Избор на прахосмукачка

• 257 633
  • 903
  •   2
Отговори
# 525
  • Пловдив
Моля да ми дадете мнения за този модел, в голяма чуденка съм  newsm78

https://www.technomarket.bg/prahosmukachki/samsung-vc-15qsnmard-09140829

# 526
  • Beyond the stars
Аз приключих сагата с покупка на Rowenta   Flutter 
Скрит текст:
Реших, че нямам място за Zelmer и нямам нерви за разправии с водни филтри  Laughing Та на първо пробване съм доволна - А клас на прахови емисии; смуче си стабилно; четка за паркет; турбо четка; вградена в пластмасовата тръба малка четка за прах, така че само да се махне металната тръба и да се ползва, без да се търси приставка  Peace
Изхвърлянето на контейнера ще е прашно, ама директно на терасата в коша , не мисля, че ще е драма  Wink

# 527
Oхооо, чудесно! Значи, реших го - ще бъде или Zelmer ZVC762ST или Zelmer ZVC762SP. Ще помисля още малко коя, но като се има предвид, че разликата между двете е само турбочетката за тапицерии и килими, а аз тапицериите ги свалям и пера, а килими нямам - май ще взема по-евтината и после ще споделя отзиви.
Благодаря на всички, които помогнаха и обясниха  bouquet

Турбочетката в сервиз във Варна ми казаха, че струва около 40ле Wink Ние нашата я взехме без четката, беше намалена и разликата между двете беше 150лв.

# 528
  • до най-прекрасния мъж
Турбочетка,  оригинална на Зелмер купихме за 28 лв на промоция от Зора.  Регулярната цена е 35 лв.  Така че,  при промоция на прахосмукачка без турбочетка,  взимай нея.  Четка винаги можеш да вземеш.

# 529
  • Русе, България
И при мен сагата приключи - имам заплатена Zelmer ZVC752SP, очаквам само да я доставят до средата на новата седмица. Ще пиша отзиви!

# 530
  • до най-прекрасния мъж
Това е точно като моята. Вярвам, че ще ти хареса.

# 531
Здравейте,

Изчетох темата и с ваша помощ се ориентирах какво трябва да знам за прахосмукачката.
Харесах тази : http://gumbo.bg/white-electronics/for-home/vaccum-cleaners/bagged/96823533.html
Ако имате някакви отзиви или препоръки ще съм много благодарна.

Лека вечер.

# 532
  • с/у ОколоМръсТното
 mtochica - прахосмукачка, като прахосмукачка.
Сменяй редовно хепа филтъра, не я позлвай на макс. мощност и това е.

# 533
А защо да не я ползва на максимална мощност?

# 534
  • до най-прекрасния мъж
И аз се интересувам от това. Моята я ползвам винаги на максимална мощност. Какви са рисковете?

# 535
  • гр. София
Здравейте, имам един такъв въпрос, може и за някой ще се окаже тъп, но как мога да разбера всмукателната мощност на една прахосмукачка, ако това не е отбелязано в характеристиките й? Загледах се по прахосмукачки 700-750W, слаби ли са? Не пише колко е всм. мощност.... newsm78

# 536
  • с/у ОколоМръсТното
И аз се интересувам от това. Моята я ползвам винаги на максимална мощност. Какви са рисковете?

Ами ако на километража Ви пише, че макс. скорост е 220-250км/ч, постоянно ли с толкоз си карате колите?
Но това си е Ваша воля, все пак.

# 537
Здравейте и от мен Simple Smile))  Моята прахосмукачка също е за смяна и се чудя каква да си купя, защото аз живея с куче - порода Лабрадор и със старата прахосмукачка чистя килимите всеки ден или най-много през ден. С какъв филтър ще е по-добре воден или хепа филтър и забравих да кажа, че чистя по половин час килимите,тей че не трябва да ми прегрява прахосмукачката.

# 538
  • гр. София
Имам и такъв въпрос... Какво означава Single cyclonic technology и Multi-cyclonic technology? Извинявам се, че е на английски, но оглеждам модели и в Амазон.

# 539
Помагайте  старата взе да се задъхва.
Първо за избора.
Ще се ползва сутрин вечер всеки ден ламиниран паркет навсякъде 2 малки килимчета .
Да се работи бързо и лесно с нея и да няма на изхода прах това е особено важно за децибелите и цената няма изисквания.
Гледах първо с воден филтър понеже няма изхвърляне на прах. Но това след всяко чистене да се мие съда и да се суши няма как да стане , разглобяваш - миеш - съхне - прибираш при това забързано ежедневие .
Та стигаме до  Хепа филтъра  с контейнер .
Ако нещо греша поправете ме .
Сега се търси и модела с по добър Хепа
Гледам 10 11 12 13
Както писахте по горе ROWENTA RO3786EA е малка и удобна на всякъде може да се побере и лека но
мощността само 750 W е доста притеснително сегашната ми е самсунг доста голяма и тежка и имам чувството че ще вдигнете ламината но и каквото влезе наполовина излиза въпреки 2 филтара и торбичката.

Друго важно което прочетах е да има и филтър преди мотора тип "гъба" че да се мие често и Хепа филтъра да се запазва

Очкавам предложения
Благодаря за всеки един отговор  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт