Намаления 2014 – лято

• 110 747
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дами, вмъквам се с един въпрос, извинявам се, ако вече е обсъждано, попрегледах темата, но не цялата, признавам си  Embarassed Видях, че сте обсъждали вече ХМ, интересува ме дали по това време или през октомври магазините на Индетекс (най-вече Зара) правят намаления?  Tired

# 676
  • Варна
Дами, вмъквам се с един въпрос, извинявам се, ако вече е обсъждано, попрегледах темата, но не цялата, признавам си  Embarassed Видях, че сте обсъждали вече ХМ, интересува ме дали по това време или през октомври магазините на Индетекс (най-вече Зара) правят намаления?  Tired

Не. Намаленията им са юни и декември. И това е, други нямат.

# 677
По принцип не. Но в Зара има намаление на някакви мн кофти сака и някаква панталони дето не са кой знае какво  Simple Smile

# 678
  • Berlin
С каталога на Икеа имаше и рекламка на мола, пише за октомври, ама подвеждат явно. Simple Smile

# 679
Не чак след Нова година първите дни. Peace

# 680
За най-сигурно следи сайтовете им, от там веднага ще разбереш за намаленията. Марките на Индитекс дори пишат и цените и можеш да проверяваш наличността в различните магазини. Дано съм била полезна.  Simple Smile

# 681
  • Berlin
Зара и другите - около Коледа чак.

# 682
  • София
Благодаря ви! bouquet Искат ми се няколко попадения в гардероба, а още помня огромните разлики в цените юни-юли... И сега като ги гледам и се сетя как ще намалят всичко, и не ми се дават толкова пари. Особено ако след няколко седмици цените паднат двойно... Но до Коледа със сигурност не ми се чака  Mr. Green

# 683
В Desigual има ли още някакво намаление?

# 684
  • София
В reserved имаше - 20% на всичко детско и някаква промоция за чорапите -  май беше като купиш 2 пакетчета, 3-тото безплатно.

В НМ още ги няма 3-те пуловерчета, които чакам...много се изнервям така... седят си на сайта, в магазина идея нямат кога и дали ще ги получат... и едно яке тоже.

# 685
За членовете на Спортина Клуб тази седмица в Том Тейлър има 20% намаление на всичко от новата колекция, до утре вкл. е промоцията. Преди няколко седмици си купих 2 чифта дънки слим от въпросната нова колекция, друго не ми хвана окото, но оттогава досега сигурно са заредили още неща.

За Ринг мола ми казаха, че ще го открият официално някъде в средата на октомври. Информацията е от човек, чиято фирма ще има магазин там, та предполагам е истина.
Четох някъде за магазините Notos, че са концепция "магазин в магазина". На огромна отворена площ са събрани десетки марки дрехи, обувки, аксесоари, парфюмерия и козметика. Този в Ринг мола щял да заема един цял етаж.

# 686
  • София
В комсед (този до българия) имаше  един стилаж с намалени по 40% лега, предимно едри комплекти бяха.
Имаше и промоция при купуване на  нещо от серията на междузвездни войни, над 39 или 40 лв беше подарък  планета.

Ринг мол,днес с каталога на икеа ни донесоха и една висулка - очаквайте откриване през октомври.

# 687
  • при моите любими
В Икеа -20% на всички аксесоари за дома 20-22.09

# 688
  • На земята, която е всъщност звезда.
По пощата получих брошура, че в Гранд Оптикс Мега мол /това сигурно е новият в Люлин/ има Месец на детското зрение: 30% отстъпка от всички детски очила, вкл. диоптрични + безплатен очен скрийнинг за деца м/у 6 и 18 год. Освен това в Джой Оптикс, същия магазин, има намаление на слънчевите очилата от 30 до 60%.

# 689
За всички оптики е , ние се възползвахме в Сердика.

Общи условия

Активация на акаунт