Мъж Телец....1,2,3.....12

• 68 498
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Това с несигурността мисля, че и аз съм го забелязала въпреки, че се опитва доста усърдно да прикрива това всеки път... и да забавно е  hahaha
Относно готвенето си напълно права dragon8, така или иначе сме си българки и ако някой божи ден трябва да сготвя ще е нещо, което си е наше традиционно а иначе имам обещано той да ми приготви я ризото, я паста като му отида на гости Thinking Въпреки, че точно в момента той е на някакъв вид почивка със семейството си и въобще не мисли за моето идване, но по твой съвет ще изчакам идеята да узрее сама в неговата твърда телешка главица  Whistling
Споменах ли, че и аз като теб съм огнена зодия? Но въпреки това много мои приятели, колеги и особено семейството ми са ми казвали, че съм адски изнервящо спокойна newsm78 дори и когато се отнасяло за нещо важно за мен Rolling Eyes
Интересно ми е какво ще се получи при твоята засада, предполагам, че рано или късно ще получиш това, което искаш и ако е важно за теб, стискам палци thumbsup Simple Smile

# 91
Въпреки, че точно в момента той е на някакъв вид почивка със семейството си и въобще не мисли за моето идване, но по твой съвет ще изчакам идеята да узрее сама в неговата твърда телешка главица  Whistling
Ayur, само не по мой съвет, моля те, телета или не, да им отдадем почитания на индивидуалността Simple Smile. Твоят усет и сърце да те водят е достатъчно Peace.
При нас си върви мълчание и чакане в момента, като ни докривее съвсем от това, ще се отпуши работата.

# 92
Така е, характерът им и природата им е много силно изявена, така че когато каквото стане  Grinning  Peace
Но ще гледам и да напомням за себе си... просто за да си ме чувства близка дори и от разстояние Heart Eyes

# 93
Някой от вас има ли сред познатите си успешна двойка от типа телец-лъв? Защото от това, което преглеждам из интернет и в разни книжлета по въпроса за астрологията тази комбинация меко казано е неуспешна.  Cry
Дали все пак няма да се намери един пример, който да ми даде надежда за бъдещето... Praynig

# 94
Майко мила, Ayur, ти си лъв Shocked?! Като прочетох огнена, предположих младо амазонче, но ЛЪВИЦА? Първо, върви пред огледалото, покажи нокти и ги провери на място ли са и подострени, после оголи зъби и изръмжи ниско и дрезгаво! Утре сложи висок ток и накарай някой младеж да се спъне, докато зяпа след теб! Телето може да заповяда след това Simple Smile.
Знаеш ли каква е нашта работа с тебе:
Чака тука Пенелопа,
та дъска й вече хлопа.
Я кажи ми, Одисее,
де що ходиш и що сееш?
Затаковай всякакви хороскопи, щото работата тръгва на зомбясване. Оставих се точно с един, който уж ми пасвал, вятър...С бичето се оказах пък виновна по рождение, защото двете му най-дълги връзки, включая злощастният брак, са били с овенки. Мяаааууу, ами сега Cry? Докато се преродя в по-удобна зодия и наваксам възрастта, той ще кара на Корега и не само Mr. Green? Точно затова ни беше днешната дискусия - писна ми да ми приписват чужди недостатъци, моите са по-гот Simple Smile.
За душевно успокоение - брат ми е теле, съпругата му е лъвица, нарича я "жената на моя живот" вече към 10 години. Приятелка е рожденичка днес, мъжът й и детенцето им теленца. И те са заедно от доста години вече.

# 95
Пфу отдъхнах си  Mr. Green
Знам, че е глупаво човек да се вързва на всякакви хороскопи и тълкувания в разни сайтове на зодиакалната ни съвместимост, но когато изпитвам дори и най-малката несигурност гледам да я запълня с нещо (май е доста нетипично за силния и самоуверен лъв, какъвто би следвало да съм Embarassed) дори и то да се окаже голяма глупост.
Относно недостатъците оооооооооо ЗА С ДВЕ РЪЦЕ и мен от време на време ми се случва моят телец да ми спомене бившето гадже как и аз като нея нещо съм му говорела, което на него не му допадало но мисля, че при следващото такова "сравнение" ще трябва да си кажем кротко няколко думи  Naughty така че със сигурност не бива да се оставяме чуждите грехове и провиненя да ни се приписват на нас по дефолт!!!
Ето една кратка историйка за разведряване на вечерта, дано не си я чела до сега  Grinning

Английски джентълмен решил да купи подарък за млада дама, към която имал чувства.
След дълго избиране се спрял на чифт ръкавици.
 В избора на подаръка му помогнала по-малката сестра на неговата любима. Тя междувременно купила чифт бикини за себе си.
 За нещастие обаче, когато опаковала покупките, продавачката направила грешка и разменила ръкавиците с бикините.
 Така младата дама, вместо ръкавиците, получила бикини със следната бележка:
 Скъпа моя,
 Избрах този подарък, защото в редките случаи, в които сме излизали, забелязах, че нямаш навика да носиш такива. Ако не бях помолил сестра ти да ми помогне, щях да взема друг модел – дълги с копчета, но сестра ти ме убеди да взема по-къси. Забелязах, че тя самата носи такива и от нея знам, че се свалят по-лесно.
 Цветът им е светъл, но продавачката ми показа нейните и ме увери, че ги носи вече от три седмици и не са никак зацапани. Помолих я да пробва чифта, който ти подарявам – стояха й чудесно.
 Как искам да съм сега до теб и да ти помогна да ги сложиш. Знам, че до следващия миг, в който ще те видя, много други ръце ще са ги докосвали.
 Ще ги целувам с удоволствие всеки път щом се срещнем. Надявам се, че ще бъдеш с тях, когато те видя отново.

# 96
Ayur, и аз си отдъхнах, мислех, че ще ми пратиш някоя благословия за нетактичността Simple Smile. Просто толкова ми звучеше да си в телешкия филм, че се надявах да се усмихнеш само от идеята да направиш нещо щуро за себе си Simple Smile. Любов, чакане, търпение - ок, но истинският живот е тук и сега, пулсиращ край нас и в нас, и чрез нас. Всеки миг е твърде ценен, за да се губи в притеснения и съмнения. А търпението не е умението да чакаш, а това да запазиш положително отношение, докато чакаш Peace. Дано напредъкът с телето надхвърли най-приятните ти очаквания по най-добрия за теб начин Hug. Благодаря за историята, не завиждам на джентълмена Laughing.
Ей, огнените заръсихме бисери и земни, въздушни, водни млъкнахте в захлас newsm78. Що така, с вас е по-забавно?

# 97

Ей, огнените заръсихме бисери и земни, въздушни, водни млъкнахте в захлас newsm78. Що така, с вас е по-забавно?

Аз лично съм решила да спазвам препоръката: "бъди красива и си мълчи!"  Flutter hahaha
Или по-скоро чакам някое от мъжките телета да се включи с коментар (едно ми е особено присърце на клавиатурата Blush smile3534), та да ги репликирам подобаващо  Mr. Green.
Хайде малко по-сериозно. Мисля, че историите ви си приличат донякъде: long-distance relationship с телетата, та наистина можете да си обсъждате и давате съвети.
Колкото до мен, телетата са ми в роднинското (и приятелско newsm78) обкръжение. Не е същото като романтична връзка.

Айде банда, весел ден   bouquet

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 20:25 от Andji_B

# 98
Чакай да раздухам малко темата, че те огнените, ако не ги раздуха някое въздухарче.....как ще горят? Simple Smile
Невъзмутимото, след един месец мълчание, реши да провери аджаба дали мобилните телефони работят. Оказа се че, работят и си спретнахме един чудесен разговор.
В него разговор, аз с изящна танцова стъпка му изшутирах един такъв остър ритник в бекраунда му, че Невъзмутимото мигом се преименува на Възмутимо! Wink

Няма телци, няма мелци - за мен един мъж или иска да е с теб и те търси постоянно, или не иска достатъчно!!!
Успешен ден на всички! Simple Smile

# 99
Омъжена съм за Телец, а и аз съм.
Ще кажа само кои са особеностите му, които се открояват, и които не сте споменали:

1. Когато трябва да вземе някакво решение, обмисля детайлно всички възможности и последствия. Допуска, отхвърля, допуска, отхвърля, докато не намери най-доброто. Има ли проблем - не мирясва, докато не го реши.

2. Не търпи някой да му е шеф. Когато се е случвало да работи за някого, се е сприятелявал с него. Не понася авторитети. Затова предпочита той да е шеф (и е такъв), а с подчинените си е в приятелски отношения.

3. Склонен е да прекалява - както с работата, така и с храната, а също и с хобито си.

4. Има един железен принцип - не харчи пари, които не е спечелил. Една стотинка не е взел назаем откакто сме семейство (предполагам, че и преди това). Не се увлича по хазартни игри. Досега не е влизал в тотопункт.

5. Не зная как омагьосва жените, но много си падат по него. Омайва ги някакси, с приказки.

6. Когато е ядосан, да не си му на пътя.

7. Чете много, напоследък предимно несериозна литература (фантастика, фентъзи, приказки. Казва, че го вдъхновяват.)

8. Педантичен е по отношение на работата, колата и компютъра си.

9. Поставя семейството си на първо място в живота си.

# 100
Е, на тва му се вика What the fuck #Crazy?!
Кончита ряпа да гризе Joy

# 101
Омъжена съм за Телец, а и аз съм.
Ще кажа само кои са особеностите му, които се открояват, и които не сте споменали:...

пфффф.... rotfImbo и аз така,само дето не съм омъжена

мъъ браУс! поне е копирано правилно Joy.... Боби hahaha

# 102
  • София
Хареса ми списъка!
Много общи черти с другите Телци.

А забелязали ли сте, че са големи омайвачи - и със жени, и с мъже?
Много им върви приказката, особено като харесат някого.

# 103
А забелязали ли сте, че са големи омайвачи - и със жени, и с мъже?
Много им върви приказката, особено като харесат някого.

Да с телето може да се говори на всякакви теми. Моето така ме спечели  Thinking...с приказки от "1001 нощ" (беше в ролята на Шехерезада) Wink. Ако не се беше старал толкова...никога нямаше да се хвана с невъзмутимо-темерутестото hahaha.Но съм забелязала също,че дори и да не говори само си  излъчва флуиди,а другите го зяпат  Shocked и пускат лигички  hahaha

# 104
Всичко изброено е супер, но като решат да се покрият, могат да не се появят с дни, че и месеци дори. Много е неприятно това, какво толкова обмислят незнам.

Общи условия

Активация на акаунт