Проблем с жена

• 32 267
  • 559
  •   1
Отговори
# 555
   Да, но според мен, не бива единствените ти подбуди за създаването на нов живот да са от чисто егоистично естество – да родиш, за да не си сам, да има кой да се грижи за теб на старини и т.н. :
Как си личи кой още няма деца...
Когато човек си погледне децата, това е последното нещо, което би помислил.

# 556
Трябва да си много несъобразителен, абе направо тъп, за да пуснеш подобна тема в форум пълен с пчели майки. 99% от коментарите са какво нищожно същество е този, който е пуснал темата. Човека е имал проблем, който се е опитал да изложи по много глупав начин, вярно е. Но, почти никой не погледна от неговата гледна точка, за да бъде поне малко обективен. Цялата идея е, че не е доволен от сексуалния живот във връзката си и не знае какво точно да направи. Обича момичето, но изпитва липсва във връзката им. Поиска мнението на жени и воала....!! #2gunfire

# 557
  • Sofia
  Да, но според мен, не бива единствените ти подбуди за създаването на нов живот да са от чисто егоистично естество – да родиш, за да не си сам, да има кой да се грижи за теб на старини и т.н. :
Как си личи кой още няма деца...
Когато човек си погледне децата, това е последното нещо, което би помислил.

Естествено, че това е последното нещо, което един нормален човек би си помислил. Именно затова казвам, че за мен е изумително колко много хора, всъщност, създават живот точно с цел изгода. За съжаление, познавам не една и две такива. Sick

# 558
  • Sofia, Bulgaria
Прочетох темата и побеснях  #Cussing out
Има една група мъже, които и в концлагер да ги пратят няма да им е достатъчно... Сблъсквам се вече с втори такъв, въпреки че в последния има наченки на разум. Проблемът Ви е в ниското самочувствие и все искате някоя да ви гледа с възхищение, ако може по 5 на ден да ви пристават колко сте добри, ама да има и една сигурна дето те дондурк като бебе, а уж бил голям мъж... Като си тръгне това момиче много ще съжаляваш. Така и аз минавам за хубава, интелигентна, сръчна и т.н. винаги гледам във всяко отношение да съм на 110% всичките приятели на гаджетата ми ме гледат с възхищение, ама то не е като някоя да ти пише по цял ден че те иска и ди да се чудиш коя по напред да оправиш и после да ревеш кървави сълзи след доброто момиче, дето се е осъзнало какъв тъпак си - вътре в мъжете е проблема и вместо да си го разрешат, тровят живота на свестните момичета(жени)... АМАН

# 559
  • София
Не знам защо ми изкача постоянно тази тема, след като не съм я включвала. newsm78
Явно, на човекът не му "става" от въпросната дама. Разделете се, моля!
Какво чакаш? Да ти "стане" от нея ли? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт