Препоръки за личен лекар/GP - Варна?

• 2 223
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, тук-там има писано на такава тема, но нищо конкретно и ми се искат малко по-скорошни мнения. Моля да препоръчате добър личен лекар, ако сте доволни от вашия. Би било добре да е в района на Младост, Трошево, Иван Рилски, ЛК Тракия, но местоположението (за мен) не е водещо. Просто да е добър диагностик.
Благодаря   bouquet

# 1
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте, тук-там има писано на такава тема, но нищо конкретно и ми се искат малко по-скорошни мнения. Моля да препоръчате добър личен лекар, ако сте доволни от вашия. Би било добре да е в района на Младост, Трошево, Иван Рилски, ЛК Тракия, но местоположението (за мен) не е водещо. Просто да е добър диагностик.
Благодаря   bouquet

Аз съм доволна от д-р П. Беломорска от МЦ Младост. Много внимателна и почти по цял ден седи в кабинета си.

# 2
  • Варна
Д-р Светла Янева в МЦ "Нова" във Възраждане. Хомеопат е също така...

# 3
  • Варна
Светла Янева не е ли само педиатър?

# 4
  • Варна
Не. Лична лекарка е на ММ.

# 5
  • Варна
Благодаря  Simple Smile

# 6

Kati_tod, а знаеш ли работното време на д-р Янева? И с часове ли работи или отиваш и чакаш (в такъв лучай много ли се чака?). Благодаря

# 7
  • Варна

Kati_tod, а знаеш ли работното време на д-р Янева? И с часове ли работи или отиваш и чакаш (в такъв лучай много ли се чака?). Благодаря

До колкото си спомням, от понеделник до четвъртък е първа смяна, а в петък втора, но не съм на 100% сигурна. Мога да проверя...
Иначе на врата си е написала една голяма табела, че моли предварително да си записват часове пациентите, но доста от тях просто отиват и чакат. Включително и ММ... Embarassed
Ако обаче има някоя баба с час, само се пробвай да я прередиш и гледай какво ти се пише. Въпреки това, въобще не се чака много. Сравнявам с други лекарки, с които работя!

# 8
Благодаря ти Kali_tod, то в страницата на клиниката има работно време на лекарите, ама кой да погледне  Wink

Общи условия

Активация на акаунт