Къде в Русе тема 5

• 83 373
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
Къде мога да намеря обувки за момиче 31 номер, да са удобни и на добра цена?
Нямаме много време да обикаляме с двете деца, разгледах сайтовете на Дайхман и Паолото. Там няма нищо подходящо. На Колев и Колев са по над 70лв. Пролетта купихме от Вълшебство до Университета, но не съм много доволна. Поноси ги малко и казва, че не са удобни. Влизах и в Далисимо - там почти нищо няма в този размер. А трябва да мери, няма как иначе.
Лидл?

# 526
  • Русе
Току що прегледах брошурата на Лидл. Видях само кецове, а аз търся обувки, които да стават и за рокли.  Flutter Иначе и маратонки трябва да купуваме, но там мисля по-лесно ще намерим.

# 527
Пък аз да попитам - къде в града се продават обикновени дюшеци за русенско легло?

Продължавам да търся дюшек за русенско легло.
И още нещо - къде се продават тениски на футболни отбори с имената и номерата на футболистите на гърба? Ако сте купували скоро и цена да споделите.

# 528
Къде в Русе има магазинчета, от типа на този всичко по левче, които се намира на ул. "Александровска" 5?

https://www.google.bg/maps/@43.845339,25.949191,3a,90y,312.1h,81.69t/data=!3m4!1e1!3m2!1sOs3gu1ljhLA0SBECU8w8Kg!2e0!6m1!1e1

# 529
Къде в Русе има магазинчета, от типа на този всичко по левче, които се намира на ул. "Александровска" 5?

https://www.google.bg/maps/@43.845339,25.949191,3a,90y,312.1h,81.69t/data=!3m4!1e1!3m2!1sOs3gu1ljhLA0SBECU8w8Kg!2e0!6m1!1e1

..........

П.П. аз добре съм прочела  ooooh!  Joy , то се пита за други подобни магазини а аз мисля, че се пита къде се намира този...добре съм  Crazy

Да другите са казали вече Simple Smile, само да кажа, че този на Борисова обаче е в пъти по-малък от другия Марсел и има наполовина на него стока, още на Борисова има след Приста ойл в посока център - магазин Арарат.  В Дружба-3 има в комплекс Дав, на пазара също има такъв магазин.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 18:00 от mibobo

# 530
Има още един Марсел на Борисова, срещу ресторант Рила.

Заредени магазини по 1 лев/ или по-скоро с домашни стоки има пак на ул. Борисова, по-нагоре към гарата зад спирката срещу блок Некрасов и после има още 1 до хотел Космос.

# 531
И още един такъв за битова има точно от Марсел на Борисова като се тръгне към пазара, в дясно

# 532
  • Русе
Препоръчайте добър зъболекар за дете. На сина ми му никнат постоянните зъби, но са с петна и вероятна диагноза Флуороза. Искам и второ мнение да чуя. Благодаря.

# 533
  • ride my bike...
здравейте,
моля да ми препоръчате добър очен лекар за възрастен човек.
Случайно има ли очен кабинет, който да работи в неделя?
не живея в Русе, но ще се прибера само за да заведа баща ми на лекар, а ми трудно да отсъствам в понеделник, но ако няма друг вариант - ще остана
Благодаря ви

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 23:34 от Laluni

# 534
здравейте,
моля да ми препоръчате добър очен лекар за възрастен човек.
Случайно има ли очен кабинет, който да работи в неделя?
не живея в Русе, но ще се прибера само за да заведа баща ми на лекар, а ми трудно да отисъствам в понеделник, но ако няма друг вариант - ще остана
Благодаря ви
Здравей! Препоръчвам ти Маргарита Калчева.Намира се на ул. "Славянска" № 2А.Не съм на 100% сигурна дали работи в неделя.За това ти давам телефон за връзка,попитай:082 820153 (Транспортен ДКЦ - Русе).Много добре се отнася към пациентите си!Аз лично при нея ходя!

# 535
  • ride my bike...
Благодаря ти

# 536
  • Русе
И аз с въпрос за лекар. Какво Ви е мнението за д-р Ана Христова - гастроентеролог? И имате ли нейни телефони?

Ако пък има недоволни - бихте ли споделили кого да посетя?

# 537
Аз пак да си кажа, че за мен добър  гастроентеролог в Русе няма. Новаков и Харалампиев и те не стават
И да попитам някой слагал ли е металокерамични коронки при д-р Деян Славов, доволен/а ли е?

# 538
И аз с въпрос за лекар. Какво Ви е мнението за д-р Ана Христова - гастроентеролог? И имате ли нейни телефони?

Ако пък има недоволни - бихте ли споделили кого да посетя?

Майка ми ходи от години при нея и е доволна, баща ми ходи веднъж и тя го стресна какво точно вижда на видеозона, после се оказа съвсем друго, но пък все пак видя нещо и го насочи по лекари които решиха проблема.

Кординати има на страницата им http://dkc1ruse.org/index.php/spetzialisti/gastroenterologiya
По-добре си запиши час за да не чакаш. Моето мнение е, че от всички в града тя най-става. Харалампиев е под всякаква критика  Tired

Още един глас за д-р Калчева в транспортна  Peace , от години и аз и майка ми ходим при нея

# 539
  • Русе
Благодаря, mibobo!  Hug
За д-р Харалампиев от второ място чувам не до там добри отзиви, автоматично ще отпадне от списъка с лекари. Явно ще бъде д-р Христова. Аз така или иначе към нея се бях насочила, но исках да чуя и вашето мнение. 

Общи условия

Активация на акаунт