Намаления 2014 – лято

• 110 236
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • There I was on a July morning

Дали сте виждали и магазин Миролио на Графа кога ще правят намаления?

И мен това ме интересува Praynig

Минавайки днес покрай него, видях надпис за намаление до 50%, но не съм влизала и не знам реално как е. Други, съществени намаления на Графа не забелязах. 

# 151
На сайта на ХМ пише, че има намаление, но само в избрани магазини. Някой запознат ли е как мога да разбера в кои точно? Интересувам се за този в Плевен. Simple Smile)

# 152
За чакащите намаления в Zara , Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull& Bear и Oysho - имам сигурна информация, че намаленията започват този петък.   Party

Надявам се да не свършат всички хубави неща, докато се добера до там Grinning

# 153
За чакащите намаления в Zara , Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull& Bear и Oysho - имам сигурна информация, че намаленията започват този петък.   Party

Много благодарим за информацията  bouquet

# 154
  • Девето поколение софиянка
В Комсед от утре -40%, но само в магазините в Била!

# 155
  • Once there was a Hushpuppy...
В Комсед от утре -40%, но само в магазините в Била!

Ааа, така Thinking Crossing Arms
Тъпоооо Rolling Eyes

# 156
В ХМ колко време е намалението?

# 157
Вчера бях в България Мол. Имаше лепенки на Бенетон "до -50%", на Desigual май бяха лепнали -30%. В Дебенамс гледах само детските неща, бяха на -20%. Не съм обикаляла останалите магазини, защото ходих главно заради Хиполенд, а там намаление в момента няма  Laughing

От къде са ви тези сигурни информации за намаления? По принцип никоя фирма не съобщава на служителите си предварително за намаленията, за да се предотвратят злоупотреби  Rolling Eyes (Индитекс брандовете имам предвид)
За Peek&Cloppenberg със сигурност знам, че консултантите научават за намаленията в деня, в който намалението започва.

# 158
  • 1st floor

По принцип никоя фирма не съобщава на служителите си предварително за намаленията, за да се предотвратят злоупотреби  Rolling Eyes (Индитекс брандовете имам предвид)

Това не е вярно! Naughty При смяна на цени, най-малкото има промени в графика, защото са нужни повече хора. За няколко магазина знам, че изискват целият персонал рано сутрин на линия. Та за намалението се знае поне седмица преди датата...

# 159
В ХМ колко време е намалението?
Обикновено е месец. НО винаги го удължават. тази година почти до края на август ще е. На двадесето и някое число август представят новите есенни колекции не само в ХМ, но и в Индитекса. Не е вярно , че служителите не знаят. Тези неща им се съобщават даже месец по-рано.

# 160

Служителите трябва да са предупредени поне седмица предварително за точната дата на стартиране на намаленията. Разбира се е забранено тази информация да се споделя с клиентите. Говоря от личен опит като бивш служител на Индитекс.

# 161

Жива и здрава да си  Hug

# 162
Е добре, не споря, но голям автогол за тях в такъв случай  Peace

# 163
  • Пловдив
И аз чакам хм и зара.

# 164
Някой има ли наблюдения от намалението в ХМ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт