Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В какъв ред трябва да се прилагат продуктите за грижа за косата след баня?
Какви продукти се използват след къпане на косата?
Кои са най-популярните продукти и марки за грижа за косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В какъв ред трябва да се прилагат продуктите за грижа за косата след баня?
-
Какви продукти се използват след къпане на косата?
-
Кои са най-популярните продукти и марки за грижа за косата?
Най-популярните продукти за грижа за косата включват термозащитни продукти, серуми, протеинови спрейове, масла, балсами, маски, обемни спрейове и хидратиращи и възстановяващи продукти. Важно е да изберете правилните продукти въз основа на специфичните нужди на косата. Някои популярни марки включват Kérastase, Schwarzkopf, CHI, Alterna, Joico, L'Oréal Paris, Redken и Nashi. Тези марки предлагат широка гама от продукти за различни нужди от грижа за косата.
-
Кои са най-ефективните продукти за финализиране на косата?
-
Какви продукти за коса използва авторът в публикацията?

Тоест няма нужда от допълнително затопляне
Някой ползвал ли ги е?

. Най-странното е, че има и други момичета, които я ползват, а само аз, която се оплаквам от много суха коса споделям, че ми утежнява
. Както споделих още в неделя я пробвах, но след маслена маска с масла и бях сигурна, че заради тях косата се получи това утежняване. Направо си имах кичури, които стояха като мокри. По принцип косата ми не се омазнява бързо, но т.к я усещах мръсна, днес пак я измих отново от любопитство с шампоана и маската Нутри термик. Нанесох шампоана, косата се разплете идеално, но не я усещах лигава, а по-скоро добре хидратирана и плътна. След това маска и стоях може би около час, че имах работа и докато я свърша мина доста време. Измих си косата, но отново не я усещах лигава, а супер добре хидратирана. Разресах я без никакви проблеми, още мокра (аз така правя), докато беше леко влажна сложих от серума Олео релакс, който по принцип дори и малко повече да сложа винаги до сега ми е попивал идеално. Този път обаче краищата ми станаха на клечки и пак я усещам все едно не съм я мила от поне седмица. Следващия път ще сложа доста по-малко количество и няма да стоя толкова дълго с маската. Грам не съжалявам, че ги купих, защото имам нужда от нещо силно, просто трябва да оцеля количеството и времето за престой с маската.

Последно като се боядисвах сложих в боята около 30мл. маслата на Афоджий .Още докато се миех косата беше гладка,а след това бляскава и мека, дума да не става, че е била боядисвана
Сега от Зоя ще поръчам някое друго масло ухаа