Мъж Телец....1,2,3.....12

• 68 456
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Преди година по това време някъде гледах нощното небе, дебнех падащи звезди и си пожелах някои неща, едно от които търпение. Няма и месец по-късно Телето ме хлопна по главата, направо стана две в едно - любов и ...търпение ooooh! Crazy. На ми сега Mr. Green, китайците вярно са казали "Внимавай какво си пожелаваш, да не би да се сбъдне" Joy. Даже днес си правих равносметка какво съм научила досега покрай него...
Тази седмица е пикът на Персеидите, та момичета и момчета, пожелавайте си, ама умната Simple Smile, гарантирам, че се сбъдва и още как. Романтичната ми душа се е настроила вече за среднощно зяпане на небето, но с по-прагматични желания Wink. Цялата работа ще приключи със схванат врат Simple Smile...
https://www.youtube.com/watch?v=xYc_MBjxAL8

# 76

Тази седмица е пикът на Персеидите, та момичета и момчета...

Ох, Драгонче, уплаши ме. Аз реших, че Персеидите влияят негативно на телците и направо станах така  Shocked
То не стига, че моето теле е в нещо като мъжко ПМС тия дни, а си викам ако имаше и още, направо търпението ми щеше да се изчрепа.  Whistling

# 77
Ох, steraki, разсмях се от сърце Joy.
На тези симпатяги им влияе зле да им нарушиш спокойствието, да си мислиш, че знаеш поне наравно с тях по някакъв въпрос, да мислиш и премисляш проблем, за който решението е тотално очевадно според тях, ама за теб е малко по-иначе, или да предложиш нещо да се направи не по техния начин Naughty. А да, и мръвката да е суха, яденето да не е топло, недай си Боже да седнеш за секунда на леглото с дрехите за навън, пък въобще не си помисляй да си в добро настроение, когато тяхното е скапано Mr. Green. Откриваш ли замисъл в bull-shit  и в bull-dozer Wink? Малко звезди в рогата няма да им дойдат зле, ама пак си ги обичам едни определени Simple Smile.

# 78
Драгочне, само някои заслужават. Ама пак каква е мъка на моменти...  ooooh!

Аз споменах ли, че съм Скорпион. Комбинацията направо кърти мивки, вечно сме в дуел  Laughing

# 79

На ти тогава, пу-пу, орисвам те на хубавини  Hug

Тази седмица е пикът на Персеидите, та момичета и момчета, пожелавайте си, ама умната Simple Smile, гарантирам, че се сбъдва и още как.

Оооо, нареждам се и аз да зяпам, само с три прагматични желания  Mr. Green
Въпреки че едното, ако се сбъдне  ooooh!, ще е баш като на Дракончето, внимавай какво си пожелаваш, ама аз обичам предизвикателствата  Mr. Green

Персеидите влияят негативно на телците и направо станах така  Shocked

Това звучи като перфектното оправдание за телешкия ПМС  hahaha

# 80
Драгочне, само някои заслужават. Ама пак каква е мъка на моменти...  ooooh!
Като си го заслужат е качествено обаче, щом е стигал до там, вместо извинение да пита не искам ли да му фрасна един hahaha.
Andji_B, липсваше ми, радвам се, че се върна Hug.
Персеидите влияят негативно на телците и направо станах така  Shocked

Това звучи като перфектното оправдание за телешкия ПМС  hahaha

А за моят веднъж нямаше, намери тогава да каже нещо накриво, аз от кротко агне - див овен, той  Shocked, после  Crossing Arms 3 дни...
Сега му пиша, че зяпам звездите и си пожелавам, а той, "Получавам съобщенията ти с 10 минути забавяне, пожелай поне по-добра интернет връзка" Joy..

# 81
Сега му пиша, че зяпам звездите и си пожелавам, а той, "Получавам съобщенията ти с 10 минути забавяне, пожелай поне по-добра интернет връзка" Joy..

Joy Joy Joy

Мноого познато ми звучи този прагматизъм!

# 82
Здравейте, от няколко дена преглеждам темите за мъжете телци тъй като в момента и аз съм се ангажирала с такъв, разбира се ако може да се каже така.... Надявам се, че онези от вас които имат повече опит ще могат да ми подскажат как да тълкувам неговите действия и какво изобщо да си мисля за "нас" ако има въобще нещо подобно newsm78.
В общи линии ето какъв е моят случай преди около 5 месеца се запознах с него, или по-точно видяхме се, той ме покани на вечеря и аз взех, че приех. На вечерята беше много мил след това той предложи да пием по нещо и докато си отпивахме от коктейлите той взе, че не издържа и ме целуна... или поне той така каза, че не можел да издържи повече. От това, което четох до сега съм малко озадачена за това му поведение тъй като доста момичета се оплакваха по-скоро от бавните обороти или изобщо от липсата на интимност....  Thinking
Забравих да кажа нещо много важно той е чужденец, италианец.... може пък и това да е от голямо значение.
Така или иначе аз си живея тук а той си е в Италия но до днес отношенията ни май се задълбочиха или поне на мен така ми се струва.... Пишем си постоянно но само смс-и а също така и той дойде 2 пъти в БГ, последния път бяхме на 6 дневна почивка заедно и обсъждахме отиването ми при него за няколко дена, което ще се състои??????
Надявам се, че не съм била многословна, но не съм сигурна дали да тълкувам това внимание като нещо сериозно или само като задоволяване на мъжките интереси от негова страна.....
Само да допълня преди 2 месеца ме помоли да му пратя моя снимка за да я покаже на родителите си #Crazy
По принцип съм страшно влюбчива натура и се притеснявам да се поддам на вече напиращите емоции Confused затова помагайте със съвети мнения и каквото още се сетите Praynig

# 83
Ayur, добре дошла в отбора Simple Smile. Най-после история. Моята е нещо подобно. Противно на супер често повтарящите се тук твърдения, че жената минава през куп тестове и елиминации, че действието се развивало мноооого бавно, при нас нямаше нищо такова. Имахме си работни отношения, а когато започнахме да си пишем лично, изобщо нямах идея за такъв развой. Той още на втория ден в скайп ми писа, че иска да се видим, на мен ми се видя супер бързо, а и безперспективно, аз тук, той във Виена...Направо го отрязах, че е неосъществимо. Той обаче не се отказа, а много деликатно и заобиколно ме обработваше, та ако това са тестове... newsm78? Първото изказване на емоции и чувства също дойде от него, около месец след началото и след едно недоразумение помежду ни. Няколко дни по-късно ми писа, че е сигурен, че аз съм тази, която е търсел и че лесно няма да се отърва от него Simple Smile. Последва и покана да се видим там. Това звучи ли ти бавно Simple Smile? Темата е нелоша отправна точка, но всеки случай си е сам за себе си. При такива разстояния като в твоя и моя случай не мисля, че може да се губи много време в "тестове" в чат и смс-и Simple Smile. Наред с това, освен ако не е милионер, който си пътува по света без проблем, самото решение да дойде си е сериозно. Наумят ли си нещо, теленцата не се шегуват, почти нищо не може да ги спре. Трябваше му известно време да ме убеди, че можем да направим това между нас работещо, въпреки пречките, и видиш ли успя.
Вижданията е нормално да не са лесни, при нас има нерядко промени в плана и нагаждания, случват се и непредвидени неща...Аз съм Овен, прибързаността ми е типична за зодията, но достатъчно попари си изсърбах от нея, така че този slow motion ми допада. А и е най-добрият телешко-овенски тест и за двама ни Heart Eyes.
Темите са забавни, много съм се смяла, докато четях някои неща, далеч не съм успяла всичко, и не мисля да опитвам Peace. Идеята ми е, че човекът насреща ти ще формира истинските ти впечатления. Какво работи при нас - каквото при всички, предполагам, просто съм себе си - ако не е достатъчно, нищо няма да помогне, ако е достатъчно, друго не трябва.

# 84
dragon8, благодаря за отговора ти, права си че бързането с телеца е доста лоша опция и аз затова до известна степен приемам факта, че се виждаме по-рядко (през 1-2 месеца), и че това ще му даде възможност да обмисли дали му допадам и до каква степен, както и на мен самата надявам се Simple Smile
Да те попитам само дали и на теб ти се е случило същото като на мен - в началото той ми зададе много сериозни въпроси от типа на дали искам деца, дали съм мислила да остана и да живея в града в който съм в момента или съм склонна и да се преместя и други подобни а сега когато се видяхме преди 1 седмица ниииииищо, пълно лунно затъмнение????!?!!!!
Като пишат и други, че са напълно непредвидими и нелогични явно го казват от собствен опит. Иначе мн се радвам за теб, че си получила уверение, че ти си човекът за него и, че той е готов да се бори за теб ако се наложи или поне да те преследва докато се съгласиш и ти с него относно това Wink

Последно какво мислиш за следния смс, днес му писах че го целувам с цялата ми страст а неговия отговор, който дойде сравнително бързо за темповете с които ми пише обратно беше "И на теб, с цялото ми сърце.." - това добра или никаква поличба би трябвало да е?
Защо трябва да ме побърква и да ме хвърля постоянно в някакви размисли........   #Crazy

# 85
Ayur, в началото за мен беше любопитно и малко на шега Simple Smile. Подкачих го за нещо по мейла и той ме намери по скайп. Тогава разводът ми беше относително пресен, пишехме си приятелски. Аз съм си откровена, реша ли да се доверя на някого, говоря директно, както чувствам нещата. Той беше непосредствен и открит, така че споделих немалко възгледи и съм отговорила на сериозните му въпроси, без да ми ги е задавал Simple Smile. По-късно точно това ми каза - впечатлил го е начинът ми на мислене, та ние не се бяхме виждали. Но докато той ме проучваше фино и отдалеч, аз си бях таргетирала друг Simple Smile, бях му казала за това. Само че проучих другия, той се оказа женен и директно дадох заден. Докато това течеше, осведомявах скайп френда, тоест телето, за напредъка и доста се забавлявахме, а той си е правил и изводите. Бях му изброила и критерии за мъж, така че тестването и проучването е двустранна работа Wink. Да, в един момент, след първата ни среща ме попита дали ще се преместя при него, а дете искаме и двамата. Още преди да се видим беше казал на майка си за мен, сега ни прави кратки скайп срещи, когато е при нея. Но разговорът за събирането беше в края на миналата година, а реално не мислим за по-рано от следващата.
За текста на смс-а  - това си е цяло излияние за телец Simple Smile. След първите едва прошепнати думи за чувства при нас, ни звук, ни стон за подобни. Няма и нужда. Достатъчно е как ме гледа, постоянството, с което се търсим, мисълта и грижата, които проявява. Отдавна съм приписала захаросаните обяснения към безполезните неща. Една негова прегръдка е като галактика от обяснения Simple Smile.
Нито са нелогични, нито непредвидими, дай си време и ще забележиш модела. Ключови думи - самообладание и спокойствие. Наслаждавай се на всеки миг Hug.

# 86
Драконче  Hug, чета си ви, но няма какво да пиша.

"И на теб, с цялото ми сърце.." - това добра или никаква поличба би трябвало да е?

Това си е цяло обяснение, пак добре, че не е казал: "И аз така!"  Laughing
А сега видях, че и Дракончето ти е написала нещо подобно.

# 87
Andji_B, даже и твоето е много, аз напоследък чувам само "Мхм" Simple Smile. Една вечер го зяпам разнежено, той праща нещо, гледам - сърце Crazy. Казвам си скептично, "Да бе, не може да бъде", но явно все пак ми е светнал погледът, в следващия момент сърцето се разпада, с него и невярващото ми блаженство, а той се пукна от смях насреща ми  hahaha. Викам, "Гадинке, имаш късмет, че си ми извън обсега" Laughing. Записано му е на сметката Naughty.

# 88
Е до колкото разбрах характера и същността на мъжа телец от казаното от вас Andji_B и dragon8 това ще ми е за доооста дълго време така, че ще се опитам да му се радвам колкото мога Laughing
А някоя от вас готви ли редовно на телето, в моят случай това е практически невъзможно... засега, но така или иначе аз не си падам по това а и като знам мои познати, които са също телци, колко са претенциозни спрямо храната направо да ме хваща страх да се реша да му сготвя каквото и да било  Stop

Успешна седмица на всички Peace

# 89
Ayur, мога да ти кажа, че както го описваш, всичко върви ок и не виждам повод за притеснение Simple Smile. Реално това, което ти изглежда като скорост на охлюв, е чудесна възможност да опознаеш и "характерните особености" на телето. Защото сега може да изглежда  Heart Eyes, обаче все ще се посрещнете и в тъмната страна Laughing. Ако и след това се искате, ти си човекът Wink. Сега хвърлих моето в лек размисъл, една идейка му замириса на барут и направи характерното - бут по-надълбочко в черупката и мятане око оттам, докато разбере хавата Laughing. Аз пък чакам отвън в засада Mr. Green.
За храната - по мои наблюдения обичат много картофи, особено картофеното пюре е супер любимо на моя човек, обича месото да е сочно, обича сосове, шоколадови сладкиши и крем карамел. Когато беше при мен доста се чудих какво да готвя, накрая си казах, българка съм, залагам на традиционното, баницата и капамата супер му харесаха, а ги опитваше за първи път Simple Smile. И ей, нека той също се поназори да ти се хареса, тогава са особено интересни за наблюдение, хващам една лека и сладка несигурност у тях Wink.

Общи условия

Активация на акаунт