Избор на прахосмукачка

• 257 751
  • 903
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря Пав, теб отдавна съм те признала като супер специалист  Hug Hug

# 436
Павче, мислех, че е мой патент, хохохо newsm10. Аз купувам въздушен филтър за автомобил, малко по - голям и го го режа с макетно ножче, колкото ми трябва.

# 437
купувам въздушен филтър за автомобил,.
За двигател(бензин или дизел) или за купе?
Има разлика в микроните(пропускливост на ТПЧ) на хартията.  hahaha

# 438
купувам въздушен филтър за автомобил,.
За двигател(бензин или дизел) или за купе?
Има разлика в микроните(пропускливост на ТПЧ) на хартията.  hahaha

Мисля бензин, не знаех, че има разлика. На външен вид е същия. В Русе францезите имат завод за въздушни филтри. Драпам да се докопам да ми вадят само хармониките, на лист.

# 439
Здравейте,  bouquet

Влизам с молба за съвети за прахосмукачка без торбичка, по възможност да е с воден филтър, да има степенни на всмукателната мощност и да може да пере. След няколко месеца ще имаме бебе и имаме куче и ще ми трябва нещо издръжливо и мощно  Mr. Green Килими нямаме, но все пак ми се иска да мога да пера дамаски и матраци  Wink

Връщам се назад да прочета кой какво си е купувал  smile3529

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 14:41 от г-ца Магнетична

# 440
От вчера съм с този Зелмер: https://zora.bg/zelmer/zvc762st/30547 - има всичко, което искаш.

# 441
От вчера съм с този Зелмер: https://zora.bg/zelmer/zvc762st/30547 - има всичко, което искаш.

Само дето е с торбичка, а аз искам без, предпочитам с воден филтър и да изхвърлям мръсната вода при всяко почистване  newsm78

# 442
  • Beyond the stars
Здравейте,  bouquet

Влизам с молба за съвети за прахосмукачка без торбичка, по възможност да е с воден филтър, да има степенни на всмукателната мощност и да може да пере. След няколко месеца ще имаме бебе и имаме куче и ще ми трябва нещо издръжливо и мощно  Mr. Green Килими нямаме, но все пак ми се иска да мога да пера дамаски и матраци  Wink

Връщам се назад да прочета кой какво си е купувал  smile3529

На база моето проучване и прочетеното в темите- твърдо Zelmer  Peace Само имай предвид ,че са стряскащо големи  Crazy Аз все още не мога да преглътна размера и се чудя за Беко с воден филтър понеже не държа да има перящи способности  Laughing

# 443
Само дето е с торбичка, а аз искам без, предпочитам с воден филтър и да изхвърлям мръсната вода при всяко почистване  newsm78
Торбичката е по желание - ако искаш я слагаш. Вчера тестовото й пускане беше с водния, без торбичка.
Теглото и обема й не ме бъркат поради липсата на необходимост от вдигане и пренасяне, а и място за съхранение имам.

# 444
Само дето е с торбичка, а аз искам без, предпочитам с воден филтър и да изхвърлям мръсната вода при всяко почистване  newsm78
Торбичката е по желание - ако искаш я слагаш. Вчера тестовото й пускане беше с водния, без торбичка.
Теглото и обема й не ме бъркат поради липсата на необходимост от вдигане и пренасяне, а и място за съхранение имам.

Благодаря ти  Hug

Вълшебство, до този извод стигнах и аз  bouquet

Само се чудя, колко е мокро след прането и колко време трябва да съхне  newsm78 

Ако не взема перяща, със сигурност ще взема с воден филтър, но перящите ми харесва че смучат и течности, а с малко бебе със сигурност в даден момент ще има много  Whistling

# 445
  • до най-прекрасния мъж
За прането зависи колко намокриш - ако едновременно впръскваш и дърпаш, дори и да повтаряш няколко пъти, е сухо след макс 30-тина минути. Ако пръскаш по-обилно при по-мръсни повърхности, оставиш да действа препарата и после дърпаш, може да остане и доста по-мокро. 

# 446
За прането зависи колко намокриш - ако едновременно впръскваш и дърпаш, дори и да повтаряш няколко пъти, е сухо след макс 30-тина минути. Ако пръскаш по-обилно при по-мръсни повърхности, оставиш да действа препарата и после дърпаш, може да остане и доста по-мокро. 

Благодаря ти  bouquet

Мисля, че се спрях категорично на Зелмера, а и с тази гаранция от 4 години съвсем ме спечели  Mr. Green Ние  сме в къща и имам къде да я сложа и ще я вдигам за съвсем малко разстояние  Flutter

И още едно питане, дали мога с нея да освежа вертикални щори от плат  newsm78

# 447
  • до най-прекрасния мъж
Вероятно, ако свалиш щорите на пода,  ще стане. Нямам такива и не съм пробвала.

# 448
Вероятно, ако свалиш щорите на пода,  ще стане. Нямам такива и не съм пробвала.

Благодаря  bouquet

# 449
Ако не взема перяща, със сигурност ще взема с воден филтър, но перящите ми харесва че смучат и течности, а с малко бебе със сигурност в даден момент ще има много  Whistling
Обсъждате прахосмукачки, които не са професионални, а за домашна употреба.
Те са с малка всмукателна мощност, която е най-важна,
т.е. да може да събира фините частици.
Прахосмукачка за сухо почистване с 450-500W
+ HEPA филтър (не могат над 3 микрона частици да излизат) е по-добър вариант.
ПП Най-скъпият двигател за дом. прахосмукачки е 86.00лв  Wink
http://www.delta-elis.com/index.php?lan=bg&cat=3&prc=42& … D0%B5%D0%BB%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт