Токуда болница - София - 19 тема

• 83 688
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Sydney
JT е, не се настройвай за по-рано... пък на 19 ако каже, че на следващият ден ще е секциото, ще се прибереш да си вземеш нещата и ще се върнеш... не е нещо кой знае какво да ти правят като се качиш в родилно... общо взето ти вземат кръв, правят ти една среща с анестезиолог, успойка-тест и ти акзват от кога да не ядеш и пиеш и това е...  Peace

# 601
  • София
Никога не си правете изследвания в Рамус. Незнам как не са отнели лиценза й все още.

Защо?
Аз все там си ги правя.

Докато бях бременна ми бяха пуснали от ЖК в Кандиларов и ме изкараха с Е. коли.

# 602
  • Sydney
Момичета моля някой да ми даде тел на д-р Илиев. На преглед съм чак на 26 -ти но се появиха някои проблеми в хода на бременността и не мога да чакам толкова време.

едва ли ако той не ти го е дал, някой тук би злоупотребил с неговото доверие... обади се на телелфона в кабинета  Peace

# 603
  • София
Момичета моля някой да ми даде тел на д-р Илиев. На преглед съм чак на 26 -ти но се появиха някои проблеми в хода на бременността и не мога да чакам толкова време.

едва ли ако той не ти го е дал, някой тук би злоупотребил с неговото доверие... обади се на телелфона в кабинета  Peace

Илиев май на никой не си дава личният телефон. Поне аз докато бях бременна и ходех при него ми каза да го търся на телефона в кабинета. А и не съм прочела някоя мама, която е била при него да е споменавала, че му има личният телефон.

# 604
Никога не си правете изследвания в Рамус. Незнам как не са отнели лиценза й все още.

Защо?
Аз все там си ги правя.

Докато бях бременна ми бяха пуснали от ЖК в Кандиларов и ме изкараха с Е. коли.
и аз имам много лош опит с Рамус. повече никога няма да стъпя там!

# 605
  • София
Здравейте,

На мен ми направиха серклаж педи няколко дни, но в Плевен - иска ми се да спра да пътувам и да си намеря добър лекар в София, който да ме следи на частно.
Въпроса ми е, някой може ли да ми препоръча добър специалист в Токуда, който прави серклажи, за да ми следи изкъсо серклажа и шийката на матката.
  bouquet

# 606
Здравейте,
Осигурена съм и ми се налага секцио по медицински причини. Каква е цената без избор на екип - 800лв ли?

# 607
  • в 1001-та нощ
Да  Peace

За Рамус - аз също имам много лоши отзиви от мед. лица  Peace

Здравейте,

На мен ми направиха серклаж педи няколко дни, но в Плевен - иска ми се да спра да пътувам и да си намеря добър лекар в София, който да ме следи на частно.
Въпроса ми е, някой може ли да ми препоръча добър специалист в Токуда, който прави серклажи, за да ми следи изкъсо серклажа и шийката на матката.
  bouquet

Д-р Колева е твоят лекар  Peace

# 608
Здравейте момичета. В лабораториите пишеше на 21 ден но понеже аз вземам 145 дни хапчета за цикъла и затова той имал впредвид на 14 ден...прогестерона ми е нула-малко се усъмних и фсх което е в норма с моя проблем на рамус и ако тр да ги правя отново просто ще е мъка още 75 лв да дам. Препоръчайте ми друга лаборатория. Цибалаб хубава ли е? baby_neutral

# 609
Всички казват 21 ден, ако МЦ ти е 28 защото 21 ден ти е 7 дена след доказана овулация, при такъв МЦ , аз никога не съм правила прогестерон, а относно лаборатория , опитай например в Синево, казвам го защото съм останала доволна от тях  Peace

# 610
  • Sydney
Ние ползваме лабораторията на Токуда или Синево... Цибалаб имат много "дивашки" методи за вземане на кръв и не ги харесвам

# 611
  • Калифорния
Цибалаб имат много "дивашки" методи за вземане на кръв и не ги харесвам

Хехе, режат направо ръцете ли?  Twisted Evil
Доколкото знам Цибалаб са франчайз и всеки пункт за взимане на кръв си е самостоятелен. Едва ли имат някакъв общ метод "див" или "цивилизован". Вероятно си попаднала на груба лаборантка. Аз ходя в един Цибалаб в Студентски град. Нямам оплаквания от лаборантката. Много симпатична леля. Никога не ми е правила кръвоизливи или други проблеми. Нямам оплаквания и от резултатите, но пък винаги в Цибалаб съм се изследвала и не мога да сравня дали имат отклонения... аз ги приемам за верни.

# 612
  • Sydney
ами вземали са ми кръв на мен там - цялата бях бинтована, пробва двете ръце, дупчи ме 5 пъти само на едната, накрая ми взе от длантта?!?!? в Токуда за две мин.приключва всичко без допълнително напрежение въпреки трудните ми вени... втори пример - детето: в цибалаб един път ходихме, защото трябваше на близо да свършим тази работа, 5 мин. й стиска пръста, детето реве и крещи; в Токуда сме й вземали й от пръста и от вената - изобщо не усеща какво се случва няма рев, няма истерия... има така нареченият метод "печат", който в Цибалаб не прилагат, така че като нямаш база за сравнение не коментирай дали режели ръце  Crossing Arms

# 613
  • София
Според мен, особено ако се следите в Токуда, няма никакъв повод за съмнение - лабораторията им там е страхотна.
Аз досега съм ходила все в Цибалаб, покрай бременността открих лаб. на Токуда и мисля дори за странични неща там да ходя.
Адски бързи са, много чевръсти, резултатите стават за отрицателно време.

Ходила съм и в Кандиларов, че ми бяха наблизо, но са отвратители.

# 614
  • Калифорния
като нямаш база за сравнение не коментирай дали режели ръце  Crossing Arms

Я по-спокойно  Naughty
Това че си попаднала на некадърна лаборантка е просто лош късмет. Казах вече, че аз никога не съм имала проблеми. Колкото до детето, при мен пък е точно обратно - взеха й кръв в Токуда и цялата болница я чу как пищи. След седмица я водих в Цибалаб и жената само дето на палячо не се направи, за да я предразположи и гък не се чу.
Така че не е въпрос на методология на лабораторията, а до конкретния лаборант. И на двете места боцкането на пръста беше с машинка, ако това за теб е водещото.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт