Избор на прахосмукачка

• 257 625
  • 903
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,

наскоро се сдобих с нова придобивка и засега съм много доволен от нея. Идеално решение, ако си навън по цял ден - http://aspirator.bg/prahosmikachki/irobot-roomba-780

# 361
Здравейте!
И аз търся нова прахосмукачка с добра мощност на всмукване, еко бокс, хепа филтър и Контрол от дръжката за вкл./изкл. Много трудна задача заради контрола от дръжката.
До сега ползвам Samsung  1 800W, но филтрите вече имат едни цени заради стария модел, на 8г. е. За смяна са, заедно с телескопичната тръба/спря да се разгъва и запецна в дно положение/ и четките. Доволна съм и работи добре. Обаче, ако купя всички аксесоари по-добре нова. Ако сменя Хепа филтъра и другия вътре ще я дам да се ползва на друго място. И пак за мен трябва нова.
Не знам какво да гледам като марка и модел. Като видя за 500лв. някоя с копчето долу на основното тяло и побеснявам.

# 362
Саморедактирам се: Видях тази Rowenta в магазин и направо си е любов от пръв поглед.
Ще се радвам, ако някой вече я има да сподели мнение. Имам малко време да помисля преди да я взема.

# 363
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://ele.bg/archive/vacuum_cleaners-philips-FC6-FC617001

да се похваля с новото чудо.
много съм доволна...топно това търсех. много е мощна

# 364

Охх и аз искам , но как се обират паяци ..

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 21:41 от Markrit

# 365

Охх и аз искам , но как се обират паяци ..
остава малката и на стол. не мислех ,че ще е толкова мощна определно. но с 3 деца ми е супер.

# 366
аз последно се спрях на тази http://www.tehnomix.bg/philips-fc-9323-09 и съм много доволна Simple Smile идеална е за дългокосмести същества (аз и котката)  hahaha

# 367
супер е.

# 368
Колко е мощна ел. метлата на Филипс, отдавна съм и хвърлил око.

# 369
Колко е мощна ел. метлата на Филипс, отдавна съм и хвърлил око.
добре се справя с косми ,мъх ...добра е. сменила съм доста и я взех на шега . доволна съм

# 370
И аз тук Simple Smile
И ние сме за нова прахосмукачка, вчера обиколихме доста магазини, но и инфото което ни дадоха баше супер оскъдно та не можахме да вземем нищо.
Трбява ми някаква с висока всмукателна мощност, ако има и някви антиалергични филтри или там квото и да е антиалергично ще е най-добре. Трябва ми таква която да обира и най-финия прах. И все пак да не вдига нечовешки шум де Simple Smile
Досега си карам с един Зелмер от хиляда и балканската, без торба е, с контейнер за прах, но си отива според мен вече.

# 371
По мое мнение производителите на прахосмукачки съобразно евроизискванията нещо се объркаха и не предоставят инфо за всмукателната мощност (щото явно не ги устройва). Като добавим и оскъдната информация за филтрите, изборът на такъв продукт става невъзможен. Аз ползвам една скъпоценна машинка с голяма мощност, произведена преди безумните изисквания за енергийна ефективност. И чакам най-сетне да съумее някой да произведе хем енергоспестяваща, хем и чистеща прахосмукачка. Така че да не се налага да проверявам уредът, който се предлага в магазина дали може да чисти килими представете си!

# 372
Аз взех тази http://www.technomarket.bg/prahosmukachki/rowenta-ro3731ea-09149891 Ровента за родителите ми. Тествах я вече и смуче добре, но като се отвори за почистване и се извади филтъта изпада голямо количество фин прах. Събира се по уплътнението и самия филтър в контейнера. Пластмасов е. Има втори перящ се филтър на контейнера и хепа филтър.
Недостатъка с изсипването на прах го има и скъпия модел, който бях харесала за себе си (показах линк в темата) и за това не го купих.
Поръчах си нови филтри за стария Самсунг. Новите модели на марката са трагедия като изработка. Гледах ги и тях.
Продължавам да следя какво излиза на пазара и така. Повечето нови обаче нямат регулиране на мощността за смучене чрез оборотите на мотора. Имат един отвор на дръжката с капаче като едно време Simple Smile.

# 373
По мое мнение производителите на прахосмукачки съобразно евроизискванията нещо се объркаха и не предоставят инфо за всмукателната мощност (щото явно не ги устройва). Като добавим и оскъдната информация за филтрите, изборът на такъв продукт става невъзможен. Аз ползвам една скъпоценна машинка с голяма мощност, произведена преди безумните изисквания за енергийна ефективност. И чакам най-сетне да съумее някой да произведе хем енергоспестяваща, хем и чистеща прахосмукачка. Така че да не се налага да проверявам уредът, който се предлага в магазина дали може да чисти килими представете си!

И аз си мислех, че изискванията за енергоспестяване ще направят прахосмукачките нечистещи, но откакто си взех такава си се чудя на акъла защо чак сега съм се решила. Laughing Не знам каква е магията, но хем е само 750w., хем килима не се вдига от пода само на най-ниската степен с открехнат отвор. Засмуква всичко. Като я купувах гледах да има висок клас на всмукване при мокети (C) и твърди подови повърхности (A) и да е на разумна цена разбира се, но най-вече държах на високия клас що се отнася до изходящите емисии прах (A). Енергийния клас не ми беше приоритет въобще. Безкрайно съм доволна и от факта, че е с контейнер и всмукателната мощност на прахосмукачката не пада при запълването му (не мога да кажа същото за предната 1500 ватова с торбичка). Имам домашни любимци и след всяко чистене трябва да изпразвам контейнера като вадя по още един домашен любимец отвътре.  Laughing За мен лично това категоризиране на класовете при различните дейности прави избора на прахосмукачка много по-лесен.

# 374
  • София
Аз взех тази http://www.technomarket.bg/prahosmukachki/rowenta-ro3731ea-09149891 Ровента за родителите ми. Тествах я вече и смуче добре, но като се отвори за почистване и се извади филтъта изпада голямо количество фин прах. Събира се по уплътнението и самия филтър в контейнера. Пластмасов е. Има втори перящ се филтър на контейнера и хепа филтър.
Недостатъка с изсипването на прах го има и скъпия модел, който бях харесала за себе си (показах линк в темата) и за това не го купих.
Поръчах си нови филтри за стария Самсунг. Новите модели на марката са трагедия като изработка. Гледах ги и тях.
Продължавам да следя какво излиза на пазара и така. Повечето нови обаче нямат регулиране на мощността за смучене чрез оборотите на мотора. Имат един отвор на дръжката с капаче като едно време Simple Smile.
Имам същата прахосмукачка и установих същия проблем. Да не би да има някакъв пиниз, за почистването му Thinking Ако някой, който я има по-отдавна има идея, моля да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт