ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 18

• 64 856
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Момичета аз несъм от София и не познажаме добре града,на 12.09 ще ходим за запожед,може ли някоий който е ходил да ми обясни по на просто каде се намира бул.Акад.Иван Гешов 15 Embarassed

# 586
Момичета аз несъм от София и не познажаме добре града,на 12.09 ще ходим за запожед,може ли някоий който е ходил да ми обясни по на просто каде се намира бул.Акад.Иван Гешов 15 Embarassed

Зависи от къде и с какво ще пътувате... ако сте с кола, по-добре отворете bgmaps.com и се ориентирайте. Принтирай си за всеки случай и карта. ЦАР се намира на бул. "Акад. Иван Гешов" 15, ет. 11. В близост е ВМА (Военно Медицинска Академия).

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 17:31 от mucunka23

# 587
Ходя навсякъде с телефона, по малко от 10 номера до нашия.
Успех на всички!

# 588
  • Варна
Лелеее,то не останало,още 500 номера,почвам да ходя с телефона навсякъде newsm68
е, още е рано да ходим с телефона навсякъде, но виж към 50-100номера до нас Simple Smile в коя клиника си?

Радост е клиниката,при д-р Емин,аз ще си ходя,че като гледам как скоростно вървят Peace

Ясмин,Фонда е в едно каре с Медицинския колеж,ВМА,Александровска болница,лошото е,че няма табели,че и полицаите не можаха да ни опътят,има си и паркинг на близо,споко,с питане нали знаеш Peace

# 589

Като си там наоколо, можеш да питаш за "Центъра по хигиена" - известна сграда е, даже е ориентир за района.  Фондът е в тази сграда.

# 590
Здравейте момичета!
Нашият номер е 24000 как мислите дали до края на тази година ще успеем да вземем заповед? Документите подадохме на 25.03.2014г. Confused

# 591
  • Варна
Здравейте момичета!
Нашият номер е 24000 как мислите дали до края на тази година ще успеем да вземем заповед? Документите подадохме на 25.03.2014г. Confused

Ако така вървят номерата,да Peace

# 592
Здравейте момичета!

Ако така вървят номерата,да Peace
Благодаря за подкрепата! Дано да е тази година! Hug

# 593
  • Пловдив
Пак да питам и аз. Ние ще кандидатстваме по мъжки фактори и ни искат 2 ЦГ в лицензирани клиники по чл. 131 ал. 1. Та незнам кой е тоя член  Rolling Eyes ама това само тези изброени в списъкът на фонда ли са. Защото д-р Даскалова ни прати в новата клиника NEW LIFE. А нея я няма в този списък на фонда

# 594
Здравейте мили момичета,
Някой сменял ли е клиника след одобрението на фонда,дайте мнение бързо ли става или е сложно и изисква време?
Ще ви бъда благодарана за всеки отговор!
Поздрави   bouquet

# 595
  • В сърцето на любимия човек
Мерита - Предполагам, че става дума за Пловдив, нали? Това са клиниките, които имат сключен договор с ЦАР:
Скрит текст:
Лечебни заведения, имащи сключен Договор с Центъра за асистирана репродукция

„Виена ин витро МЦ” ЕООД - гр.София
АМЦСМП „Д-р Марио Давидков” ЕООД – гр.Варна
АМЦСМП „Майчин дом” ЕООД – гр. Варна
АМЦСМП „Олимед” ООД - гр. Варна
АСМП-МЦ „Свети Иван Рилски” ООД – гр.Шумен
Ин витро АГ МЦ „Димитров” ЕООД – гр.София
Ин витро МЦ „Братя Тодорови” ООД – гр.София
МБАЛ Бургас АД – гр.Бургас
МБАЛ „Вита” ЕООД – гр.София
МБАЛ за женско здраве „Надежда” – гр.София
МЦ „Aфродита” ООД – гр. София
МЦ „Бора” ЕООД – гр. Пловдив
МЦ „Вяра” ЕООД – гр.София
МЦ „КИРМ” ООД – гр. Плевен
МЦ „Надежда репродуктив София”ООД – гр.София
МЦ „РепроБиоМед” ООД – гр.София
МЦ „Репромед” ЕООД – гр.Плевен
МЦ „Салманида” ЕООД – гр. Пловдив
МЦ „Свети Иван Рилски” ООД – гр.Тутракан
МЦ „София - 2000” ООД – гр.София
МЦРМ „Радост” ООД – гр.Варна
ПСАГБАЛ „Света София” ЕАД – гр.София
САГБАЛ „Д-р Щерев” ЕООД – гр.София
СБАЛ „Свети Лазар” ООД – гр. София
СБАЛАГ „Майчин дом” ЕАД – гр. София
СБАЛАГ „Селена” ООД -гр.Пловдив
СБАЛАГРМ „София” ООД – гр.София
СБАЛГАР „Д-р Малинов” ООД – гр.София

Повече информация има на страницата на ЦАР:
http://car-bg.org/clinics.htm

# 596
Момичета, получих дългоочакваното обаждане. 23047 от 30.12.2014 г. отива на заповед на 16.09.2014 г. Пожелавам на всички  EFP

# 597
Момичета, получих дългоочакваното обаждане. 23047 от 30.12.2014 г. отива на заповед на 16.09.2014 г. Пожелавам на всички  EFP

Честито! Хубав финал!

# 598
Браво и успех!
Стискам палци Laughing

# 599
  • София
Честито и успех Hug
До нас под 1000 номерца дано да стане до края на годината Laughing

Общи условия

Активация на акаунт