Къде в Русе тема 5

• 83 311
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Предполагам става дума за бившия Бенетон, който е точно срещу Планет Фууд. Има обувки, дрехи, бельо и на втория етаж има детско Peace

# 661
  • Русе
Предполагам става дума за бившия Бенетон, който е точно срещу Планет Фууд. Има обувки, дрехи, бельо и на втория етаж има детско Peace

Къде това?

# 662
 Crazy Магазина е от другата страна, на ъгъла се пада, на другия ъгъл до него е Виваком, срещу оптика Вижън експрес по диагонал, не знам как да го обясня по друг начин. Grinning

# 663
  • Русе
Не знам къде е Планет Фууд Simple Smile Simple Smile.

# 664
Не знам къде е Планет Фууд Simple Smile Simple Smile.
където беше Али Баба преди(дюнерите)

# 665
  • Русе
Aaaa, сетих се, мерси. Че то отдавна няма нищо общо този магазин с Бенетон.

# 666
А, някой да си е купувал  радиатори Адакс в Русе?

Колебаем се м/у два модела и искаме да ги видим на живо преди да поръчаме.

# 667
  • Русе
А, някой да си е купувал  радиатори Адакс в Русе?

Колебаем се м/у два модела и искаме да ги видим на живо преди да поръчаме.

Мисля, че продават по Волов посока центъра зад Месалина, Лукойл и складовете за дървен материал отзад, в едно като уличка. Там точно на гърба на Месалина се падат магазинчетата и едното от тях.

# 668
  • Русе
Привет момичета да попитам къде има магазини с разнообразие на  детски обувки но не спортни а по официални

# 669
Защо не провериш по ул.Мария Луиза, зад магазин Пиф какво има.

# 670
  • На брега на реката
Препоръчайте ми хубаво заведение с прилична кухня, където да празнуваме семеен празник. Не държа на детския кът, искам да е хубаво и спокойно, без чалготека и жива музика, да е с хубава храна и най-важното ми условие, да позволят да си вкарам торта  Mr. Green Сещам се за сега за Ла Страда, че питам в петък, но да си имам и др варианти.

# 671
Аз не харесвам кухнята на Ла Страда.  Peace
Семейни празници сме празнували на Чифлика, Хепи и Виенския ресторант(уникалня кухня, но е скъпичко).
Марио(с)?

# 672
  • в огледалото на живота
Препоръчайте ми хубаво заведение с прилична кухня, където да празнуваме семеен празник. Не държа на детския кът, искам да е хубаво и спокойно, без чалготека и жива музика, да е с хубава храна и най-важното ми условие, да позволят да си вкарам торта  Mr. Green Сещам се за сега за Ла Страда, че питам в петък, но да си имам и др варианти.
Ирландски пъб''Тераса''.
Доста случаи на посещаемост при празници не само семейни,но и приятелски сме имали там.
За тортата-питай.Не вярвам да откажат  Peace

# 673
  • Русе
Ние на Хъшовете празнуваме семейни празници май най-често. Много ми е приятно там. Също и Щастливеца, но там съм ходила по-рядко. И едно заведение, от което бях много приятно изненадана, бяхме поканени на имен ден там, зад комплекс Ялта. Но е тесничко там.

# 674
  • На брега на реката
Благодаря за идеите! НА Хъшове не ми хареса обслужването последния път, за Терасата чувам напоследък страхотни отзиви, ще го обсъдя с мм. Кухнята на ЛА Страда развалиха ли я? Последно сядах пред повече от 6 месеца и си беше вкусно...за това и ми беше първо в лисата. Става въпрос за бебешки рожден ден с родата, искам да я някак по-красиво и далеч не битово Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт