Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 825
  • 498
  •   1
Отговори
# 450
Клиник се втрива с ръце в кожата и се отмива с вода. Ема Харди се втрива с ръце в кожата и се маха с намокрена кърпа с топла вода. Аз всъщност с кърпа махам всички балсами, но на Ема Харди е изрично упоменато така да се прави, докато на Клиник си пише просто да се изплакне лицето с вода. Балсам и тампончета абсурд.

# 451
pinko, пяната на Филорга не ти ли изсушава?  Thinking

Не  Peace за разлика от много други, а и ползвах доста неща на марката и определено не съм доволна и не бих повторила .

Изключение , само за пяната - 28 лева страшно икономична се оказа + това  Sunglasses

# 452
  • варна
От къде на такава цена?

# 453
от тук поръчвам и доста често има -20% дебнеш
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/traitements-specifiques/241 … 401399693984.html

Peace

# 454
Момичета, моля ви да ми препоръчате някакъв измивен продукт, който да се прилага с вода върху лицето и да е подходящ за суха и дехидратирана кожа.Изчетох  темата и предходната, но се обърквам от толкова противоречиви мнения.Досега за почистване използвам мицеларна вода на Биодерма и тоник на Ланком.Една аптекарка ми каза, че за сухата кожа не се препоръчват измиващи продукти, а с настъпването на горещините в Т зоната се появява леко омазняване и предпочитам да включа и измиващ продукт.Въобще има ли такова чудо за моята кожа newsm78

# 455
  • София
Бебешки шампоан. А може и бебешко измиващо олио.

# 456
Дали няма да изсушава?Има ли конкретно марка, която може да се използва за лице?

# 457
  • Sofia
   Защо просто не подбереш измивен продукт за суха кожа? И те ли ти изсушават?

# 458
Точно това искам да попитам и вас:Вярно ли е това, което ми каза аптекарката, че всички измивни продукти не са за суха кожа?

# 459
  • Sofia
   Според мен, няма нищо вярно, макар да не съм със суха кожа. Ползвала съм измивни средства, с които изобщо не усещах лицето си почистено, камо ли чак премито и изсушено. Просто търси продукт, който е специално предназначен за кожа със склонност към сухота. Има стотици продукти на пазара, измежду които да избираш. Peace

# 460
Препоръчвам вече споменатият балсам на Clinique, аз след раждането съм с много суха кожа и го използвам.

# 461
Колкото и да е суха кожата, не може да не се използва измивен продукт...Какво става с напластения прах и мръсотия от въздуха??? Просто се купува много мек измивен продукт за суха и чувствителна кожа, от медицинската козметика от аптека.. Такива има на Виши, Авен, Еуцерин, Биодерма, La roche rosay и много други...

# 462
lunna pateka,Skeeter, The Black Cat,Free Agent,
Благодаря ви момичета! bouquetПрекрасни сте!Добре, че открих темата и получих правилните съвети. Heart Eyes

# 463
С две ръце съм за Филорга. Много съм доволна.

# 464
Mari M, Благодаря ти! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт