Къде в Русе тема 5

• 83 359
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
И моята майка от години ходи при др Христова и е доволна  Peace!

# 541
Много съм доволна от зъболекар  и за детето и за мен от д-р Еленкова, клиника Св.Аполония.Много добър специалист и много внимателна.Разполагат и с добра техника.
Гастро специалист сравнително млад и добър д-р Кулински.Работи в отделението в МБАЛ.От д-р Христова нямам добри впечетления.Ако проблема е сериозен с две ръце препоръчвам д-р Саджаклиев в София.

# 542
  • Русе
Д-р Кулински не работеше ли в Онкото? Дали е сериозно не мога да преценя, дано Христова ни бъде достатъчна. Благодаря Ви, момичета!   bouquet

# 543
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Д-р Кулински не работеше ли в Онкото? Дали е сериозно не мога да преценя, дано Христова ни бъде достатъчна. Благодаря Ви, момичета!   bouquet
в Онкото е баща, др. е Кулински - син  Peace

# 544
  • в огледалото на живота
Къде мога да открия магазин с истинско и качествено кафе на зърна,не менте... Thinking
Писна ми да купувам Лаваца на зърна и да попадам на некачествени партиди...
Кафето ми е слабост сутрин... Blush

Преди имаше магазинче до Американското пазарче за кафе,чай и подправки.Изключитлно богат и качествен асортимент,но отдавна не съм го посещавала и не знам дали още работи.
Помагайте  Hug

# 545
Работи магазина до американското пазарче.Скоро ходих и си купих доста неща на много добро качество.

# 546
  • в огледалото на живота
Работи магазина до американското пазарче.Скоро ходих и си купих доста неща на много добро качество.
Това е хубава новина,благодаря ти  Peace

# 547
За кафето - магазините са 2 около пазарчето - единия е под блока точно срещу пазара , влиза се през двора, пада се отзад. Другото магазинче е в един гараж по улицата, която излиза на механа Странджата

Сега и аз да питам - къде има евтина китайкса храна (освен паучитата срещу Халите) - става дума за ориз или спагети, които да се хапват набързо на обяд - може и да не е на място.

# 548
Китайски ресторант "Бамбук". Намира се в района на у-ще Л. Каравелов. Срещу чайната на Дома на българо-съветската дружба (не знам дали продължава дае такава сградата).

# 549
Бамбук и Пинко са ресторанти. По-евтино е в закусвалните, където имат по-малки порции и паучита. Такива има на бившето Стайко в Здравец и на кръстовището на пазата(по диагонал на пазара, под големия блок). Там има и нещо като обедно меню (примерно паучи +основно е по-евтино)

# 550
  • ride my bike...
А в Русе правят ли се някъде лазерни операции на перде на окото?

# 551
На баща ми му правиха преди 4-5 год. в очното отделение на МБАЛ - Русе.
Сега разбрах, че докторката, която му прави операцията (успешна) се е преместила в "Медика" (бившата ІІІ поликлиника).
Проверете на двете места.

# 552
  • в огледалото на живота
За кафето - магазините са 2 около пазарчето - единия е под блока точно срещу пазара , влиза се през двора, пада се отзад. Другото магазинче е в един гараж по улицата, която излиза на механа Странджата

bouquet

# 553
  • Русе
Бамбук и Пинко са ресторанти. По-евтино е в закусвалните, където имат по-малки порции и паучита. Такива има на бившето Стайко в Здравец и на кръстовището на пазата(по диагонал на пазара, под големия блок). Там има и нещо като обедно меню (примерно паучи +основно е по-евтино)

+ още до университета, зад бившия "Генезис", настоящ Wallstreet.  Peace

# 554
  • ride my bike...
delia ,
Благодаря ти.
А при кого се оперира баща ти? ( може и на лични )

Общи условия

Активация на акаунт