Отговори
# 660
Ирка, разбирам, искаш плочки, воала  newsm64 newsm64 /няма плочки, да му се не види, само палачинки Joy Joy Joy Joy/

# 661
така е,това беше само прост пример,но Чаатай не го определя това той в случая е безгласна буква. Еджето и Сие му казват така и така трябва да си ако ти изнася добре,ако не вратата е там желаещи има бол за Яманчо. Както е казано - като си си дал дупето под наем ще играеш по свиркат на хората  Peace

въх боже каква защитница излязох днеска  Joy

# 662
  • Варненска клюкарка
Наде прическа се оправя и в този смисъл може да се каже че сага тази кичара на главата му е временна, но изкилиферчена стойка не знам как се коригира, при положение, че не е само за сериала, а понастоящем такъв крив е и в реала- аз и затова така съм му набрала, че окепази онова тяло... пилатес- милатес или с каквото там се е чекнал и разпъвал, но язък...
И аз бях дала пример с Кивовото тяло- слаб, дори на моменти много повече от необходимото, но стегнат-тънка талия, издължен торс, добре оформени гърди и рамене Heart Eyes Има  перфектно тяло Peace
И той игра в роля на бедно момче от квартала и мускулите не  му  бяха пречка, че да се налага да ги мачка и разтяга с пилатес Wink
ето
Киво- идеалното рекламно лице за дънки Heart Eyes

и Чачо имаше тяло...преди Whistling И тук си изглежда като момче Wink

Тука се е снимал с батю си Дуди, ама я каква талия, какво стегнато тяло, без да изглежда тестостеронен- просто слаб и стегнат Wink И макар че е от третия сезон на АФК не изглежда като мъж, а като момче Wink В последствие се оля с анаболите, фитнеса и хапването и стана мазало

ето тази тънка талия и плосък корем липсват сега

Скрит текст:
Добро утро!  Grinning Hug

Миси, писах преди няколко дни и давах доста линкове за осветляване по тематиката, но не пречи да го кажа пак вкратце. Ча си изглеждаше като мъж още в АФК. За да заприлича на юноша бледен трябва по някакъв начин да изглежда по-слаб и не толкова мускулест. За целта се спират анаболите, от фитнес се минава на пилатес и се гъчат някакви тревни настойки подпомагащи изхвърлянето на вода от организма. Целта по визията е постигната, но тя си има своя цена. Спирането на анаболите води до "омекване" и разплуване независимо, че няма качване на килограми. От пилатеса напомпаните мускули са станали по-удължени и не така обемни. Двете неща нещо са му отслабили скелетната мускулатура и той просто не може вече да стои изпънат, а се изгърбва. Прекаленото изхвърляне на вода от организма с цел намаляване на теглото е довело до съсухряне на кожата на лицето и затова често на снимки го виждаме пергаментов. За капак в момента от интензивни снимки явно няма време за тренировки и това се вижда на бедрата, задника, коремчето и ... циците. Sick Последните са част от спирането на анаболите. Естествено, че хиперболизирам нещата, защото на мен Чачко все още си ми харесва. Особено на едната от снимките от награждаването си ми е таман и сладък какъвто си го знам от АФК. Но пък и е истина, че е далеч от перфектната форма в последните серии на АФК и в ПЕ.
Много ми се иска за втория сезон на ПО, от което очевидно няма скоро да се отървем, да му преразгледат визията. Не е нужно вече да го представят чак толкова юношески. Иска ми се и Еджето да не пише сама защото се е изчерпала. Малко свеж сценарен дъх няма да е излишен.
Не знам как изглеждат нещата в КСШ, но последната финална серия беше чак на 10-та позиция в рейтинга за деня. Rolling Eyes

Хубав ден на всички!        bouquet      Hug   Hug   Hug
[/spoiler]

Проф, можеше и по друг начин да се случат нещата- расъл е с брат си , как изглежда той, здрав и мускулест , я как Яман... Като улично гаменче, можеше да си остави мускулите и да не заприличва на мекотело съсухрено и отпуснато... Един пример- Керем Бурсин е на 26 с мускулите си може да изглежда и като мъж и като 18 годишен, каквато роля играе в момента в слънцата, а наистина е много убедителен  Wink

Чачо отдавна си е въстановил изхвърлената вода, но продължава да изглежда повехнал, дори подпухнал... Тяло може да се прави и без анаболи... Има кадри от конкурса за бест модел- там е слаб и стегнат с хубави рамене и плосък корем, а бицепсите са очертани, но не големи- какво пречеше да наблегне на такова тяло Wink

Каквото и да ми казвате в момента е разплут Sick

МертЯ и ЕйлюлА с поведение на дечурлига от ОДЗ Калинка Малинка  hahaha Joy Joy Joy Баш- по видиотени и малоумни образи на младежи не съм гледала в турско дизи Sick

# 663
Верче, ми как да кажа, че ми харесва, а кажи ми, ми не ми харесва сегашната му визия без да съм изпадала в подробности и отчитайки, че е заради персонажа му?!
Да, дълго време смятах, че е изцяло заради ролята му на Яман но Ирка е активно спортуваща в момента и изцяло, и се доверявам на познанията, защото успя да ме опровергае. Има начин да изглежда с перфектно тяло както преди пък нека си прилича на Яман, на мен не би могло да ми пречи. Peace
Ето например на последните фотки не ми хареса и Хазал, и си го написах в прав текст.
Това е градивна критика, Peace защото ни пука за тях малко или много а когато ти е еня за някого ти не само го ласкаеш по навик и припадаш ритуално за спорта, но и ги критикуваш когато е нужно, еееее не, че ще ни чуят Mr. Green но пък на нас ни е кеф да си пишем за тях и, ще продължим да го правим.

# 664
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Миси, харесвах Сет. Беше ексцентричен, а не недорасляк. Очевидно таргет групата на комшиите още от замислянето на римейка е била 12-15 годишните. Само това може донякъде да обясни защо толкова инфантилизираха всички младежки образи. Но не мисля, че са прави.  Peace

Уф кви чаршафи сте опънали междувременно. Връщам се да ги чета.  Laughing

# 665
Ша са стегни. Laughing Споко, цяло лято ша са стяга. Ако ни можи, Сера ши гу стегни. На нея й личи че няма го изпусни докат снимат заедну. hahaha

Хайде нещо по-друго!  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

охааа Бразилия  Heart Eyes от няколко години ми е мечта да я посетя тази страна има толко много красоти че просто трябва да се видят някога  Blush

# 666
скъсахте се да спамите Mr. Green

# 667

Зиз я няма и направо се разпищолихме.  Mr. Green Joy Joy

# 668
и да спориме е излишно според мен просто актьора не го заслужава   Mr. Green

Мимиии спаси ме от спаменето Joy нещо са сбърках  Joy

# 669
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така е... Mr. Green за малко ги оставяме без надзор и почват да спамят. Laughing
Аз лично няма да пиша да не ме подвеждат да се мятам в тиганчето на спама... Grinning

# 670
  • У Диспансера ...♥♥♥
Паф, не искам плочки, има много примери за хора, които нямат плочки, но не стоят на мазни буци, когато сваляш толкова много килограми, както той, трябва да наблегнеш на кардио упражнения, за стягане на тази пихтия, която ще остане излишна, трябва излишното да се превърне в мускул, аз и за пилатеса му не съм много сигурна, че ако беше тренирал както трябва, щеше всичко да се прибере и да е изпънато, а то не е, но не съм много запозната с пилатеса, така че там няма да споря.
Също трябва да отбележа, че при неправилно изпълнение на упражнения, ефекта е обратно на желания, като нямам наблюдения върху него, не мога да кажа къде е сбъркал, но факт е че нещо не е правил, както трябва  Thinking

# 671
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Паф, не искам плочки, има много примери за хора, които нямат плочки, но не стоят на мазни буци, когато сваляш толкова много килограми, както той, трябва да наблегнеш на кардио упражнения, за стягане на тази пихтия, която ще остане излишна, трябва излишното да се превърне в мускул, аз и за пилатеса му не съм много сигурна, че ако беше тренирал както трябва, щеше всичко да се прибере и да е изпънато, а то не е, но не съм много запозната с пилатеса, така че там няма да споря.
Също трябва да отбележа, че при неправилно изпълнение на упражнения, ефекта е обратно на желания, като нямам наблюдения върху него, не мога да кажа къде е сбъркал, но факт е че нещо не е правил, както трябва  Thinking
Ей я и тая... ooooh! ooooh! ooooh!
Мани къде не я трая, ами и чергата опнала Laughing пък и спам... Whistling Joy Joy Joy

# 672
  • У Диспансера ...♥♥♥
и да спориме е излишно според мен просто актьора не го заслужава   Mr. Green

Мимиии спаси ме от спаменето Joy нещо са сбърках  Joy
Даже му е малко, щом е със Сера  hahaha hahaha hahaha

# 673
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде спирам, че от вчера съм много у дълбокото и сериозното  Mr. Green

# 674
Верче, аз пък мечтая за Бразилия от малка. Братовчед на баща ми беше ходил на турне със Софийската опера някъде 70-те години на миналия век. Идвайки ни на гости и разбирайки колко много се интересувам от география на света, ми подари картичка с изгледи от Рио и статуята на Христос. Няма да ти разправям колко време бях хит в училище с тая картичка. Crazy Ама ти едва ли помниш нещо от соца, и едва ли знаеш какво чудо беше да видиш нещо дошло оттатък желязната завеса.

Да му пернем по едно бразилско за освежаване по обед!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт