Проблем с жена

• 32 267
  • 559
  •   1
Отговори
# 540
Децата ми са на 3, на 6 и на 7 и половина години. Ти на 7-8 ли си? Не си толкова толерантна и възпитана  колкото се опитваш да се изкараш.

Да,знаех ,че за това ще се хванеш ,Янтра,а за след този пост със сигурност ще се захванеш защо съм още тук ,след като съм казала ,че няма да съм ,нали?Общо взето само се заяждате ,но не го виждате,и сега пак ще кажете ,че съм ви обидила като Заядливи...мхм.След като не съм толератна и възпитана,след като вие го разбрахте след един мой пост,няма смисъл да се опитвам да ви убеждавам в противното.

# 541
  • Пловдив
Въздъх. ooooh! ooooh! Аз съм кисел и вкиснат, заядлив индивид. За мен е разбираемо да правя каквото правя. И ти го правиш - заяждаш се, но се обявяваш за друга.

# 542
Усмивка, per argumentum a contrario тъй излезе. Опитите ти да се разграничиш от "българщината" и форумските обичаи излязоха несполучливи.
Призоваваш към деликатност, но не даваш собствен пример.

# 543
Усмивка, след като са ти отказвали секс,
май няма да си много малка  newsm78  Joy

# 544
Този автор ми е много противен  Sick да остава момичето , че само и хаби времето .Била дебела дрън-дрън , ай като тя е дебела снимай си оная работа да те видим ти колко голям мъж си бе охлюв  #Cussing out Дано живота не ме среща с такива навлеци като теб

# 545
# 546
  • Бургас
Ако теглото е изиграло лоша шега, то разбирам автора. Има причина за това, че не се чувства възбуден от приятелката си. Всеки има собствено виждане за килограмите. Смятам, че  62кг. на 165 не са ОК. Но това си е мое мнение и виждане. Което не означава, че на други не им допада.
Напълно нормално е, ако той вече не вижда в приятелката си апетитен секс обект, да дръпне назад. Като това не е причина дружно да се накараме.
Явно момичето полага усилия.
Автора следва да я подкрепя и при най - малкия успех да се израдва качествено и да покаже, че цени всяко усилие и нея.
Ако не я обичаше и не му пукаше за нея, отдавна щеше да е с друга. Щом приятелката му също полага усилия, то проблем няма.
Ескапела от друга страна се ползва максимум 2 пъти годишно и прави огромни бели на хормоните. Качване на килограми + липса на желание може да се крие и в хормони.

# 547
Ако не я обичаше и не му пукаше за нея, отдавна щеше да е с друга. Щом приятелката му също полага усилия, то проблем няма.
Не знам дали е с друга, но и с въпросната приятелка се е разделил, доколкото помня от темата Simple Smile.

# 548
  • Бургас
Не знам дали е с друга, но и с въпросната приятелка се е разделил, доколкото помня от темата Simple Smile.
Значи съм в грешка.
Щом е приключило пак няма проблеми.  Peace

# 549
немила недрага щяла да скита по света заради автора,ако я бил оставил Joy е гати самочувствието  Joy

# 550
  • В тъмната гора.
  Според мен, доста жени не харесват децата и не искат да имат, това съвсем не е мит, не знаех, че е модерно да му се вика baby fever (не говоря за себе си – аз, макар да не искам да имам за момента, желая семейство за в бъдеще).

Една близка приятелка сериозно обмисля да остане бездетна, а всички обстоятелства да бъде успешна майка са налице – финансово стабилна е, интелигентна, със собствено жилище, харесвана от мъжете (това е важно, понеже така вероятността лесно да си намери надежден партньор за създаването на семейство и деца е значително по-голяма), изобщо – full package, както казват американците. Laughing Ами, не иска, дразнят я, не изпитва никакъв майчински инстинкт, а вече е над 30... Страх я е единствено от самотата, която едно такова съдбовно решение би могло да ѝ навлече за в бъдеще. А не е и като да не се влюбва, напротив – все има някаква тръпка, която е уж голямата ѝ любов, обожава да прави секс, даже в това отношение е малко като мъж – когато е без приятел, има склонността да се изнервя от липсата на интимна близост. Просто явно при нея "няма да го бъде" и няма нищо срамно или унизително в това. Хората сме различни, с коренно противоположни ценности и приоритети – важното е, както държим на своя житейски избор, така да уважаваме и чуждия. Peace

Какво спорите не ми е ясно. В природата на всички живи същества е да се размножават, така сме създадени и устроени, с всичките ни там функции. Няма смисъл да се обсъждат изкелифенчени, егоистични същества, които на стари години няма кой да ги погребе.

# 551
  • Sofia
   Нали знаеш, че и това да се размножиш не е гаранция, че ще има кой да те погребе. Wink

Не пишете глупости. Peace

# 552
  • В тъмната гора.
   Нали знаеш, че и това да се размножиш не е гаранция, че ще има кой да те погребе. Wink

Не пишете глупости. Peace

Така е, но гаранцията, че няма кой да те погребе, когато си сам е по-голяма.
Ако си възпиташ добре децата и ги обичаш, те ще ти отвърнат със същото.

# 553
  • Sofia
   Да, но според мен, не бива единствените ти подбуди за създаването на нов живот да са от чисто егоистично естество – да родиш, за да не си сам, да има кой да се грижи за теб на старини и т.н. Та, в тази връзка напълно ги разбирам хората, които решават да остават бездетни – смятат, че нямат желанието и компетенциите за отглеждането и възпитанието на едно дете и просто не го правят, независимо, че от това им решение могат да страдат те самите за в бъдеще. Уважавам подобни хора, не бих си позволила да ги определям като егоистични и "празни" – за мен такива са единствено индивидите, които създават потомство без ясна мисъл защо. Peace

# 554
  • В тъмната гора.
Остави подбудите и размишленията до безкрайност - това ли е по-добро или онова, кое по-честно и кое не е. Това си е инстинкт, всяка жена го носи. Това, че в даден момент я мързи или пък не и се занимава, или пък просто така и се иска, не я прави по-нормална. Което си е заложено природно си е заложено, другото си е изопачаване на естествените функции на жената на този свят.

Общи условия

Активация на акаунт