Къде в Русе тема 5

• 83 382
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Явно в събота ще има мини среща на БГ-мамите в летния театър. Жалко, че не Ви познавам лично... Иначе нямам търпение да гледам Комиците на живо. Това е нещо, което си бях казала, че ще направя още преди 2 години  #Crazy
Да,ще имаме мини-среща  Flutter То и аз съжалявам че не се познавам с дамите тук.Много от тях са ми помагали в питане,много са ме подкрепяли,давали са ми съвети...Едно "гуш" за всички тях-те си знаят кои са  Hug Относно Комиците ги обожавам.Обичам ги  Heart Eyes И като разбрах съвсем случайно от KaRoLa   Heart Eyes ....изтърчах да си купя билети.Благодаря ти миличка  Hug

# 481
Като говорим за билети, освен Васко и Комиците предстои и Сухишвили да дойдат с ново представление.

Много се дразня, че в нашият град няма едно информационно средство, в което да я има тая информация: Предстои това и това..билети се продават тук и тук..

# 482
  • На брега на реката
Има, бг мама, ама явно малко хора се сещат да търсят тук инфото   bouquet

# 483
Ето,например сега..Турнетона Комиците е на 30ти в града, те сложили плакатите днес... И за Васко сложили,сега видях.

Не знам списание Седмицата още ли се разпространява, там имаше по-синтезирана информацията за града.

# 484
Здравейте!Търся си свястна козметичка.От години ходя при Мария,която има салон срещу СБА,но вече два поредни пъти след почистване на лице при нея се налага да търся кожен лекар! #2gunfire #2gunfire

Ако искаш, мога да ти дам координатите на моята. Аз лично съм доволна от нея, не претупва работата, работи внимателно, винаги те консултира.
Е,много ще съм ти благодарна.Ако искаш пиши ми на лични.  bouquet

# 485
  • русе
Моля Ви,мами, помагайте.Търся сервиз или магазин, където продават резервни части за велоергометри.Скъса ми се ремъка и сега много лесно се въртят педалите.Търсих в google,но без успех.И веднага ме осени идеята да питам Вас.Дано,някой да може да ми помогне.

# 486
Със сервиз не мога да помогна, но защо не минеш през някой фитнес да питаш кой поддържа техните уреди?

# 487
Може да питаш и във магазина Спорт Депо, който е в Мол Русе, ние от там си взехме кростренажора, може да дадат някоя идея. Peace

# 488
  • русе
Благодаря за идеите,ще мина да питам,може пък да ме огрее.Знае ли човек!

# 489
  • Русе
Къде могат да ми направят колаж и да ми го разпечатат, аз само да занеса примерно 10-ина снимки. Нямам време да правя и поръчвам от чужд сайт, затова питам тук, че ми е малко спешно. Ако не, ще мисля друго. И колко би излязло като цена, ориентировъчна?
Гледах сайта на Силвена, но няма нищо. Намерих и друг сайт: http://podaraci.info/. Други идеи?

# 490
В Силвена (до СБА) са ми правили преди 2 години. Занесох диск със снимки, от които избрахме няколко. Мисля, че ми излезе под 20 лева  Thinking

# 491
  • Русе
Колко голям горе-долу? И дали става за няколко дни?
Ще наглася днес снимки и утре ще отида.

# 492
  • в огледалото на живота
Да споделя сега за перманетния етикет и бутилката вино,ако някой ще прави скоро.
Цялата разбота ми излезе 7,60лв. с покупката на алкохола и поставянето на етикета...
Цифром и словом 7лв.бутилка вино/средно качество/ и 0,60лв.за слагането на етикета.
Аз си занесох мой етикет на флашка с надпис.Големината на надписа и картинката-като за стандартен етикет на бутилка.
Тази услуга в центъра за копирни и др.услуги срещу Университета/до банката/
Изключително съм доволна от качеството и бързината  Peace

# 493
  • Русе
Здравейте да попитам и тук има ли в Русе фирми занимаващи се в организиране на тържества или да ми препоръчате подходящо заведение става въпрос за кръщене на дете на 3 години .Ако някой е правил скоро кръщене събирам мнения и идеи

# 494
Колко голям горе-долу? И дали става за няколко дни?
Ще наглася днес снимки и утре ще отида.
Големината я избираш ти. Моят беше мисля 20/15 или по-голям ... Поставих го в рамка, защото беше за подарък.  Става бързо - правиха го в съседното помещение, където се занимават с реклама - не знам дали още съществува  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт