Избор на прахосмукачка

• 257 719
  • 903
  •   1
Отговори
# 390
  • Тра-ла-ла
В този сайт някои цени са брутално различни от масовите  Shocked На прима виста погледнах една кана Sencor SWK 1500. Тука я дават за 53,63 лв., а в други магазини е 29,00 лв. Samsung Galaxy A3 Бял го дават за 576,67 лв., в Офис 1 е 419,90 лв

# 391
Вижда ми се надеждно. Не съм срещал скоро с естествен косъм, и турбочетката е добра. Надежден ли е сайта, че съм си харесал нещо. За колко време пристига?
Sando, аз нямам забележки със сайта. Поръчах, обадиха се. Казаха май 14 дни, защото ще е внос от Полша. Когато пристигна в Бг. пак се обадиха за да питат дали да я пращат. На следващия ден беше у дома. Доставката- безплатна. Имах опция преглед и проба преди да я платя. Намерих си и книжни торби за модела и съм супер доволна.
За тези пари друга подобна няма да се намери!
Джулая, признавам си, че съм търсила прахосмукачка и не съм гледала другите стоки какви са и на каква цена.

# 392
Според мен турбо-четката е изключително добра за домове с домашни любимци и хора с дълги коси. И двете ми прахосмукачки (нормалната ми Дайсън и роботът ми) са с такива въртящи се четки (имаме много килими, две котки и сме три жени с дълги коси в къщи). Почистването е лесно - наистина се оплитат космите в четките, но аз ги разрязвам (овъртяните косми - режа по дължината на четката между редовете) и издърпвам.

# 393
  • Варна
И моята издаде багажа, искам новата да е перяща, че имаме два дивана, единия бежов  Sick
Имате ли опит с перяща прахосмукачка, гледам Керхерите  Thinking

# 394
  • до най-прекрасния мъж
И моята издаде багажа, искам новата да е перяща, че имаме два дивана, единия бежов  Sick
Имате ли опит с перяща прахосмукачка, гледам Керхерите  Thinking
Аз съм със Зелмер вече една година, много съм доволна  -  чисти, пере, обира разлети течности, мощна е и най-вече е с воден филтър и вкъщи не мирише на прах след чистене.

# 395
  • Варна
Благодаря, Blue Angel  Peace

# 396
В събота прах със Зелмера. Това не е пране за мен. Това е освежаване.

# 397
  • до най-прекрасния мъж
В събота прах със Зелмера. Това не е пране за мен. Това е освежаване.
Какво изпра, ябълка? Интересно ми е какви са били очакванията ти и какво се е получило в действителност.
Ако под пране разбирате да изперете така, сякаш сте прали с маркуча и четката на двора - да, няма да е същото.

# 398
Прах холовата гарнитура. Лимоново жълта е. Трябва да пера отново.
Е, щом трябва.
Инак от чистенето с водния филтър, там нямам забележки.

# 399
Здравейте Simple Smile От вчера съм горд собственик на зелмер с воден филтър, беше намален в Техномаркет и го взехме. След първото пускане се уплаших, такива гадории... За прането ми казаха, че не мога да разчитам на прахосмукачката, както някой беше писал тя е по-скоро за освежаване. Днес мисля да пробвам диваните, че сме в процес на махане на памперса и всичко опикава детето. Доволна съм от нея за сега.

# 400
  • до най-прекрасния мъж
Е, щом трябва.

Аз съм прала два матрака - един с бяла и един с червена дамаска. Този с бялата беше тогава на 1 година ползване, та си беше чист тъй или иначе, но доста добре се освежи. А от този с червената няма да ти казвам какво излезе, а беше видимо чист. Прала съм и седалките на колата - извади всички петна. Но задължително преди пране минавам да обера хубаво повърхността на сухо и тогава вече пускам прането. И задължително никакво сядане до пълно изсъхване, иначе от дунапрена се пренасят гадости към дамаската, като е мокра и остават петна.
При теб какво не се изпра - петна ли има останали? Ако имаш петна, можеш да напръскаш с прахосмукачката /помпата за препарата си работи отделно, не е нужно да работи и мотора за всмукването на мръсната вода/, да разтъркаш с четката на голямата приставка или с друга четка и накрая да обереш влагата.
С каквато и прахосмукачка да переш, иска си малко усилие, тръкване тук-таме. Няма толкова вълшебен препарат и прахосмукачка, с които само да минеш по повърхността и да прави всичко като ново. Реално препаратът ти е в досег с тъканта за няколко секунди и е ясно, че с този вид пране сериозни петна не можеш да вадиш само с едно минаване.

# 401
Е, щом трябва.

Аз съм прала два матрака - един с бяла и един с червена дамаска. Този с бялата беше тогава на 1 година ползване, та си беше чист тъй или иначе, но доста добре се освежи. А от този с червената няма да ти казвам какво излезе, а беше видимо чист. Прала съм и седалките на колата - извади всички петна. Но задължително преди пране минавам да обера хубаво повърхността на сухо и тогава вече пускам прането. И задължително никакво сядане до пълно изсъхване, иначе от дунапрена се пренасят гадости към дамаската, като е мокра и остават петна.
При теб какво не се изпра - петна ли има останали? Ако имаш петна, можеш да напръскаш с прахосмукачката /помпата за препарата си работи отделно, не е нужно да работи и мотора за всмукването на мръсната вода/, да разтъркаш с четката на голямата приставка или с друга четка и накрая да обереш влагата.
С каквато и прахосмукачка да переш, иска си малко усилие, тръкване тук-таме. Няма толкова вълшебен препарат и прахосмукачка, с които само да минеш по повърхността и да прави всичко като ново. Реално препаратът ти е в досег с тъканта за няколко секунди и е ясно, че с този вид пране сериозни петна не можеш да вадиш само с едно минаване.
Това, което се получи е - на места се изпра, на места не. Концентрацията на миещия препарат беше 1/4 от шишенцето в 1,5 литра вода. Не знам дали да я увелича в следващото пране. newsm78 Предварително пръскам с прахосмукачката, разбира се, изчаквам и след това издърпвам мръсотията. И аз се стресирах, като видях какво излиза, обаче резултатът на дивана  не беше добър. Ще пробвам пак.

# 402
  • до най-прекрасния мъж
Опитай да разтъркаш с четка, може да са по-упорити замърсяванията. Може дори и с друг препарат да напръскаш и разтъркаш, а прахосмукачката да я използваш само да дръпнеш влагата накрая. Но задължително сложи антиразпенващия препарат в кофата, че аз си изкарах акъла веднъж.
Скрит текст:
Обрах не голямо количество прах за пране и тая прахосмукачка като взе да реве и да мени оборотите на мотора, ужас. Докато се усетя от къде идва проблема, доста се поизплаших да не съм я повредила.

# 403
Днес прах холовата още веднъж и разбрах, проблемът на Зелмера са дюзите. Лесно се запушват и започват да  пръскат две големи струи от двете страни, а в средата не. Затова с  гъба натрих холовата гарнитура и с прахосмукачката обрах течността. Сега чакам да съхне. Очаквам резултатът да е по добър. Ше видя.

# 404
  • до най-прекрасния мъж
Днес прах холовата още веднъж и разбрах, проблемът на Зелмера са дюзите. Лесно се запушват и започват да  пръскат две големи струи от двете страни, а в средата не. Затова с  гъба натрих холовата гарнитура и с прахосмукачката обрах течността. Сега чакам да съхне. Очаквам резултатът да е по добър. Ше видя.
Дано е вече това, което очакваш.
Твоята каква е?

Общи условия

Активация на акаунт