Ей го, къде е Пловдив паля колата и тръгвам от Сф. Директно го водя у нас...само на 15 мин от автогарата живея И да ни пращаш картички от околокъдетосенамираш
Обаче много ми беше криво задето ми изгуби понеделника и като ми каза "не закъснявай", сами се сетете аз как го приех
Ама гък не каза!
Вчера реши да си смени хотела, защото той е в новия град, а аз съм в стария, ама му заявих, че не го ща в моя
Естествено той цъфна СРЕЩУ моя
...ми почака си...
И между другото е много точен.
През цялото време стоя под прозореца, маса народ мина през него, викам си ще се прибере и като види, че излизам, ще излезе - нищо подобно
Чака си мирно и немного кротко, но не мръдна
и добре ЧЕ, щото аз първата крачка нямаше да я направя
Преди малко се видяхме да се уговорим за часа, тоя път нищо за закъснения и подранявания... Излизам от банята и виждам: "и да закъснееш, и да не закъснееш, пак ще те чакам"
След малко е срещата, смятам тоя път аз да цъфна 5мин. по-рано. Да го изненадам милото

и то си пишем от скоро! Не мога да му разконспирирам държанието. Като влезе в сайта ми пише, вече няколко пъти ме покани да излезем. Но е все едно такова като подхвърляне просто: "айде, кога ще те водя на кафе/разходка" или "ми аз до довечера може да съм решил да те водя на вечеря" и т.н. Аз се правя на
защото не знам дали просто не си приказва ей така. Постоянно иска снимки да му пращам...
представяше с друго име и в последствие разбрах как се казва. Но му казах, че не му вярвам, т.е. че съм започнала да се съмнявам всички неща, които ми казва дали са истина. На което той реагира с готовност/желание да ми докаже, че казва истината, с думите "как да те опровергая" "като излезем ще щи докажа". Ама все пак, въпреки това, както и проявеното желание от негова страна да излезем, не знам какво да си мисля. Дали просто се занася? Казах му, че малко по-трудно ще ме навие да излезем, че трябва да се постарае и т.н.
на което той отговори " ами ще се постарая, щом трябва хахах", което малко ми прозвуча като: "щом това е залога да взема каквото искам, ок"
Но пък изгуби ли доверие в човека до себе си, се затваря и дълго време спазва осезаема дистанция. Ти трябва да разчупиш ледовете и повярвай ми - никак няма да е лесно.
Ти трябва да правиш първата крачка във всичко, защото ти си сгрешила.
Нещо като да си изкупиш "греховете", които така или иначе няма да бъдат забравени с лека ръка.
по-добре избягвай темата за това, с което си го наранила; това от опит го казвам 
С'я ще викна Джулая да обсъдим дали не си пишеш със Стефчо от "Женени от пръв поглед"
Твоят човек ми намирисва, сори.
Ама излез с него, запознайте се и после разказвай. 
... то откъде да започна...
(прочетох си последния пост - от него продължавам
усетих го, че ми прави напук и че иска да ми го върне за предните дни
Ние спахме в Трявна, то пък се оказа, че сега имат някакви панаири, чудесии и помолих човекът от магазина до нас, който с дни наред ме увещаваше, че прави чудесни кебапчета
да яде, щото заслужава милото
Обаче една малка подробност - аз не ям месо и не обичам гъби
Звъни Телето в десет часа, че е готов (принцът той!
" Той на седмото небе, не знае накъде да гледа от щастие, хвърля едни романтични погледи, а аз през цялото време го подканвам да опита деликатеса ми
, изведнъж стана така -
, а аз както бях така -
, изведнъж се превърнах в това -
Каквото и да си говорим, не съм толкова зле в кухнята, много сори!
Питам го харесва ли му, той с половин уста ми отговаря, аз още повече се изнервих и тръгнах да му обяснявам как "може да не съм много добра готвачка, но всичко съм го направила с желание и от сърце и ако искаш да знаеш, нямаш право да се оплакваш, защото закъсня с почти два часа, а на мъжете не им е позволено да закъсняват"
и то, милото, като оцъкли едни очи
останаха там някакви късчета, ама викам няма да го тормозя повече, ще слагам десерта
ей, боже
, ще умира, аз се притесних, ревнах
а бе, страшен филм
питам го какво има, какво е станало, нищо не казва, мълчи кат' Теле
такова солено нещо през живота си не съм опитвала
явно месото беше овкусено, аз отделно го солих, че сосът - и него
страшен филм
Сега ще ходим в Созопол. Бях му отказала, но каза, че след като съм опитала да го отровя, съм длъжна да приема.
и как се улучваше да ми звъни всеки път, когато бях с Телето. Отначало не, но после го усетих, че почна да се дразни, на мен също ми стана тъпо... А бе, май и тоя край няма да е хубав...

Като цяло Телецът обича игричките. Особено словесните, ако е от интелигентния тип. Не се учудвай, ако има няколко като теб. Голямото его изисква и голямо четкане. Но това не значи, че би легнал с всяка. Понякога приказките с жени са му достатъчни, за да си набави дозата обожание. Съвсем нормално е и в сайтовете за запознанства да се иска снимка. Защото лафенето е до време. А много малък процент хора са там само, за да търсят чисти приятелства или да убият малко време. Това с внезапните му изчезвания може да значи нещо, може и нищо да не значи. Може да е типичен мъжки трик, за да те накара да подтичваш след него. Той се дърпа - ти го гониш. Пък и току виж си се усетила, че ти се изплъзва
м/у пръстите и си кажеш "леле, ще го загубя, чакай да му дам каквото иска"
В колко часа вечерта ти изчезва обожателя? Да не се прибира жена му?! 
Като цяло Телецът обича игричките. Особено словесните, ако е от интелигентния тип. Не се учудвай, ако има няколко като теб. Голямото его изисква и голямо четкане. Но това не значи, че би легнал с всяка. Понякога приказките с жени са му достатъчни, за да си набави дозата обожание. Съвсем нормално е и в сайтовете за запознанства да се иска снимка. Защото лафенето е до време. А много малък процент хора са там само, за да търсят чисти приятелства или да убият малко време. Това с внезапните му изчезвания може да значи нещо, може и нищо да не значи. Може да е типичен мъжки трик, за да те накара да подтичваш след него. Той се дърпа - ти го гониш. Пък и току виж си се усетила, че ти се изплъзва
м/у пръстите и си кажеш "леле, ще го загубя, чакай да му дам каквото иска"
В колко часа вечерта ти изчезва обожателя? Да не се прибира жена му?!
Изобщо не съм такава, най-малко пък "искам го-не го искам". При мен появи ли се един път "искам го"... край. Но спирам с лирическите отклонения.

То нямаме никакви отношения, за да имам право да се дразня. Просто се дразня, че ме лъже (или поне аз така си мисля.) А за името ми каза после, че бил си написал фалшиво, защото искал сам да прецени на кой да си казва истинското име
но като му казах, че не му вярвам нито за името, нито за нищо, ми вика: ами ако искаш личната си карта да ти снимам, как да ти докажа"? 
И аз си мисля, че по това време около и малко след полунощ "се прибира някой", за да изчезва така.
Не че съм много хлътнала, ама ми привлече вниманието. А аз съм така...като набележа някой и мога никой друг да не видя
Такива обаче съм нямала, просто не съм им давала възможност да обелят повече от "здравей, сладурано, как си"
, нали това е запазената марка
Малко си падам по интелектуалци аС, твоят не мисля, че е такъв.
оттам нататък - ако някой ме излъже... край 
Фаина съм, не съм Фиона 
Затова вечно се нося по течението и вярвам, че съдбата си знае работата. Добре, че е стрелчешкият ми късмет, щот' с тоз живот, дето го водя, не знам доде щях да стигна...
, но в Родопите друго нямаше
) Той нещо се обясняваше на една жена, ама тя не знае езика и почнахме двамцата да си говорим, после седнахме да вечеряме и оттам всичките вечери заедно. Само една вечер пропуснахме, щото ходих на нощта на музеите в Пловдив с една приятелка оттам, ама през деня компенсирахме.
Нали ви казах, че едната вечер сума ти километри пропътува да ми купува лекарства да си крепя крака, че работата хич не беше добре.
...и така де... разказвах му как смятам да зарежа всичко и да тръгвам на "околосветско" и той отначало се шокира, ама после ми каза, че съм най-странният човек на планетата и че иска да прекара повече време с мен, можело ли
Предварително го бях инструктирала, че няма да сме заедно по цели дни, през деня ще ме оставя на мира да си обикалям - съгласи се
Заради мен си смени хотела, който беше платил, за да дойде в егати дупката, щото не го исках в моя...
А бе, взех му акъла, даже мислих, че няма да издържи и ще си тръгне, пък той иска да ходим в Созопол 

нещо несрещано при останалите. В смисъл...отначало си почна нормален разговор. Ама не помня как почна да се върти темата за секса. Може и аз нещо да съм го избъзикала, не знам. Аз понеже имам голяма уста и обичам да тествам също хората за да им видя реакцията. Ми може и автогол да съм си вкарала. М? Аз ли съм объркала мача тука?
Ама после категорично му дадох да разбере, че не търся това и няма да го получи от мен, ако търси само секс. Абе мн заплетено ми стана.
Трябва доста добре да съм го опознала и тогава... и това при статут бъдещи евентуални реални приятели.
Сега не е интересно.