Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 968
  • 498
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз изразходих почистващия балсам на TheBalm и започнах този на Emma Hardie. Разликата е от небето до земята! TheBalm е ужасен за мен продукт. Много трудно размекваше спиралата ми, трудно сваля грима, а след почистването му с муселиновата кърпа лицето остава много, много мазно. След него почиствах веднъж с гел, а след това с пяна и с Миа.
Кърпата в комплекта на Emma Hardie е дебела, хавлиена от едната страна, с подплата. Много приятно е усещането да отстраниш почистващия балсам с една топла кърпа  Heart Eyes Харесва ми повече от муселиновите на TheBalm.
И все пак аз си оставам фен на олиото на Шу Уемура, харесвам по-течните консистенции защото много бързо свалят грима. Дори и без муселинова кърпа олиото се измива много хубаво с пяна/гел за почистване на лице  Heart Eyes

# 106
  • София
Някой да е ползвал продукти на Sarah Chapmann- не само почистащата пяна, но и серумите?

# 107
Lodsi a от къде  купуваш олиото на ШУ? Аз преди време като пътувах си бях взела мини опаковка да пробвам и много ми хареса, даже е супер икономично.

# 108
  • София
В Евау продават тестери от по 50 мл (мисля бяха) за по 10-12 долара.

# 109
  • София
А някой пробва ли Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush?
ето и линк
Има ли ги в България и на каква цена? newsm78

# 110
още два продукта за ежедневно почистване на лицето:

LAVERA 2-in-1 Cleansing Milk и KATEKO Natural Rose Water - ревю

# 111
 Hug
А някой пробва ли Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush?
ето и линк
Има ли ги в България и на каква цена? newsm78
Тук близш до нас има хубав бюти шоп,уреда струва 120 евро.Снощи имах час за пробване.Магазина има кабина за такива проби.Козметичката ми почисти лицето,направи ми маска и масаж.Уреда действа много щадящо и ми хареса.Процедурата е безплатна и имаш право на още една.Ако закупиш уреда получаваш и малка опаковка от специалният сапун,с който работи.Само четката струва 20 евро и ако използваш уреда всеки ден тя се сменя на 3 месеца.Специалният сапун за нея е 23 евро голяма опаковка-200гр.Още не съм решила за покупката,ще видя след втората проба  Mr. Green Вчера много ми хареса и го искам,но и доста ще ме поглезят преди да си го купя.Все пак мисля,че си заслужава,лицето ми направо светна  Heart Eyes

# 112
  • в 1001-та нощ
Аз най-накрая си получих уредчето обратно и мога да го тествам вече Simple Smile

# 113
  • София
Аз най-накрая си получих уредчето обратно и мога да го тествам вече Simple Smile

Ще чакам да споделиш   bouquet

# 114
  • София
90 USD=120 E  Outta Joint newsm78

Вече знам какво да поръчам на пътуващите до САЩ Simple Smile
Алена, какво означава обратно? В нашите Дъглас, Сефора има ли ги, бих си купила, като фен на почистващите продукти на Клиник  Flutter
Специален сапун означава ли, че не става с обичайните им почистващи продукти. Защото аз тях точно харесвам и ако не мога да тествам, а трябва да заменя, заради машинката, бих се отказала Thinking

# 115
 Hug
 Vikute,така ми каза продавачката  ThinkingТози сапун може да се ползва и без уреда  Naughty
Тя обаче беше категорична,че трябва него да ползвам.Аз бях сутринта на още една проба и си купих уреда+сапуна.Хареса ми как се чувства лицето ми след почистването  Grinning Получих о козметична чантичка подарък+черен каял+червило+десетина мостри на различни продукти.Но това е защото купих продукти за над 100 евро  Joy
Доволна съм.

# 116
  • София / Перник
А, къде може да се тества четката?

# 117
 Hug
dessista ,предполагам навсякъде,където ги продават.Като всяка малко по-скъпа покупка имаш право да тестваш.А и лицето си е наша нежна част,трябва внимателно да се подбират продукти и уреди  Simple Smile

# 118
  • София
Hug
 Vikute,така ми каза продавачката  ThinkingТози сапун може да се ползва и без уреда  Naughty
Тя обаче беше категорична,че трябва него да ползвам.Аз бях сутринта на още една проба и си купих уреда+сапуна.Хареса ми как се чувства лицето ми след почистването  Grinning Получих о козметична чантичка подарък+черен каял+червило+десетина мостри на различни продукти.Но това е защото купих продукти за над 100 евро  Joy
Доволна съм.
Малко Трънче, благодаря и да си ползваш уреда с удоволствие и красота Hug
Kaто гледам снимките, като че ли може да се ползва със сапуните от 3-те стъпки, възможно е и с други почистващи newsm78
Подобни подаръци от БЗ не съм получавала Crossing Arms и не очаквам

# 119
 Hug
 Vikute,благодаря!И аз мисля после,като свърша този сапун да пробвам и с друг  NaughtyИмам доверие на продавачките тук,но обичам и да експериментирам  Blush
Направи ми впечатление,че след  второто ползване две от най-упоритите петна на челото ми изчезнаха.Ползвам кремове със защитен фактор,но пак се появяват.Ние сме на високо и слънцето е доста силно.Сутринта обаче едното макар и доста бледо пак се върна у "дома" Sick

Общи условия

Активация на акаунт