Къде в Русе тема 5

• 83 317
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Има един магазин за обувки, който се намира долу-горе срещу задния вход на Роял Сити Център, малко преди закусвалнята,в  която правят дюнери (City Food се казва). Там съм виждала лепнати етикети за евтини обувки, но дали има мъжки не мога да ти кажа. Друго място, за което се сещам, е магазинчето за обувки до офиса на Париба (пак там се намира, около Рояла). Като застанеш с лице към входа на офиса, магазина се пада вляво, малко по-нагоре по улицата. Сещам се и за Ал Бънди, до Силвена Фото. И вече като краен вариант "уж" евтините китайски магазини, ама там май няма смисъл да ходиш, че те вече много си надуха цените ...

# 646
Вижте също и във Феникс. Това се намира.... а сега де  Mr. Green Улицата, която излиза на светофарите на сладкарница Неделя. Или преди пресечката, която води към Общината. Или срещу "Доктор Дулитъл".
Страшно обяснение направих  ooooh! Mr. Green

# 647
Имам малко странен въпрос.  Пие ни се мляко, но не от супермаркет, а истинско, натурално мляко.

Някой от вас купувал ли е мляко от продавач от улицата и хубаво ли е било то?
Къде сте ги засичали ( освен близо до кооп. пазар) ?

bouquet

# 648
  • Русе
А защо не си купите от млекомат? Поне ще сте сигурни, че млякото е прясно, чисто и качествено, плюс това е от точно такива домашни производители. Мисля, че беше по 1-2 лв. за литър.

# 649
Аз си купувах мляко от уличен млекотърговец  Mr. Green Кажи в кой квартал си и може някой да помогне с информация. При нас в Дружбите знам, че идват трима, като само единия знам кога, къде и по колко.
Знам на Плиска към Цветница за още едно място.

# 650
На Борисова, под гарата съм.

Ел, Къде има такива млекомати?

# 651
  • Русе
На Борисова не знам къде има. Аз съм купувала от кв. Възраждане, между университета и училище "Възраждане" има едно пазарче. Та от там.

# 652

Там всяка сряда ако не се лъжа носят към 17ч точно под плод зеленчука.

# 653

Зад Приста ойл има магазин за зеленчуци. Пред този магазин съм виждал млекотърговец  да продава мляко. За качество нищо не мога да кажа щот аз пия друго "мляко"  Mr. Green но съм виждал доста хора да чакат, т.е. има вероятност да е Убаво.

# 654
Камалия ,той едни на Kappa си беше взел от Кауфланд,за 40 лева.Но след един месец вече бяха разлепени  ooooh! И ги носих да ги залепят,но и да ги зашият,защото така ще са по здрави.
el_ ,записах информацията и в понеделник ще ходя да видя.Иначе си адски права че в китайските надуха цените  ooooh! То не си струва!
Вейдър ,усмихнах се в добрия смисъл на думата  Hug И на мен ми се случва така да обяснявам,тъй че....  Simple Smile Дали не забравяме вече и не сме за Гинко билоба  Laughing (шегувам се,нали знаеш)  Heart Eyes И аз незнам всички улици и кое къде е...И за това безсрамно си питам тук през ден  Innocent Записах и в понеделник такава обиколка ще направя,аууу...Пък се надявам да взема на моя и на мен по чифт.

agnesana ,трябва да ми кажеш къде се продава прясното мляко за Дружба  Mr. Green Аз съм виждала само една циганка пред известна верига да продава...Но не смея да взема по две причини!Първо че е леко черничка и не се знае млякото от къде е (тъй да напиша)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И второ че са ми се оплаквали комшийки от такава сергия.
Мед съм взимала от улицата.Виж,за това мога да помогна.Даже от две места зная.Първо бях поискала мед и прополис.За прополиса и преснимано ми дадоха кое как се прави и какво лекува.А втория човек чак и отстъпка ми направи и ми обясняваше 10 минути как гледат пчели.

# 655
Ще кажа, нямаш грижа  Mr. Green Покрай 10ти блок не съм виждала първо да кажа  Naughty

До Пацони до Милениум всеки ден в 17ч идва един чичо и носи. 2л последно струваше 2,50лв мисля. Млякото е хубаво, но на 10 пъти като взема един път ми мирише. Случи ми се два пъти да ми мирише и се отказах. Иначе бях доволна от млякото. Пък съм и капризна на тема прясно мляко да си призная. Обичам го, пия го с литрите и си искам да е хубаво.

За другото място може би мибобо ще каже, че е в нейния район. Аз от там не съм вземала, но комшийката каза, че било хубаво. Обаче забравих кога каза, че го носел човека.

Мед си имам домашен. И баща ми и свекър ми имат кошери и мед бол, та поне това не купувам.

# 656

За другото място може би мибобо ще каже, че е в нейния район. Аз от там не съм вземала, но комшийката каза, че било хубаво. Обаче забравих кога каза, че го носел човека.

Пред 14 блок на паркинга идва в Сряда и Събота между 18 - 18,30ч , но понякога не стига за всички, че някои грабят по 4-5 литра Whistling. Човекът е много чист млякото е в гюм с чучур не да го налива от разни туби, в колата има  празни шишета за който не си носи, всичко блести, по 1лв е литъра.

# 657
Мъжки обувки на кооперативния пазар. Вече няколко години купувам на мъжа ми от там. Като се разходиш из тарабите все нещо ще харесаш.

Мляко от улични търговци не купувам и не препоръчвам. Вярно, времето захладня, но все пак.
Знам колко са лицензираните кравеферми в областта и как ветеринарите изпълняват профилактичните програми.
Вземах веднъж от млекомата в кв. Здравец, на Супера. Първо бях много положително настроена, но когато момчето ми каза, че при тях мляко бол и никога не свършва ми светна "червената" лампичка и не повторих.
Всеки сам решава за себе си...

# 658
В какъв смисъл? Млекоматите ги зареждат по няколко пъти на ден. Тяхната кравеферма е в Ново Село. Носили са ми мляко от там директно. Е, покръстено е, ама поне беше по добро от купеното.

Аз в момента всеки ден купувам по литър от магазин. Още не ме е ударила музата да издирвам истинско мляко. Но сигурно ще отида при моя чичко или при този пред 14ти бл.

# 659
също и в магазин Бенетон

A къде в Русе има магазин на Бенетон?

Общи условия

Активация на акаунт