Избор на прахосмукачка

• 257 661
  • 903
  •   1
Отговори
# 165
Зелмера е с внушителни размери Sad
Честно казано мен като потребител ме замисли дали искам да си я купя...

Отделно чуденката ми е между перяща и обикновена Зелмер..
Тези, които имате перяща - какво перете с нея?

# 166
  • София
Здравейте!
Някой дали има впечатление за тази http://www.technopolis.bg/bg/bg/Standard/Vacuum-cleaner-TAURUS-M … -CYCLONE/p/818089 прахосмукачка? Според сравнението което направих, почти съм готова да я купя.

# 167

Освен ,че  е с внушителни размери , много тежка , тромава ...също така не е голяма всмукателната мощност... Имах такава , веднъж пробвах да пера килима , такова сглабяне , разглабяне , нагласяне падна ,че повече не направих опит ...да не говорим ,че беше много далече от представата ми за изпран килим.... пробвах с еднократни торбички , с нейната торба , с вода ... все нещо не ми харесваше , докато накрая разбрах,че просто ми е много тежка ,тромова и това всъщност ме дразни. Купих една доста по евтина със кана и циклон , много лека и опростена , но пък от от циклона ли не знам ,но мнооого яко дърпа и е лесна за ежеждневно минаване набързо ... Зелмера подарих на една приятелка , много ми го хвалеха преди да го купя , според мен са добра марка , но точно тези перящите с хиляди маркучета , четчици .../ с нея върви една торба приспособления/ ... Това всъщност е мое мнение , може на някой да му върши работа ... Wink

# 168
  • Тра-ла-ла
Вършат ли въобще работа тези нови еко прахосмукачки от по 500 до 1000W? Ясно ми е, че изглеждат наполовина по-слаби от старите. Но има ли някаква уловка? Примерно да са с по-малко вата мотор, но смукателната мощност да е повече....или нещо такова?! Или са пълна греда.?! То със 700W един шаги килим не може да се почисти читаво  Tired

# 169
Джулая, четох публикации, че имало вече с ниска мощност и висока всмукателна такава, но аз не съм срещала такова животно. Мисля, че новите еко уреди ще приличат на енергоспестяващите крушки, с които бяхме принудени да сменим обикновените. И сега в дома ми понеже не мога да осветя добре стаята с полилей с 2 крушки, си купих такъв с 6. Та и с прахосмуците, вместо да чистиш 20 минути, ще стържеш два часа една стая, белким се позачисти. С други думи - греда и никакъв еко ефект. Аз точно преди да ги спрат си купих една с висока мощност, повдига килима и си я пазя, че вече няма такива.

# 170
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте!
Някой дали има впечатление за тази http://www.technopolis.bg/bg/bg/Standard/Vacuum-cleaner-TAURUS-M … -CYCLONE/p/818089 прахосмукачка? Според сравнението което направих, почти съм готова да я купя.

аз. Онзи ден ми мина през ръцете.
НЯМА никакви части за тях. Както и филтри. Недей.

# 171
  • София
Благодаря Шани! bouquet
Много ми харесва мощността и...вече се чудя какво да избера. Май изпуснах последния влак ooooh!

# 172
Благодаря Шани! bouquet
Много ми харесва мощността и...вече се чудя какво да избера. Май изпуснах последния влак ooooh!

Последният влак още не е тръгнал ,защото на другият ден тръгват нови влакове и т.н.  bouquet

# 173
  • София
Благодаря Шани! bouquet

Последният влак още не е тръгнал ,защото на другият ден тръгват нови влакове и т.н.  bouquet
Дай разписанието на някой, който е поне 1800км/ч. Laughing

# 174
Здравейте!

Шани, аз ако съм от КЗП бих ги скъсала от санкции за подобна престъпна липса на всякакви консумативи. Все едно, че си купувам прахосмукачка за еднократна употреба. Безобразие! Между другото се загледах в един Дайсън който се продава у нас. Има вечен ХЕПА филтър, обаче е на "скромната" цена от 1300 лева. Поне да знаех дали работи качествено.....

# 175
  • до най-прекрасния мъж

Освен ,че  е с внушителни размери , много тежка , тромава ...също така не е голяма всмукателната мощност... Имах такава , веднъж пробвах да пера килима , такова сглабяне , разглабяне , нагласяне падна ,че повече не направих опит ...да не говорим ,че беше много далече от представата ми за изпран килим.... пробвах с еднократни торбички , с нейната торба , с вода ... все нещо не ми харесваше , докато накрая разбрах,че просто ми е много тежка ,тромова и това всъщност ме дразни. Купих една доста по евтина със кана и циклон , много лека и опростена , но пък от от циклона ли не знам ,но мнооого яко дърпа и е лесна за ежеждневно минаване набързо ... Зелмера подарих на една приятелка , много ми го хвалеха преди да го купя , според мен са добра марка , но точно тези перящите с хиляди маркучета , четчици .../ с нея върви една торба приспособления/ ... Това всъщност е мое мнение , може на някой да му върши работа ... Wink
За другото ще се съглася, но с болднатото - не. Прахосмукачката дърпа доста сериозно. Аз имах опасения преди да я купя, дали ще дърпа добре. Щом ми вдига пътеките вкъщи, какво повече да искам от нея.
Относно прането - едва ли някой се самозаблуждава, купувайки си перяща прахосмукачка, че тя ще пере килими така добре, като водоструйка, примерно. Но ако се ползва няколко пъти в годината, би ги поддържала в доста прилично състояние. Аз не бих си представила как би могла да ми изпере мръсен килим и ако някой това очаква, представите му не са реални. Още повече матраци, дивани и подобни нямат друга алтернатива за освежаване. Пробвала съм я само 1 път за пране на матрак. Първо, почистих на сухо, после изхвърлих водата и изпрах. Мръсотията в кофата, след прането, за мен е достатъчно доказателство, че уреда върши работа. Ако имате реалистични очаквания към уреда, да, той работи, при това доста добре. Ако очаквате да изпере непран 1 година светъл килим - няма да стане, колкото и добре да е поддържан.

# 176
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте!

Шани, аз ако съм от КЗП бих ги скъсала от санкции за подобна престъпна липса на всякакви консумативи. Все едно, че си купувам прахосмукачка за еднократна употреба. Безобразие! Между другото се загледах в един Дайсън който се продава у нас. Има вечен ХЕПА филтър, обаче е на "скромната" цена от 1300 лева. Поне да знаех дали работи качествено.....

Не ме интересува има ли филти или не. Грам.

И няколко DYSON-a съм "преслушала". Към 500-600лв са им дв-лите. Филтрите над 150лв. Е, какво като ги има?! Клиентите с кеф си я захвърлиха.

# 177
На модела от 1300 лв пише, че не се сменя филтъра никога. Де да знам, така пише, пък дали е вярно.....То теб не те интересуват филтрите, ама потребителите доста даже ги интересува дали си купуват уред за два месеца или ще им служи вярно 10 години поне. Разбира се, това е проблем на вносителя, не на сервизите, които просто ги продават тези консумативи /и то само гаранционните сервизи разбира се/. После - потребителите имали лоша култура и не сменяли филтри.

# 178
  • Sofia
Имам Горение със 1600 мощнст и филтри има само в сервиза  Sad

# 179
  • София
Така като ви чета май ще си взема Тауруса преди да е изчезнал. Има-няма резервни филтри стига да дърпа, поне няма да ме е яд!

Общи условия

Активация на акаунт