мелачка на мивката

• 2 471
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте, Някой може ли да даде идея с какво да запълня този отвор на мивката. Мелачката беше там, но я махнахме, т.к. се счупи, а ремонта й струваше доста пари......

# 1
  • Пловдив
Това е стандартен отвор. Отиди в голям строителен магазин и си купи нов сифон.

# 2
Аз имах такъв проблем но махнахме боклучарката и ММ сложи обикновен сифон.

# 3
  • Пловдив
Аз също не съм доволна от наличната си мелачка Тека, замислям се да я сменя с друга, по-качествена. Защото по принцип ми е много удобна, само конкретната не ми харесва. Споделете вие от какво сте недоволни и защо, за да не попадам пак на боклук. И ако имате положителни отзиви за друга - също пишете.

# 4
Моята беше Евролукс и струваше 300.00лв.При закопуването ме увериха че е съвсем достатъчна за едно домакинство.Работи точно три месеца при което бях доволна и спря.Беше в гаранция но ММ трябваше да я свали и да я занесем до сервиза откъдето при престой от един мсец не ми дадоха обяснение за повредата а ми поискаха 15.00 лв. за разглобяване.Тогава се обадих на вносителя който беше от Пловдив и той веднага се отзова, даже ми я смениха с нова/ но като я донесохатази новата не беше в никакваа опаковка/ но пак но половин час след като си тръгнаха и тя спря.И пак тел.обаждане но вече без никаква любезност от тяхна страна и ми казаха че неправилно е монтирана а монтажа те го правиха.Последва ядосване демонтиране и захвърляне на боклука.

# 5
Споделете вие от какво сте недоволни и защо, за да не попадам пак на боклук. И ако имате положителни отзиви за друга - също пишете.

И аз се интересувам.

# 6

Благодаря! Как не съм се сетила Simple Smile  newsm78 Идеята е върха!

# 7
  • Пловдив

Благодаря! Как не съм се сетила Simple Smile  newsm78 Идеята е върха!
Оценявам сарказма, но съм права. Моята мивка от неръждавейка дойде със такъв сифон, не съм пробивала нищо. Само махнах сифона и сложих диспозера. Даже бих ти предложила моята розетка и сифон, ако имах  идея къде са, но някъде сме ги затрили.

# 8
За съжаление най-качествените,да не кажа и вечните деспозери General Electric не се внасят от 2-3 години у нас.Всичко друго е пълен майтап.

# 9
Момичета, карате ме да се тревожа. Тъкмо си бях заплюла Тека мелачката и сега Янтра споделя, че не е доволна. Понеже никога не съм ползувала мелачка, бихте ли ми казали защо и какво не й е наред на Тека-та и въобще какво да гледам за мелаччките . В БГ се продават и на Пирамис мелачки, освен на Тека и Евролукс.

# 10
  • Пловдив
Ами слабичка е, аз готвя всеки ден, за 5 човека. От време на време се задръства и трябва да се завирам в шкафа да я чистя - отвъртам една капачка, отварям канали и махам каквото има вътре, обикновено вече се е сапушила и отгоре се лее мръсна вода от мивката. От време на време - на две-три седмици. Захващането и е слабичко и докато и свикна няколко пъти се откача маркуча (има голяма пластмасова гайка, която се завива върху резба за захващена върху гладък накрайник) и се пълни с вода и отпадъци шкафа. Не знам дали обяснявам правилно - имам накрайник, който е гладък, на него се слага края на маркуча на диспозера, който се завива с пристягаща гайка. Това е слаба точка, от вибрациите гайката се разхлабва, маркуча се изхлузва и настава красота. Сега от време на време се пъхам и стягам гайката, ама не ми се струва добре измислено.

# 11
Янтра, направо ме отказа.  Simple Smile

# 12
  • Пловдив
Ааа не, не са ВСИЧКИ така, аз съм ползвала мелачка, която не правеше никакви проблеми. Но не в бг. По принцип са много удобно нещо, но трябва качествена и добре сложена.

# 13
  • Пловдив
Голяма съм блейка, сега погледнах мелачката си, не е Тека, а Пирамис. ooooh! ooooh!

# 14
Е значи има надежда все пак - остава Тека.

Общи условия

Активация на акаунт