Отговори
# 630
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

На ГБ сигнах за една вечер до 13 епизод,започнах от 6,че чак до 2 седях
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми харева сериала!Браво на Керем много добре играе  Hug Hug Hug Hug
Приятен ден !

# 631
 wavey wavey wavey  love001  love001  love001  friendship  friendship kiss kiss kiss

# 632
  • София
 55  Heart Eyes kaffeetrmker_2

# 633
Привет и на появилите се Hug.... Hug след мен.
 newsm09 smile3503

# 634
  • Варненска клюкарка
 wavey wavey wavey

Наде и на мен не ми хареха Ча- изгърбен, по-скоро някак отпуснат, сякаш го мързи да стои прав  newsm78 .... Дебели бутове, а той нали е и малко късокрак и този панталон засилваше ефекта....мазен ми е някак Ча ooooh! Аз и затова онзи ден пуснах няколко снимки с бели гащи за да се види разликата - преди издължен торс, тесен ханш, подчертана тънка талия, стройна и изпъната фигура, супер секси, а сега мазен и разплут, задника му станал колкото диференциала на Сера Whistling На него бутовете и задника са му слабото място и като спре да тренира, те му и ефекта ooooh! На голо го видяхме че даже цици и мекици е сдобил...тюх язък ooooh! Tired
Няма как да го харесам сега, при положение че съм го виждала в по-добра физическа форма Wink

Бергюзар ми хареса- стилна във визията си и като държание на сцената показа точно толкова, колкото беше нужно- не се зъбеше и не цвилеше като кон, както една друга звиздЪ Stop

пп С нетърпение ще очаквам да се извърти и втория сезон на ПО и Ча да попадне на нов образ, сполучлив сценарий, различен от жалката му роличка в Прилива- голям мъж, а го направиха пълен мухльо там, абсолютен смешник ooooh! Дано никога повече не попада в ръцета на Едже абла- има толкова добри сценаристи...на Езел примерно... Искам да го гледам като мъжкар, а не като путьо...

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 10:49 от Беллора

# 635
  • София
Аз се чудя, защо Чаатай спря да тренира? Тялото му беше близо до перфектното. Като гледам в клипчета из нет-а К.Б. какви тренировки прави.  Crazy Ча се превърна от страхотен мъж в неугледно дете.  ooooh!

Хубаво роля, ама да се окепазиш чак толкова. И други актьори са играли/играят ученици, колежани и т.н., ама не съм забелязала да са се престарали чак толкова. Самият Чаатай игра студент и визията му се прие повече от добре тогава.

Всъщност на колко години е героят му в ПО?

# 636
Харесва ми Ча от вечерта на наградата - и поведение, и излъчване, мн добре  Peace. И да съпоставим с това на СС - кърши ръце, неестествено държане, Зиз го каза мн точно  Peace. Когато не е придружен, сякаш е освободен, няма лигавеж.
И пак - нито Ча е най-добрия, пък за СС да не говорим, но.....фактите  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 11:19 от Paf_VIP-проста

# 637
  • Варненска клюкарка
Мише, мисля че в една от предните серии навърши 20 години- гледах малко, но станах с такова впечатление.

Вече сме го виждали на оригинална възраст 20 и да играе роля на 20 годишен в два сериала- сега ми е абсолютно неубедителен- чак изглежда жалък и смешен, преиграва ooooh! Изглежда като мъж скипрен в ролята на хлапе Sick

# 638
Ивче Grinning и аз съм нетърпелива, и то мноооого. smile3521
Шербета за пореден път, ще е лепкав Sick и отново, ще го пропусна.
Дано Praynig само в следващия му проект не играе с Мерве, че ефекта за мен най-вероятно, ще е същия. ooooh!
 Sick Sick Sick
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 11:19 от Neidjal

# 639
  • София
Бел, хубаво е на 20г., няма лошо. Приел е вече ролята, няма отказване, но защо е нужна тази визия?! Добре, в първите 5-10 серии съм съгласна. После обаче защо?!
Той в АФК игра студент. Е, какво му беше на визията? Много си беше добър за студент.
К.Б. играе ученик!!! на 18г. Не го виждам да се е изгърбил и да е измършавял.

Въпросите не са насочи конкретно към теб.  Hug

Питам, защото вие горе-долу следите ПО и се чудя какво налага тази визия?

# 640
Бел, хубаво е на 20г., няма лошо. Приел е вече ролята, няма отказване, но защо е нужна тази визия?! Добре, в първите 5-10 серии съм съгласна. После обаче защо?!
Той в АФК игра студент. Е, какво му беше на визията? Много си беше добър за студент.

Въпросите не са насочи конкретно към теб.  Hug

Защото това е Яман стайл Mr. Green а не Емиров. Laughing
Отдааавна спрях да го следя Мишенце. Още от 16 епизод интереса ми рязко спадна докато за няколко серии се изпари съвсем.
Знаете, че следя КСШ и в последните серии показваха героя на Киво съсипан, наливащ се с алкохол, изневяра и т.н. но да видите стойката на Къванч каква е наперена, Heart Eyes като застане и е строен е като струна Heart Eyes а Яманко пърха от щастие и любов под всякаква форма tooth а стойката му и визята му са кривонделести за мен но аз знам, че това е временно, ееееее, или поне се надявам да е. Може би е вследствие на това, което писахте Вие-анаболи, липса на интензивни тренировки, пилатес и ето го ефекта. Гледайки го сега не бих могла да каже, че е бил манекен. Rolling Eyes

# 641

Въпросите не са насочи конкретно към теб.  Hug

Трябва да се пита оная Едже - сценаристката  Joy Joy Joy Joy Joy,
вероятно да няма асоциация с Емир. И като момче от крайните квартали носи тежкото бреме на миналото си и му тежи и се прегърбил, даже и състарил, щот ми мяса на 30 годишен.
Яман е на 20 и ако не ви прилича, вашето тв е виновно  Joy Joy Joy Joy Joy

# 642
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро!  Grinning Hug

Миси, писах преди няколко дни и давах доста линкове за осветляване по тематиката, но не пречи да го кажа пак вкратце. Ча си изглеждаше като мъж още в АФК. За да заприлича на юноша бледен трябва по някакъв начин да изглежда по-слаб и не толкова мускулест. За целта се спират анаболите, от фитнес се минава на пилатес и се гъчат някакви тревни настойки подпомагащи изхвърлянето на вода от организма. Целта по визията е постигната, но тя си има своя цена. Спирането на анаболите води до "омекване" и разплуване независимо, че няма качване на килограми. От пилатеса напомпаните мускули са станали по-удължени и не така обемни. Двете неща нещо са му отслабили скелетната мускулатура и той просто не може вече да стои изпънат, а се изгърбва. Прекаленото изхвърляне на вода от организма с цел намаляване на теглото е довело до съсухряне на кожата на лицето и затова често на снимки го виждаме пергаментов. За капак в момента от интензивни снимки явно няма време за тренировки и това се вижда на бедрата, задника, коремчето и ... циците. Sick Последните са част от спирането на анаболите. Естествено, че хиперболизирам нещата, защото на мен Чачко все още си ми харесва. Особено на едната от снимките от награждаването си ми е таман и сладък какъвто си го знам от АФК. Но пък и е истина, че е далеч от перфектната форма в последните серии на АФК и в ПЕ.
Много ми се иска за втория сезон на ПО, от което очевидно няма скоро да се отървем, да му преразгледат визията. Не е нужно вече да го представят чак толкова юношески. Иска ми се и Еджето да не пише сама защото се е изчерпала. Малко свеж сценарен дъх няма да е излишен.
Не знам как изглеждат нещата в КСШ, но последната финална серия беше чак на 10-та позиция в рейтинга за деня. Rolling Eyes

Хубав ден на всички!        bouquet      Hug   Hug   Hug

# 643
Рейтинга Профи Grinning не е гаранция за качество, убедих се в това Peace и мога да направя съпоставака, защото съм наясно, и с двата проекта.
И какво като е на задна позиция КСШ, естествено, че, ще е, защото комшиите не могат да го разберат, чужда им е историята и това го казвам не аз а някакъв техен известен беше(беше публикувано в темата във връзка с излъчването му в Египет), но в Близкия Изток сериала е закупен отдаааавна, и продължава да се купува от още, и още страни, и там е с небивал рейтинг!?! Peace
ПО като е с по-добър рейтинг от него да не би да е по-стоностен я, да не би да изби рибата с рейтинг, да не би да е чудо нечувано на киноиндустлията в Турция.....не, той е просто поредния турски сериал, който след приключването му бързо, ще се забрави и, ще е един от многото!?!

# 644
В ПО стратегията е друга - мн реклама, шум, търси се популярност, пък сюжета - майната му.
И Черната Златка е известна, но с какво newsm78 newsm78 newsm78
Ей това е ПО - Златка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт