Избор на прахосмукачка

• 257 749
  • 903
  •   1
Отговори
# 225
Simple Smile много ви благодаря за мненията, а може ли само да ми кажете какви модели зелмер ползвате?
в техномаркет вброшурата сега гледам,че иманякакъв зелмер на промоция, но дали става...

# 226
Simple Smile много ви благодаря за мненията, а може ли само да ми кажете какви модели зелмер ползвате?
в техномаркет вброшурата сега гледам,че иманякакъв зелмер на промоция, но дали става...
Моите модели вече ги няма в продажба  Simple Smile Единият е отпреди десет години и все още чисти добре /с воден филтър и торбичка/, а другият е с контейнер за прах, но мощна и сега вече не се произвеждат заради тъпотите за икономии на ел.енергия от ЕС....
Ако имаш предвид този модел на промоция, мисля, че е добър избор http://www.technomarket.bg/prahosmukachki/zelmer-zvc722zk-09143350
Съветвам те да си купиш и турбочетка към прахосмукачката. Килими чистя само с нея.

# 227
Ето тук има Зелмери http://www.emag.bg/prahosmukachki/zelmer/c?ref=bc&tree_ref=481, безплатна доставка.
Аз си избрах тази окончателно http://www.emag.bg/prahosmukachka-s-voden-filt-r-zelmer-829-5sk- … 266/pd/EWVTTBBBM/ На страницата на артикула има много добри отзиви от клиенти, купили този модел, също и за другия от 215 лв.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 19:01 от dandree

# 228
Аз не бих си купила техника от е маг, но всеки си преценява. При евентуален проблем уредът трябва за сметка на клиента до Румъния да се праща. То не че нашите сервизи са цвете, но пък и този вариант нещо не ми допада.

# 229
Аз не бих си купила техника от е маг, но всеки си преценява. При евентуален проблем уредът трябва за сметка на клиента до Румъния да се праща. То не че нашите сервизи са цвете, но пък и този вариант нещо не ми допада.
newsm78 http://www.emag.bg/info/garantsia-na-produktite
Цитат
При гаранционните карти, издадени от eMAG, предлагаме услугата “Поправка на продукт“, която включва приемане на продукта на посочен от теб адрес, доставка до сервиза, както и връщане на ремонтирания продукт до твоя адрес – всичко това напълно безплатно.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 19:39 от dandree

# 230
  • Пловдив
Безплатно е. И сервизът е в България.

Сега се наложи да пращаме закупен телевизор в гаранция - дойдоха и го взеха от вкъщи, поправиха го и ни го върнаха до вкъщи абсолютно безплатно. Сервизът е някъде около София, според документите от куриера.

# 231
Абе вижте си за всеки случай темата за е маг във форума - има и доста оплаквания. Иначе е добре, че вие пък сте доволни от обслужването, нека се знаят всички гледни точки. Гледам и перални продават, не ми се мисли, ако има проблем как безплатно или не тоя уред някъде трябва да го пращаш

# 232
Безплатно е. И сервизът е в България.

Сега се наложи да пращаме закупен телевизор в гаранция - дойдоха и го взеха от вкъщи, поправиха го и ни го върнаха до вкъщи абсолютно безплатно. Сервизът е някъде около София, според документите от куриера.

Peace О-о, чудесно тогава, всичко е наред. Аз пуснах все пак, преди да видя тоя пост, едно запитване в сайта им. И освен това имам право да я върна в рамките на 30 дни, ако нещо не ми хареса,

# 233
От сайта на е маг
При поръчани продукти от партньор на eMAG ( eMAG Marketplace )  в пратката заедно с продукта ще откриеш Сертификата за гаранция на продуктите, за които се предлага гаранционен срок. В сертификата ще откриеш всички детайли за гаранципонните сервизи и друга информация, която партньора предлага.
Ако сертификата за гаранция е издаден директно от производителя, може да се свържеш с директно с най-близкия сервиз. Този ауторизиран сервиз ще се погрижи за поправката на продукта.
Ако не си получил сертификат за гаранция, те молим да се свържеш с партньора  до 48 часа след доставаката на продукта.

Обърнете внимание на болдвания текст и внимавайте - няма гаранция къде е най-близкия сервиз, и директно свързване с него не ви гарантира абсолютно нищо - имате правоотношение с търговеца, който е и задължен да ви обслужи гаранцията - ЗЗП.
Освен това един път безрезултатно се опитвах да се свържа с е маг за нещо елементарно като код за отстъпка, който уж ми бяха дали, пък не работеше - кауза пердута, какво остава за уред, който е развален. Съжалявам, но моят опит е такъв. Последно си купих компютърна мишка, дойде без указания на български, добре че употребата е проста и знам английски, та не ми се разправяше.

# 234
В резервоара на водния филтър сложих 4-5 капти етерично масло от чаено дърво. Много добра дезинфекция на въздуха. Препоръчвам. Peace

# 235
Обещах да дам мнение за Зелмера - имам тази от два месеца. Доволна съм, чисти добре, още не съм я ползвала за пране, но всичко друго е ок. Недостатъци са - тежка, иска миене след всяко ползване (реално се мие за 2 минути, обаче  Crazy), без турбо четка за килими не става.
Аз вече не искам торбички, свикнах и на тази.То като видя какво изхвърлям и се стряскам.
Етерично масло не съм слагала е прахосмукачката, но слагам редовно в парочистачката - лимонова трева, ухае страхотно.

# 236
  • Тра-ла-ла
Аз докато се чудя и мая какво да купя - старите модели прахосмукачки започнаха да изчезват със скоростта на светлината Mr. Green За това рискувах и заложих на новите евро модели и си взех тази Ровента. http://www.technomarket.bg/prahosmukachki/rowenta-ro5327ea-09119456 Относно новите прахосмукачки няма нищо притеснително дали смучат или не, стига да гледате колко kPa (килопаскала) е вакуума, демек по старо му - смукателната мощност. По българските сайтове тази информация се спестява. Но на търсачка в гуугъл като напишете "модела и kPa" и излизат линкове от чужди магазини, където всичко е написано подробно. Всички над 23 kPA би трябвало да смучат добре.

Моята ROWENTA RO5327EA е направо ламята Спаска. Отлепя паркета Laughing 27 kPa e. Добре, че има регулатор на мощността и изчистих стаята на минимaлна мощност. И пак правеше силен вакуум и се опитваше да запуши мотора. Предполагам, че като се задънят филтрите и работата ще улегне  Laughing Справи се горе-долу добре с почистването на две изтривалки тип килим. Разглобяването на контейнера и на филтрите е по-сложно, отколкото при прахосмукачките Samsung или Philips.

В момента Ровентата е намалена от 199лв на 139лв. предполагам заради визуален дефект на партидата. Бутонът за включване е леко жълтеещ в сравнение със съседния, но не е нещо фрапантно. Така е поне в Техномаркет - Цариградско шосе в София. Може не навсякъде да е така, но на мен не ми се обикаляше.

# 237
Тези етерични масла от аптеката ли ги купувате?

# 238
Да, има ги в аптеките и в дрогериите.

# 239
Тези етерични масла от аптеката ли ги купувате?

http://apteka.framar.bg/30026530/%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0- … -10-%D0%BC%D0%BB-
Аз ползвах това. просто то беше на промоция. Друг път ще огледам за нещо друго.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 19:57 от ябълка

Общи условия

Активация на акаунт