Намаления 2014 – лято

• 110 701
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Berlin
Според мен е логично да отворят в един ден с магазина в мола до Икеа, но той май по-късно щеше да отваря.

# 736
Утре и на 4.10 в Манго ще има -30%.

# 737
# 738
  • София
MANGO

За интернет страницата има код:
МОЛЯ ВЪВЕДЕТЕ ТОЗИ КОД ПРИ ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОКУПКАТА 5WEEKEND10

# 739
Мъжки тениски да има останали някъде?

# 740
Момичета, къде мога да намеря мъжки дънки на намаление. В Waikiki дали ще има...моля ви, кажете някой магазин, че сме на зор Laughing и от скоро сме в София. Да не са над 50лв...

# 741
  • София
Момичета, къде мога да намеря мъжки дънки на намаление. В Waikiki дали ще има...моля ви, кажете някой магазин, че сме на зор Laughing и от скоро сме в София. Да не са над 50лв...

Мисля че в Waikiki можеш да се вместиш в посочената от теб сума.

# 742
  • София
Мисля, че в KENVELO също ще намерите - имаха доста останали последни бройки под 50 лева, а новата колекция беше с намаление и също беше под 50 лева, но не знам до кога е отстъпката за нея.

# 743
  • Berlin
В Лий Купър има също намаление, но пък не знам цените как са. Те май вечно са в намаление.

# 744
Ходих в Манго днес на обяд - нямаше много народ, както си мислех. Изглежда много стилно вътре  Grinning

# 745
  • София
От сайта на Манго може да се пазарува онлайн, но доставката е 15 лв. за София  Sad
Отстъпката от 30% може да се ползва и онлайн.

# 746
  • Варна
От сайта на Манго може да се пазарува онлайн, но доставката е 15 лв. за София  Sad
Отстъпката от 30% може да се ползва и онлайн.

Е, София да не е цяла България  newsm78 Доставката е за България като цяло.

# 747
  • София
Бях в магазина на Манго тази вечер. Ризка и блузка за дъщеря ми взех. Всичко е прекрасно. Цените поносими. Във Валенсия детската секция по-скъпа от на Зара ми се видя, тука ми се видяха приравнени към тях цените. Касите за съжаление са само 2 за всички отдели и си представям от сега "удоволствието" да се пазарува от там по Коледа ooooh!.

# 748
  • Berlin
Купон за -30% в Reserved, от ФБ, пише, е важи за България. Може някой да пробва, ако желае:
https://apps.facebook.com/_reserved_coupon_/?utm_source=fb_bg&am … _medium=ppla_fani

# 749
В Манго имаше невероятни боклуци. Едни единствени дънки имаше хубави. И едни ръкавици. Всичко друго е като от битака. Панталоните са си с кройката от преди 10 години.  Много синтетика, много безвкусица. А персонала е .... от къде са ги намерили не знам.  Истински неандерталки!

Общи условия

Активация на акаунт