Избор на прахосмукачка

• 257 633
  • 903
  •   1
Отговори
# 600
На пазара има толкова много марки и модели, че въобще не мога да избера, препоръчайте нещо от личен опит  bouquet
След опит с Делонги перяща (адски тежка, трудна за обслужване, прането изпробвано само веднъж), малка Бош (лека, лесна за обслужване, мощна), служебна с хепа филтър (запушва се на всяко чистене, иска почистване, пране на филтри), препоръчвам последната ни - Miele (много мощна, безшумна, с торбичка е, но освен смяната и` нямам други грижи по обслужването, а имаше и намаление, и 10-годишна гаранция).

# 601
На пазара има толкова много марки и модели, че въобще не мога да избера, препоръчайте нещо от личен опит  bouquet
След опит с Делонги перяща (адски тежка, трудна за обслужване, прането изпробвано само веднъж), малка Бош (лека, лесна за обслужване, мощна), служебна с хепа филтър (запушва се на всяко чистене, иска почистване, пране на филтри), препоръчвам последната ни - Miele (много мощна, безшумна, с торбичка е, но освен смяната и` нямам други грижи по обслужването, а имаше и намаление, и 10-годишна гаранция).
Да, Миеле е най-доброто, но те започват от 300-400лв. А този Бош, който имам отскоро не е с хепа филтър, което е предимство. Хепа филтрите наистина се задръстват.

# 602
Да, много доволна бях и от Боша!
Но тази е доста по-мощна. Имаме късокосместо куче и съчетано с любовта ми към килимите, съм много доволна от липсата на дори и един косъм. Скъпи са, но бяхме хванали някаква промоция и беше на съвсем поносима цена.

# 603
Сдобих се с перяща Зелмер, която все още не съм пробвала, но я чака доста работа тия дни, тъй като чакаме края на месеца бебе и имаме куче и косми  hahaha hahaha hahaha

След първото пускане ще мина с отзиви  bouquet Благодаря на всички за споделената информация  Sunglasses

# 604
А този Бош, който имам отскоро не е с хепа филтър, което е предимство. Хепа филтрите наистина се задръстват.

Това, че няма хепа филтър не е предимство. Един хепа филтър винаги може да бъде махнат и прахосмукачката ще продължи да си работи. Единственото, което ще стане е, че ще бъдат отделяни повече фини частици във въздуха когато се работи с прахосмукачката.

# 605
препоръчвам последната ни - Miele...
Кой модел?
Пералнята и сушилнята ни са Miele, много съм доволна, но за прахосмукачка се чудя има ли смисъл от такава инвестиция, при положение, че нито имаме животни, нито ходим с обувки вътре...

amonqk, благодаря, ще я погледна. Точно с торбичка търся и задължително без филтри и др. дреболии за смяна Peace

# 606
препоръчвам последната ни - Miele...
Кой модел?
Пералнята и сушилнята ни са Miele, много съм доволна, но за прахосмукачка се чудя има ли смисъл от такава инвестиция, при положение, че нито имаме животни, нито ходим с обувки вътре...

amonqk, благодаря, ще я погледна. Точно с торбичка търся и задължително без филтри и др. дреболии за смяна Peace
Моята е тъмночервено - вишневата, от 500 лв. с деветслойна торба, ма си понамирисва, като я пусна. Пускал съм линк в темата, не ми се търси сега. Старата бошка, със същите торбички, върши същата работа. Сега имам наети хора, които чистят с ренбол. Е няма сравнение, нищо общо.

# 607
Такава сума бих дала, ако имам коте, куче, друга животинка или ако ходим с обувки, ама за прах ми се струва излишно Simple Smile
Като се чисти веднъж седмично почти няма какво да се обира  Rolling Eyes

# 608
Такава сума бих дала, ако имам коте, куче, друга животинка или ако ходим с обувки, ама за прах ми се струва излишно Simple Smile
Като се чисти веднъж седмично почти няма какво да се обира  Rolling Eyes
Ми, и аз, не бих дал, за това си плащам 50 кинта. Тупат матраци, килими, дивани, всичко свети. Милето, ряпа да яде, като няма тупалка.

# 609
sandokanchev, никакви проблеми нямаме с чистотата, аз работя от вкъщи, мъжът и е с много свободна професия, обичаме да се грижим за дома си и имаме време в излишък Simple Smile
Търсим просто нещо, което да е по горните критерии, за да не мъкнем тежко при чистене и да не се занимаваме с пране на филтри и т.н. + като строшим нещо да има с какво да оберем, да не се чупи често, и да се съхранява компактно...
За външните услуги сме запознати, ползваме служебно, но не е нещо, което ни трябва вкъщи.

# 610
Нали ти казах вече. Бошката, от 150лв е идеална. Само не слагай хартиени торби. Вземи от по - скъпите. Лека, маневрена, компактна, няма нищо за пране, като филтри. Супер е. Ползвам я за бързо почистване, аламинут.

# 611
Каза, но не казваш модел  Mr. Green
Тези, които не са хартиени какви са?

# 612
Каза, но не казваш модел  Mr. Green
Тези, които не са хартиени какви са?
Текстилни торби, като тези, примерно http://p1.akcdn.net/mid/252367562.philips-fc8022-04.jpg, ако не са по размер, удряш една ножица. Бошката не и помня модела изобщя, нещо подобно http://media3.bsh-group.com/Product_Shots/500x500/MCSA00906272_B … NG_041114_def.jpg, но това е по нов модел. На моята се виждат задните колела. и ползвам торбите на Милето, след прекрояване.

# 613
Сегашната Самсунг беше с платнена, но не я ползвахме, защото иска чистене. Няма против хартиени - пълни се, хвърляш и слагаш следващата.
Ще разгледам тези на Бош, мерси Peace

# 614
Сегашната Самсунг беше с платнена, но не я ползвахме, защото иска чистене. Няма против хартиени - пълни се, хвърляш и слагаш следващата.
Ще разгледам тези на Бош, мерси Peace
Текстилните торби също ги махаш, и хвърляш. По пет са в кутия, последните на Филипс бяха, мисля, че Милето, са по - скъпи, със сребърна жичка били, хохохо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт