Къде в Русе тема 5

• 83 369
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, наближава началото на новата учебна година.
Моля, споделете от къде пазарувахте/ще пазарувате тетрадки, пособия, маратонки, гуменки, анцузи за малките ученици от начален етап.
Няма да имам много време за обикаляне по магазините и сравняване на цени и качество, за това моля за инфо.

# 511
По тоя повод вчера в Джъмбо беше лудница...

# 512
  • Русе
Моля, споделете от къде пазарувахте/ще пазарувате тетрадки, пособия, маратонки, гуменки, анцузи за малките ученици от начален етап.
Няма да имам много време за обикаляне по магазините и сравняване на цени и качество, за това моля за инфо.

За дрехи тук в Русе на знам какво да кажа, освен едно Wikiki и някой друг по-сносен магазин май нямаме. Спортен екип купих от Метро. От части са му подготвени пособията, но имах надавани тетрадки от племенника и си добавих няколко от Кауфланд. Купих комплектован моливник от Метро ( не знам, колко ще му е удобен ). Раницата чакам да пристигне, една позната поръча за тях и за нас на дистрибутор. Ходихме до Ст. Загора, като се надявах, че там ще има с какво да го "обзаведа" - нищо подобно. Парк Мола им е под всякаква критика Sad Нашия изглежда по-добре. Това е покрай първокласника Grinning

# 513
Аз купих хубав комплект анцунг на "Севтекс" Габрово  от магазина в комплекса с/у макаронената. Не този на тротоара "Браз", а този който е навътре който има и на дребно и едро. Отделно само долнище пак хубаво (според мен  Laughing) и разни други работи взех от магазин Вълшебство до университета, има доста раници там....абе трябва си обикаляне това е истината, с много зор се купува всичко от едно място.  Оня ден в Лидл гледах, че хората грабят от раниците, моливниците....

# 514
milеnka, за нищо!! Simple Smile И на мен ми хареса, пък и бяхме на хубави местенца. Детенцето, което спечели печката сигурно утре ще е най-щастливата рожденичка на света, милата Simple Smile

Споделям,че предстоят Сухишвили да дойдат с ново представление, както и ,че Георги Христов октомври ще гостува на нашият град.

Като разбера за други събития, ще пиша. Напомням за Васко Василев утре вечер Simple Smile
И ние бяхме на хубави места.Само дупето ми се беше схванало от тези столчета  Party За жената с печалбата от лаптопа,както и за детенцето с печката много се зарадвах.Повече за детенцето де Laughing
Пък с тези кебапчета,кюфтенца хората май преядоха  Crazy Един ме разсмя:беше награбил цяла тава да си похапва  Joy Няма лошо  Laughing
Още веднъж благодарности че подаваш информация за събитията в Русе  Hug

agnesana,аз незнаех че и ти си била там. Hug Що не ме побутна по рамото  Laughing

# 515
  • Русе
До последно не знаех днес дали ще съм в Русе и така и не си купих билет за Васко Василев. Sad Освен онлайн, знаете ли къде мога да си закупя тук билет днес?  Blush

# 516
Да,на място ще ти продадат,отивай в 19:30

Вчера имаше на място да печатат

# 517
  • Русе
Да,на място ще ти продадат,отивай в 19:30

Вчера имаше на място да печатат

Писах им на официалната стр. във ФБ и ми отговориха. Днес цял ден е работил билетния център, а може и още да работи. Така и не открих кой да дойде с мен, а е трудно да отреагирам сега. Имам още час да помисля обаче  Mr. Green

# 518
  • На брега на реката
Страхотен концерт! Този човек е неотразим, толкова харизматичен, толкова позитивен!  Mr. Green

# 519

Вчера напазарих анцузи на "Стела" -русенска фирма в Ялта са. Имат и онлайн магазин. Качествени са и на приемлива цена. Гуменки забърсах в движение от съседен магазин в Ялта за 12 лв. По-евтини евентуално в китайския на Олимп. Моливници и раници има в Джъмбо, но оттам съм се зарекла да не купувам. Малкият не иска вече раници с картинки и взехме една на Найк от английски сайт. Приятно пазаруване, момичета и на добър час на първолаците!

# 520
  • в огледалото на живота

Вчера напазарих анцузи на "Стела" -русенска фирма в Ялта са. Имат и онлайн магазин. Качествени са и на приемлива цена.
Peace
Миналата година и аз доста неща купих от там.Доволна съм!

# 521
искам да направя хороскоп за мен и семейството, някой да знае в нашия град добър астролог/нумеролог?..

# 522
  • Русе
Здравейте!
Къде мога да намеря обувки за момиче 31 номер, да са удобни и на добра цена?
Нямаме много време да обикаляме с двете деца, разгледах сайтовете на Дайхман и Паолото. Там няма нищо подходящо. На Колев и Колев са по над 70лв. Пролетта купихме от Вълшебство до Университета, но не съм много доволна. Поноси ги малко и казва, че не са удобни. Влизах и в Далисимо - там почти нищо няма в този размер. А трябва да мери, няма как иначе.

# 523
Напоследък купувам обувки на моите младежи от Централния кооперативан пазар.
Има една тараба в покритата част, продават сравнително качествени (вземала съм с естествена кожа) и евтини обувки.
Има и едно магазинче в противоположната част - обувки и дрехи.
И аз мисля тези дни да пазарувам обувки, маратонки и гуменки, горе-долу същата номерация, та ще започна от там.

# 524
Пък аз да попитам - къде в града се продават обикновени дюшеци за русенско легло?

Общи условия

Активация на акаунт