Намаления 2014 – лято

• 110 874
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Шани, как не си го прочела това досега за връщането на стари дрехи в ХМ? Thinking
В 2 предишни теми само това писахме и обсъждахме.
Но пак ще кажа, понеже сигурно изнесох цялата си къща в ХМ, та досега сигурно 11 талона съм изхабила-пак там. Joy

Скрит текст:
Всичко, Шани! Всичко -текстилно можеш да натъпчеш в торби тип Била и да занесеш в ХМ! Simple Smile
Всичкият текстил се отсява на ръка и се преработва по предназначение-едното се рециклира, запазеното се праща в магазините 2ра употреба. Това е еко програма за рециклиране, в която ХМ участва. Както знаем, всичко Еко е на мода сега! Grinning
 Аз с удоволствие прегърнах идеята и непрекъснато разчиствам всичко в къщи Laughing. Стари чаршафи, шалтета, шапки, чорапи, олекотени одеала съм носила всичко. Тук марката няма значение. Само да е текстил-хавлии, кърпи, якета, сака, всичко непотребно за теб-завеси, ако искаш занеси.
Добре, че ходя винаги рано сутрин, когато няма никой, че съм страшна картинка с тия торби натоварена.
Най-смешното беше, когато се бях престарала една събота-работен ден беше, да ида преди отварянето на ХМ, та трябваше двете торби да ги внасям и в КАрфур-та с тях да пазарувам! ooooh! ooooh! ooooh! Мани-мани! Забавлявам се често със себе си! Joy hahaha

# 211
В Уайкики е -30% частично.

# 212
  • Sofia
Някой някакво инфо за Зара има ли  Blush
Чудя се дали да ходя днес, но никъде не виждам никакво инфо за намаление.
В сайта на Бершка видях, че са пуснали до 50%  Peace

# 213
OVIESSE дали почнаха намаленията?

# 214
Ходих до Комсед - няма никакви книжки. Иначе е пълно с играчки. Има и детски колички, триколки, буталки, голямо разнообразие на Лего и други строители, пъзели има 20-ина вида.

# 215
  • Berlin
Има намаление в Зара и другите,да.

# 216
  • София
В Зара на всички артикули ли?
Следя страницата им от сутринта и само отделни неща бяха намалени. Не всички, обаче.

# 217
  • Berlin
В средата на магазина има щендери с големи червени цени, но сега не попадам в таргета им и не съм разглеждала обстойно. На мен ми се сториха доста нещата. Има и ненамалени. Те мисля, че не правят на целия магазин намаление.

# 218
# 219
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, как не си го прочела това досега за връщането на стари дрехи в ХМ? Thinking
В 2 предишни теми само това писахме и обсъждахме.
Но пак ще кажа, понеже сигурно изнесох цялата си къща в ХМ, та досега сигурно 11 талона съм изхабила-пак там. Joy

Скрит текст:
Всичко, Шани! Всичко -текстилно можеш да натъпчеш в торби тип Била и да занесеш в ХМ! Simple Smile
Всичкият текстил се отсява на ръка и се преработва по предназначение-едното се рециклира, запазеното се праща в магазините 2ра употреба. Това е еко програма за рециклиране, в която ХМ участва. Както знаем, всичко Еко е на мода сега! Grinning
 Аз с удоволствие прегърнах идеята и непрекъснато разчиствам всичко в къщи Laughing. Стари чаршафи, шалтета, шапки, чорапи, олекотени одеала съм носила всичко. Тук марката няма значение. Само да е текстил-хавлии, кърпи, якета, сака, всичко непотребно за теб-завеси, ако искаш занеси.
Добре, че ходя винаги рано сутрин, когато няма никой, че съм страшна картинка с тия торби натоварена.
Най-смешното беше, когато се бях престарала една събота-работен ден беше, да ида преди отварянето на ХМ, та трябваше двете торби да ги внасям и в КАрфур-та с тях да пазарувам! ooooh! ooooh! ooooh! Мани-мани! Забавлявам се често със себе си! Joy hahaha

Hug
В момента подреждам детската стая и отворих една ракла с цел прибиране и изваждане на дет. дрехи... ПотънАх и се затрих и сега седя сред тях и не знам от къде да почна... ooooh! Tired
Даде ми страхотна идея  Heart Eyes  bouquet

Аз рядко се вясвам в темата... И затова чак сега разбирам за тази похвална инициатива на H&M.
Още веднъж ти благодаря за търпението и изчерпаемия отговор.  Heart Eyes

# 220
 Така..да дам отчет за Зара ( Варна)..тази година ми прави впечатление, че има много повече намалени неща от другите години. Намалението  не е кой знае какво, е не че не забърсахме по няколко парцала Embarassed, ама може и по-добре.

Намаление има и ХМ- там е по-добро намалението , но пък нещата не ми допадат много.

Бершка  и Страдивариус същи имат намаление. В Масимо Дути едвам се наредихме на опашката на касата.

Най-тъпото е , че е изгоряла антената отговаряща за Пос Терминалите и не можеше да се плаща с карта. Банкоматите всички бяха източени. Така, е утре продължавам.

Ако ще ходите до Гранда- изтеглете си пари от другаде, да не останете прецакани. Peace

# 221
  • Berlin
Постепенно ще намалят в Зара, след няколко дни ще смъкнат още цените. Аз едни панталони така си дебнех миналата година. Simple Smile 1во си взех един за 49.9, после още един на 39.9.

# 222
  • UK
Някой ходи ли в ЗАРА, днес? Да сподели, ако може, как са намаленията ако е възможно  bouquet

# 223

Някой ходи ли в ЗАРА, днес? Да сподели, ако може, как са намаленията ако е възможно  bouquet

точно това писах на предната страница.

# 224
  • Berlin
А, нека се каже още веднъж, няма да е за последно. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт