АВАТАРНИ ИГРИ 3

• 23 439
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мереленда, силно стиснати палци татко ти да се възстанови възможно най-бързо Hug Hug Hug

# 91
Честито на победителки  Hug

С турските сериали съм сериозно скарана, нищо че прехвърчам до Истанбул доста често. Laughing
Само като чуя меланхолично-драматичните акорди на заглавната песен на някой и изпадам в дълбока депресия още преди да е започнало действието. Laughing Ама те в цяла Турция са си доста драматични, та за това и сериалите им такива.  Mr. Green

# 92
  • in Wonderland
Ехааа ,мн мн благодаря на всички , които са гласували за Денерис и Хал Дрого  Heart Eyes

Честито и на Мереленда и на останалите момичета !   baloni

Тъй като скоро аз задавах тема , сега ще оставя това на Мереленда . Тя ми е писала 3 предложения , но понеже сега се прибирам , (бях на изпит ,който ме знае - в сесия съм ) , а тя най-вероятно е тръгнала , аз си избрах 1 и се надявам , тя да е ок .

Новата тема е :

Под вода   (като тук става въпрос за снимки под вода)

Другите й 2 предложения бяха доста по- конкретни , каквито бяха и последните ни две игри , та затова реших да е тази темата - всеки да си я интерпретира по свой начин и да се включат повече момичета .

Приятно търсене и съчетаване на снимки ви желаем и още веднъж - благодаря за оказаната чест !!!  

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 13:03 от ~ _Dee_Dee_~

# 93
  • В сърцето на любимия човек
Новата тема е чудесна, нямам търпение да се включа   bouquet

# 94
Честито на победителките! Новата тема е страхотна, даже имам една снимка, която отдавна си пазя и сега е идеалния момент да й дойде времето Simple Smile

Мерелнда, дано се възстанови скоро баща ти  Hug

# 95
Леле, трябвапше да предупредите, аз сега съм точно по темата, можех да поизчакам няколко дни с тези дрешки Laughing

# 96
Честито на победителките!Новата тема е страхотна.Най-вероятно ще се включа(ако малката ми даде малко спокойствие).
Диди,скоро ще започнеш да летиш,а не да ходиш и ще се молиш да имаш поне още чифт очи и ръце.Дано имаш някоя баба да помага,че както си и студентка,просто не те виждам.До 8-ми месец гледах най-кроткото бебе на света.То реално се самоотглеждаше.А сега.....Сега е тазманийски дявол.Отваря шкафове,лиже контакти,дърпа кабели,яде книги,целува обувки,бърка в тоалетната,дърпа покривката на масата,събаря лаптопа,падна от количката при все,че беше закопчана с коланите,иска да играе с чинии,иска да вземе всичко,да го опита,виси на пердето,катери се навсякъде и изобщо е лудница.За капак в малките провинциални градчета млечна кухня няма,та се налага да готвя и за нея и общо взето на ден готвя по 3-4 пъти-закуска за нея,обяд за нея,вечеря за нас,и следобедна закуска за нея.По м/у другото пера,мия чинии,гладя,мия чинии,подреждам,прибирам,мия чинии,храня,преобувам,мия чинии,простирам,пазарувам,преобличам,преобличам,преобличам,преобличам.... smile3511 И само чакам някоя лелка да мине по край мен докато си бутам количката засилена да си платя сметките и да ми каже "това са най-хубавите ти години!Наслаждавай им се!" #2gunfire
Съжалявам момичета за спама,но трябваше да излея малко,че ще се гръмна. Laughing

Мереленда,стискам силно палчета за баща ти и дано нещата се развият по най-добрия начин!

# 97
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug

# 98
Новата тема е наистина НЕВЕРОЯТНАHeart Eyes
Аз си приготвих вече три варианта, ще има да се чудя с кой да участвам  Mr. Green

# 99
Ето ме мен, готова Simple Smile Виенската опера и балет под вода Heart Eyes
Имам още два варианта, но май този най-ми харесва Simple Smile
Публикувам го и тук, за да е по-лесно за общия пост  Peace
Скрит текст:

# 100
Eто ме и мен (за сега) Simple Smile
Участвам с фотографии на Зена Холоуей

# 101
Готова съм и аз Party.
Запазих аватара и добавих още малко подводна красота от тази страхотна фотосесия
Линкът в подписа е също част от дрешката ми за играта Grinning

Слагам и тук, защото по някое време сигурно ще върна другия подпис
Скрит текст:

И едно хормонално поздравче, на което попаднах, докато търсех картинки

Жалко, че не е съвсем подводен, изкуши ме за аватар много Heart Eyes

# 102
  • Живее на Луната
Аз съм отново със същата фотографка - Елена Калис, но друга фотосесия (мисля че момиченцето е същото).

# 103
  • Once there was a Hushpuppy...
Много готина тема Peace
Ще си изнамеря тоалет smile3508

Подаръче -  Hug,разбирам те,но да ти кажа, че ще мине време и ти ще мислиш за този период, като най-хубавите ти години Peace Работа винаги ще има, а децата ни са малки и сладки веднъж в живота, после край-стават големи, но бебета никога повече няма да гледаме, освен ако не сме решили за второ, трето и тн.т. За мен си остава най-най-прекрасния момент в живота ми, бебешкия на сина ми Heart Eyes Ох, размечтах се..

# 104
Малей,много бързо намерихте тоалети,леле Flutter
Сега какво щъ правя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт