ИСТАНБУЛ 32

• 56 187
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Малко снимки, а разказа ще закъснее малко Hug
https://www.facebook.com/didimitrowa/media_set?set=a.81925194142 … 575604&type=1

# 196
С най-голямо удоволствие седнах да разгледам снимките,но ми дава  ''недостъпно съдържание'' Sad.

# 197
Диди, чудесни снимки!

Аз през нощта прелетях над Истанбул. Прекрасно осветен беше, въпреки късния час. Снимки от въздуха нямам тази година...

# 198
Диди,  Hug благодаря ти за виртуалната разходка из любимият град!  bouquet

# 199
Здравейте на всички, които вече са посетили Истанбул и на тези, на които тепърва им предстои такава екскурзия. С моето семейство смятаме през август да отидем до този прекрасен град, но срещаме затруднение при избора на туристическа агенция. Затова се обръщам за малко помощ и полезни съвети. Спряли сме се на Караджъ Турс, Партнер травел ,Ана травел, но не знаем коя да изберем. Водещо е цената, но и обектите, които ще бъдат посетени. Ако може да ми помогнете за този труден избор, ще съм много благодарна. Cry

# 200
Изборът не е труден,щом сте се спрели на тези агенции,разгледайте им програмите,съпоставете цените и се запишете.
Успех!

# 201
Здравейте,някакви мнения за Hotel Golden Peninsula Istanbul?

# 202
Здравейте и от мен  Simple Smile   Hug  Имам един въпрос свързан с истанбулкарт - мога ли да следя някъде колко пари остават в картата ? (ще използваме основно трамвай и метро)

# 203
Здравейте и от мен  Simple Smile   Hug  Имам един въпрос свързан с истанбулкарт - мога ли да следя някъде колко пари остават в картата ? (ще използваме основно трамвай и метро)

Здравей !  Hug При всяко чекиране излиза сумата, с която те таксуват и колко остава в картата !  Peace

# 204
gospojata , благодаря Simple Smile  И един друг върпос ако може, има ли супермаркет (real или някой друг) в мол Каньон/Джехавир.  Embarassed

# 205
gospojata , благодаря Simple Smile  И един друг върпос ако може, има ли супермаркет (real или някой друг) в мол Каньон/Джехавир.  Embarassed

В Джевахир има Мигрос, а в Каньон Макроцентър. Мисля, че са по-малки от Реал.

# 206
Сосче, Hug
Скрит текст:
Не мога да се въздържа- страОтна премяна.

Дид, Hug нямам търпение.

# 207
Здравейте и от мен  Simple Smile   Hug  Имам един въпрос свързан с истанбулкарт - мога ли да следя някъде колко пари остават в картата ? (ще използваме основно трамвай и метро)

Здравей !  Hug При всяко чекиране излиза сумата, с която те таксуват и колко остава в картата !  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=MeJfnUUzVMM

# 208
bialk, ако можеш да ми отговориш - с какво е различен Истанбул по време на Рамадан/Рамазан(как е правилното?) за обикновения турист?

# 209
Не съм пребивавал в месец Рамазан в Истанбул и не мога да кажа от лични наблюдения, а само от това, което съм виждал по телевизията. Рамазан е месец на пости, което означава по-малко движение на хора през деня и значително оживление вечер, когато се извършва религиозната вечеря "Ифтар". Хората се събират да вечерят заедно на публични места като площада Султан Ахмет, например. Джамиите са украсени със специални светлини нощем, а в тях се извършва специална молитва всяка нощ през месеца. В 27-та нощ на месеца джамиите се препълват - тогава е свещената нощ "Кадр".   

http://www.wittistanbul.com/magazine/istanbul-during-ramadan/

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт