Проблем с жена

• 32 267
  • 559
  •   1
Отговори
# 30
GrigorWiz моя съвет е да поговориш с нея и ако е възможно да се консултирате със секслолог или сексоложка.Имате нужда от разнообразие във вашия сексуален живот.Хубаво е и момичето  да поработи върху себе си.Не е нормално да свршва за 5 минути.
Не обръщай внимание на заядливите коментари тук,а в краен случай направи това което и смяташ за най-добре.Успех  Wink.

# 31
Не съдете толкова силно, щото утре и вас ще ви съдят Wink

Не всичко е черно и бяло, никога не съм гледал на нея като мазнини и това е просто и нагло изопачаване на думите ми. Не винаги когато има разбирателство между двама човека и в секса си пасват явно. Аз ако бях такъв кретен и глупак къвто ме изкарвате, дали щяхме за 5г да сме се скарали 1 път? Тя редовно ми казва, че ако някога се разделим, няма да може да ме приживе и ще й най-трудният момент в живота. Не ми липсва смелост, ако имах някаква сериозна причина да я оставя, щях да го направя отдавна, излишните кг и пасивността за 5г не са били причина до сега. от друг страна да стана евнух ли? какво да направя че се чувствам незадоволен сексуално?

Сигурен съм че тя ако ще да е с модел на армани, пак ще е толкова сексуално активна, просто щото си е такава. Все тая, темата се изчерпа, явно наистина мъжете са от марс, а жените от венера, мерси за последните обективни мнения.

# 32
Не е нормално да свршва за 5 минути.

Не само, че не е нормално. То не е и много вероятно.  Wink

# 33
GrigorWiz моя съвет е да поговориш с нея и ако е възможно да се консултирате със секслолог или сексоложка.Имате нужда от разнообразие във вашия сексуален живот.Хубаво е и момичето  да поработи върху себе си.Не е нормално да свршва за 5 минути.
Не обръщай внимание на заядливите коментари тук,а в краен случай направи това което и смяташ за най-добре.Успех  Wink.
Не се сдържах, извинете ме. Относно болдвания текст - може би МЛАДЕЖЪТ трябва да поработи върху себе си, за да не свършва момичето за пет минути? Ако въобще свършва де. Защо винаги и за всичко все жените са виновни, че не са достатъчно достойни за извисени същества като автора на темата, към когото "природата е била доста щедра"?

# 34

Аве, що ще тая тема тука, нали има СО.

# 35
  • София
Аз за пръв път чух /прочетох/, че лесното свършване при жените е проблем. Чак ненормално било. Ти да видиш Thinking

# 36
Не се сдържах, извинете ме. Относно болдвания текст - може би МЛАДЕЖЪТ трябва да поработи върху себе си, за да не свършва момичето за пет минути? Ако въобще свършва де. Защо винаги и за всичко все жените са виновни, че не са достатъчно достойни за извисени същества като автора на темата, към когото "природата е била доста щедра"?

Проблема е в един от двамата.Именно затова предложих да поговорят със сексолог.Кога е казал,че момичето е недостойно?От това,което аз разбрах те се обичат много според думите на автора.
Момчето пита за обективно мнение,а видях няколко злобни коментара,които не протетох дори до края.

# 37
Хубаво е и момичето  да поработи върху себе си.Не е нормално да свршва за 5 минути.
Айде бе! Момичето да поработи върху себе си, а той е екстра?!

# 38
Не е нормално да свршва за 5 минути.

Не само, че не е нормално. То не е и много вероятно.  Wink

не че е от "мен", едва ли съм чак такъв майстор и с бившият си е била така. 90% от когато правим секс свършва за 5 мин. може би е свързано с това че е било само с 2-ма (аз съм вторият)

# 39
Хубаво е и момичето  да поработи върху себе си.Не е нормално да свршва за 5 минути.
Айде бе! Момичето да поработи върху себе си, а той е екстра?!

Недей, че се обижда от "злобни коментари". Само го хвалете, че иначе се фрустрира.

# 40
Че това са проблемите на всеки 3-и мъж. Изповядват веруюто "прави,  каквото ще правиш, само тя да не разбере". Моят съвет- разделете се, ако не можеш да си откровен с нея, защото и тя 100% има проблем, за който не знаеш.

# 41
GrigorWiz спри да слушаш жените тук и по-добре пусни еднa тема в http://spodeli.net/1/ .Давам ти гаранция че отговорите които ще получиш ще са много по-добри.

# 42
На мен пък ми стана мъчно за момичето, много ще ми е кофти ако съм на нейно място и разбера, че мъжът ми ме обсъжда във форум, при това не друго, а целулитът ми и креватните ми умения. Много тъжно........като един такъв проблем може да се реши просто с разговор на 4 очи или със специалист. Не е болка за умиране в крайна сметка. Пич, две неща ще ти кажа- първо, сексът е до време (при някои по- дълго, други по- кратко), но любовта, приятелството и взаимното уважение могат да са завинаги. Ако си затворите очите за някои малки недостатъци и гледате и двамата в една посока. И, второ, красотата е до време, простотията е вечна. Нали не искаш някоя безмозъчна секс- фурия.

# 43
Ванко, ти какво очакваш? момичето си е жертвало и времето и любовта, за да помага на един младеж, който както се оправи и ... вече не сме един за друг. 

# 44
Чуждата кокошка патка ти се вижда. Отегчени на 29 години , че от сега ако сте така , то за по нататък как ще е . Винаги съм мислила , че мъжете сте лесни , сега ме учудваш с тези писаници , пак пък грам да не те привлича , а да е хубава  newsm78

Има мъже харесват пълнички , за някой ще е идеална.

Общи условия

Активация на акаунт