалните данни. Визата за руснаците струва $80,което е към 150лв. в наши пари. Заплатите в Русия вече са по-ниски в сравнение с българските. Смятай сама. Имай на предвид,че на руснаците е забранено да пътуват в Европа и САЩ със самолет и кораб. Тоест,остава им само с влак и лична кола.
Прочетох твоята информация, но пак си остава висящ въпросът- по какъв начин си сигурен , че това е така?
Колко познати в Русия имаш?
Информацията и статистиката ти за положението там от хора които ти лично познаваш ли са или само от публикувани статии в нета са ?
Ей това е интересното ?

# 23 105
Селото, което се казва Мътен континент
Селото Мътен континент се намира край река Печора в Русия и няма асфалт, нито канализация. Името му е признато за най-забавното наименование на селище в Русия, но жителите му ежедневно се сблъскват с много сериозни проблеми.
https://www.facebook.com/watch/?v=358295145789272
И за това вероятно е излъгало американското момче? Тъпизми някакви.
Само че във видеото има един мъж, който плаче...
Worried

# 23 106
Изостанали си бяхме докато бяхме под руско владение. То и сега дружбата ни пречи.
Най-силна икономически България е била в годините, в които дипломатеческите отношения с Русия са прекъснати. Пиша го, защото това е лесно проверим факт.

# 23 107
Не знам за Мътен континент, ама руснаците ги гледам, че си живеят в модерно обзаведени апартаменти, в разни предградия като това:
https://www.cian.ru/kottedzhnyj-poselok-bristol-1344/
карат скъпи коли, пътуват си спокойно в чужбина, та не знам защо масовата представа е, че броят копейките и проклинат Путин, докато се тъпчат в една стая с тараканите.

# 23 108
А защо ли този хубавичък пасьолак се казва "Бристол"?

"Коттеджный посёлок «Бристоль»" Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 09:17 от Iris04

# 23 109
Копират, нали нищо не могат сами да измислят. Построили са си градче и си въобразяват, че са в Англия.

# 23 110
Какви смели хора: Санкт Петербург предлага Путин да бъде обвинен в държавна измяна
Местни общински съветници внасят решението си за разглеждане в държавната дума
https://www.segabg.com/hot/category-the-war/sankt-peterburg-pred … durzhavna-izmyana

# 23 111
Какви смели хора: Санкт Петербург предлага Путин да бъде обвинен в държавна измяна
Местни общински съветници внасят решението си за разглеждане в държавната дума
https://www.segabg.com/hot/category-the-war/sankt-peterburg-pred … durzhavna-izmyana
И сега ще почнат едни масови самоубийства и инциденти Joy

# 23 112
То не е смешно, че ще почнат Sad Добре иначе, че хората почнаха да надигат глас, все пак ничие търпение не е безкрайно.

# 23 113
Не знам за Мътен континент, ама руснаците ги гледам, че си живеят в модерно обзаведени апартаменти, в разни предградия като това:
https://www.cian.ru/kottedzhnyj-poselok-bristol-1344/
карат скъпи коли, пътуват си спокойно в чужбина, та не знам защо масовата представа е, че броят копейките и проклинат Путин, докато се тъпчат в една стая с тараканите.

И аз не знам. Особено любимо ми е такива локуми да разтягат хора, които не са стъпвали в Русия и чели само пропаганда.
А по мои данни от познати, живеещи там, в момента режийните разходи - отопление, ток, вода, в техния град струват буквално копейки. Все си мисля, че икономическата сила на една държава идва най-вече от ресурсите и. Дори и високите технологии искат изкопаеми ресурси - горива и елементи. Без тях няма да има силиконови долини, батерии, компютри и коли, въобще нищо от съвременните удобства.
Така че Русия ще се справи, въобще не се съмнявам.

# 23 114
  • СИ
И аз не знам. Особено любимо ми е такива локуми да разтягат хора, които не са стъпвали в Русия и чели само пропаганда.
А по мои данни от познати, живеещи там, в момента режийните разходи - отопление, ток, вода, в техния град струват буквално копейки. Все си мисля, че икономическата сила на една държава идва най-вече от ресурсите и. Дори и високите технологии искат изкопаеми ресурси - горива и елементи. Без тях няма да има силиконови долини, батерии, компютри и коли, въобще нищо от съвременните удобства.
Така че Русия ще се справи, въобще не се съмнявам.

Аз като стъпвал достатъчно пъти в Русия и Украйна, да ти кажа. Да, там комуналните разходи са ниски, защото заплатите им са мизерни. Това е причината. Извън няколко големи града в Русия и Украйна си е жива мизерия. И да не си мислиш, че навсякъде имат вода, газ и ток? Няма такова нещо. А колко струва малко по прилична храна в Русия няма да ти казвам, защото на фона на техните масови заплати е много скъпа. И аз съм се чудил как е възможно в толкова богата на ресурси държава улиците им да са в дупки, а пътищата смотани. Русия не е лъскавата централна част на Москва. Русия е една голяма кал, мизерия и комунизъм.
И какво като в Русия имат ресурси? Нищо. Те не могат да правят нищо с тях, освен да ги продават.

Общи условия

Активация на акаунт