Токуда болница - София - 19 тема

• 83 748
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
И на мен ми стана готино докато те четях   bouquet

Весело посрещане на всички!

# 526
Някой дали има представа как ще работи болницата по празниците (утре, първи, уикенда)?
По-точно ме интересува АГ регистратурата.

# 527
  • в 1001-та нощ
Тази на спешното вероятно ще работи  Peace Все пак са почивни дни  Blush

# 528
На мен ми казаха, че за тях 02.01.15 е рабитен ден. Това би трябвало да значи, че ще има дежурен лекар със сигурност. Но най-добре се обади и питай.

# 529
Благодаря! Simple Smile

Весело посрещане на Новата Година на всички   bouquet

# 530
  • гр. София
Здравейте, искам да попитам дали в Токуда има детски ортопед, работещ със здравната каса, който да работи в събота?

# 531
  • София
Здравейте, искам да попитам дали в Токуда има детски ортопед, работещ със здравната каса, който да работи в събота?

Има детски ортопед там водих детето на първия преглед след раждането, но незнам дали работи в събота. Най добре се обадете на регистратура в педиатрията и попитайте.

# 532
Имат детски ортопед. Ходих при него по спешност в петък, беше дежурен следващите 3 дни. Всеки ден беше на работа, вкл. събота и неделя, но все пак трябва да питаш, графиците им се менят за уикендите на смяна са различни. Мен ме оперира по спешност д-р Калин Димитров в събота. Знам, че той гледа деца. Утре съм при него пак, но помня, че за събота на грфика пишеше, че има дежурен. Не знам дали работи по каса или не.

# 533
За много години момичета!
Бъдете живи и здрави, пълни със положителна енергия и много любов!

Искам да ви питам нещо важно-вдругиден пътувам. Бяха ми правени като тинейджър кариотип.
Сега д-р Данаил Илчев иска да ги види, но не го намерих изследването.

Може ли да ви питам в Токуда кл. лаборатория правят ли кариотип и колко струва? Къде в София е най-евтино и за колко дни става?

Другия въпрос е че имам записан час за ендокринолог, но съм малко болна. Дали мога да го отложа или няма да им направи добро впечатление? Все пак от Смолян в снега до София си е малко геройство с нашите мини бусчета дето се клатят като луди. Имам намерение след консултацията да пролежа едно 5-10 дни.

Какви пари се дават за ден и трябва ли предварително да съм се записала за хоспитализация?
Благодаря предварително?  bouquet

# 534
  • в 1001-та нощ
Твоето здраве е най-важно  Peace По-добре отложи часа утре по телефона  Peace

Въпросът за плащане на ден - при хоспитализация ли е или питаш за хотела?

# 535
Мила Алена...питам за хоспитализацията пролежаване 1 ден колко е за да си направя сметката:) то като гледам какви цени има за лукс стаите...сякаш някога ще можем да си го позволим:)  bouquet

# 536
Ако са те приели по пътека, престоят е безплатен. Ако искаш обаче единична стая, тогава има лукс стаи и те се плащат.

# 537
  • в 1001-та нощ
Хоспитализират те по каса, но обичайно има доплащане за избор на екип. Попитай на регистратурата Simple Smile Ще те информират конкретно за твоя случай Simple Smile За настаняване в обикновена стая няма друго доплащане, то е за стаи с единично настаняване  Peace

# 538
  • София
Здравейте, извинявам се , че не е по темата, но не можах да открия по-подходяща. Бихте ли ми препоръчали добър хирург в Токуда? Става въпрос за възрастен човек с кървящи хемороиди.

Благодаря предварително!

# 539
Имам още малко въпроси към мамите, раждали в Токуда.
- Кой пакет за бебето е най-оптимален?
- След като си изберете екип, давате ли още нещо на лекаря / екипа?

Общи условия

Активация на акаунт