Отговори
# 645
Зиз, прочетох нещо от теб в т.н. слънца /за 1 път влязох и пусто любопитство/,
БРАВО, СУПЕР   love001  love001  love001  love001

# 646
  • София
Благодаря ви за мненията.   bouquet Много интересни и изчерпателни, както винаги  Peace

Хубаво, че героят му е от крайните квартали и трябва да изглежда така, ама нали вече е сред богаташите. Дано в сезон 2 да оправят визията му.

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ааааа Проф, аз изобщо не съм съгласна, че като играе младеж трябва да е изсухлен и слаб, мазно тресящ се  Sick
Напротив, може да бъде пример за младите хора, които гледат и да ги подтикне да спортуват. Също при подходяща програма и добър инструктор, ще е стегнат, изпънат без да трупа маса от мускули , така че не е оправдание колко годишен играе, човека го мързи и това е всичко, вместо да се мота със Сера, да ядат чорби, може да тренира, време има за всичко, стига да имаш желание.

# 648
ма тя Еджето цели да избяга от образа му на Емир. ако се пооправи и стегне мускулите пак ще замяза на Емко и всичко приключва с Яман. Девойките ще откачат по завърналия се предишен Емко. а дори иразплут и там какъвто му казахте не помним туркините пак си го харесват. Защо аджеба Еджето да го оправя визуално и вестниците да почнат сравненията с предния му герой  newsm78

# 649
Мераба Чаатайки  Mr. Green

# 650
но и вече почнахте доста да го хулите. Вярно момчето не е в много добра форма...ми сериала го изисква  такава му е ролята. веднага и пример давам за подобна  Thinking значи знаете любимия ми индиец беше се снимал за един филм и  тялото му беше уникално всеки мускул му виждаш,но следващия му проект трябваше да играе смърно болен и отслабна близо 25 кг за няколко месеца и не мязаше на човек   Naughty та всяка роля си има свойте жертви. всичко е поправимо,нека му мине ролята и ще се стегне.не мисля че и той иска да е такъв при положение че много добре знае преди какво тяло е имал.
и нямате угодия значи понякога  Joy като почна сериала уууу много слаб,къв е хърбав,няма дупе няма нищо. сега качи малко и почвате ууу къв г.з е отпрал,кви баджаци и така нататък.  Joy не ви критикувам,не се заяждам просто отбелязвам  Peace

# 651
Кви баджаци ,кви мекици  Mr. Green

# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая па, де ги видя тия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
На мен не ми е дебел, а мазен и тресящ се, едното и другото има разлика, поне да не се показва гол, че то грозна картина  ooooh!

# 653
Тая па, де ги видя тия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
На мен не ми е дебел, а мазен и тресящ се, едното и другото има разлика, поне да не се показва гол, че то грозна картина  ooooh!
и той не би се показал,ама сценаристи ко да ги праиш  Joy

# 654
Не мога да допусна дори, че Ча не тренира, за неговата професия и за ролите, към които се стреми, това е задължително, визия, физика, все Naughty Naughty Naughty
В ПО ако е изпънат, готин и другите качества, дет са му приписали, той ще привлече цялото внимание /ще ги издуха/, пък и СС не е мн изправена, мята се, хвърля му се, но е мудна и ще се получи дисбаланс.
Кой знае какво се върти в главата на Едже, но като че ли основното е да не прилича на Емир.
Като артист трябва всякакви роли да играе - прегърбен, инвалид, слаб, дебел, не е манекен, и трябва да ни убеди в това.
Е, в ПО вече не ме убеждава, щом ми действа като приспивателно. Омръзнаха ми целувки с джуки, държане за ръце, но на Едже не й е, и други гледат с възхита. Това мисля, доколкото мога  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 655
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ааааа Проф, аз изобщо не съм съгласна, че като играе младеж трябва да е изсухлен и слаб, мазно тресящ се  Sick
Напротив, може да бъде пример за младите хора, които гледат и да ги подтикне да спортуват. Също при подходяща програма и добър инструктор, ще е стегнат, изпънат без да трупа маса от мускули , така че не е оправдание колко годишен играе, човека го мързи и това е всичко, вместо да се мота със Сера, да ядат чорби, може да тренира, време има за всичко, стига да имаш желание.

Ирче, къде бре джанъм прочете че ТРЯБВА да е такъв. Обяснявах начините в неговия случай да изглежда по-юношески. Изсухленото, мазното и тресящото се са последствия, а не цел. Peace
На Едже абла и Керем аби страшно им трябваше да изглежда като хлапак, че напълно глупашки създадоха характери на петокласници в история уж за студенти. Е ти можеш ли да си представиш срамежливко и страхливко на виенското колело от първите серии на ПО в тялото Емирово от ПЕ?! Не, нали?! И да ти кажа покрай щерките имах възможност да наблюдавам момчетата на тяхната възраст. Повечето от тези, които се сетиха за зала и спорт го направиха някъде 12-ти клас - 1-ви курс студенти. Останалите не са се сетили и до ден днешен. Меракът да си ваят тялото по моите наблюдения им идва чак след навършване на 18. Затова съм убедена, че с изключение на активните спортисти, дето тренират от 6-7 годишни, останалите тийнове имат всичко друго, но не и изваяни тела. Просто заради възрастта са още слабички и изглеждат добре. Точно такава визия целяха и в началото за Яман, според мен с право. Само че забравиха, че Яман не е на 15, а на 19-20 и точно в периода на оформяне на мъжествеността. Да не говорим, че актьорът отдавна го е минал този период. Затова резултатът в момента е леко плачевен. Затова и в предния си пост писах, че е редно сценаристка и продуценти да се осъзнаят, че момчето им отдавна е пораснало. (Ако не съм го писала, значи съм се разсеяла.) Същото важи с пълна сила и за ония двамата - Мерт и Ейлюл, които им вкарват поведение на дечурлига от ОДЗ Калинка Малинка. Crossing Arms

# 656
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Проф, той може да е слаб но не изглежда добре, целия е като целулитена фабрика  ooooh!
Това имах в предвид, като играе младеж и искат да го направят такъв, да е слаб но не желиран, а това става с тренировки .
А Влъхи, той не играе умиращ за да изглежда така, нито инвалид, ако беше някаква такава ролята му, даже и ще го аплодирам за отдадеността му.
Дават ги постоянно да гъчат, а не могат да ги дадат да поспортуват и така да се забавляват, а дадоха ги, като се мятаха наподобяващи тюлени в басейн  ooooh!

# 657
  • У Диспансера ...♥♥♥

Пак ще ревем  ooooh!

# 658
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ша са стегни. Laughing Споко, цяло лято ша са стяга. Ако ни можи, Сера ши гу стегни. На нея й личи че няма го изпусни докат снимат заедну. hahaha

Хайде нещо по-друго!  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 659
  • София
Профи, точно тази безумна сцена на Виенското колело ме накара да спра сериала, както и образът на Сет, който беше изграден.

В оригиналната версия Сет е супер пич, а тук го изкараха недорасляк.  ooooh! Раян е толкова cool, а Яман трепери у въздуха и гледа като мишка.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт