С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 703
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
marchelllita, благодаря за чудесните хрумки  Hug
Ех, че ми харесва да виждам темата така "раздвижена"  Peace  bouquet

# 571
И аз често си правя супи. Днес съм на сьомгова чорба и омлет. Да си призная, от 3 дни започнах сериозно да спазвам диетата от първа фаза. Преди си се мотах директно на ПЗ. Но не съм свалила и грам. Когато я започнах за пръв път за 10 дни на П бях смъкнала 5 килограма, колкото и невероятно да звучи.

# 572
Alinnna, супичките ми рaзнообрaзявaт много режимa нa мен. Нaй- много обичaм супa топчетa и нaй-честичко нея си приготвям. Що се отнaся до удaрния период мен лично ме дострaшa дa го нaпрaвя десет дни, първо зaщото щеше много дa ми втръсне сaмо нa П, и второ реших, че нямa смисъл дa си стряскaм толковa оргaнизме, че той и без товa горкия незнaе къде се нaмирa от толковa боклуци дето съм го нaтъпкaлa  Crazy
Пък и без товa след ПЗ идвaт още П дни.
Приятнa и отслaбвaщa вечер нa всички.

ПП: Крем-кaрaмелa стaнa невероятен  chef

# 573

Добро утро!!!

Как е настроението днес, в тази намръщена неделна сутрин  Grinning Аз незнам да се оплаквам ли или да се радвам. откакто започнах режима нещо немога да спя кактто преди. събуждам се в 6.30, най-късно в 7. И странното е, че се събуждам бодра, не ми се спи и цял ден имам енергия. Обаче в Неделя да станеш в 7 вместо да се излежаваш до 10-11...  #2gunfire
Вчера МЦ-то ме зарадва, така че днес няма минус  Laughing След два три дни обаче вече ще очаквам минусчета.Иначе режима си върви. за днес менюто е:
Закуска: тричава филиика на принцеса с телешка кайма
Обяд и Вечеря: Скумрия –още не съм решила дали да е във фолио или на скара
Как вървят нещата при вас?
alinnna, ти колко дни ударна смяташ да правиш?
Останалите момичета, бихте ли споделили вашата ударна колко дни беше?
Пожелавам лек и отпочиващ неделен ден  Hug

# 574
Добро утро и от мен wavey!
Брей, пак сте готвили, ще взема и аз да се науча покрай вас Blush. Марчелита, благодаря за рецептата на кетчупа, ще го правя, поне ще бъда сигурна какво има вътре, а не разни безобразни... а и канелата много ме ангажира, сигурно ще стане интересно и вкусно. Иначе млякото с ориз на Врабчо вече е ежедневната ми закуска, мнооого ми хареса! Само доста ми загаря и ще пробвам да го правя на водна баня, не че е драма, ама после бая търкам с телта. Сега е ред да пробвам с крем карамела  chef.
За ударната ми ще се повторя, но да отговоря. Нищичко не свалих! Ама защото съвпадна с цикъла, та даже качих. Представете си кво ми беше Joy, викам си "Ей, жена, пак си объркала здраво нещата!". След това естествено тръгнах надолу.
А за бързото наспиване - същата работа съм, вече се наспивам скорострелно. От липсата на въглени е. Както и скъсяването на цикъла - от 28 дни стана 23-24.
Хайде, сладурки, до скоро! Отиваме да се разхождаме с кучката, да повървим малко Heart Eyes!

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 10:49 от овесено човече

# 575
Марчелита, мислех да правя 10 дни, обаче утре влизам в болница и май пак ще ми се скапе диетата. Ще опитам поне да карам на  леки шунки, извара и варени яйца, но не знам дали ще ми се получи.

# 576
alinnna, каквато и да е причината за влизането в болницата, ти пожелавам бързо да се оправяш и пак плътно в редиците  Peace
marchelllita, аз правих 10 дни ударната фаза /но имам много за сваляне/. Не я усетих направо, не ми беше трудно, дори обмислях с лудата си глава да я продължа още няколко дни, но да си призная, ме достраша да не си докарам нещо. Резултатът обаче ме стимулира страшно много  bowuu

# 577
alinnna, каквато и да е причината за влизането в болницата, ти пожелавам бързо да се оправяш и пак плътно в редиците  Peace
marchelllita, аз правих 10 дни ударната фаза /но имам много за сваляне/. Не я усетих направо, не ми беше трудно, дори обмислях с лудата си глава да я продължа още няколко дни, но да си призная, ме достраша да не си докарам нещо. Резултатът обаче ме стимулира страшно много  bowuu

Благодаря ти много, мила! Да си жива и здрава. И аз имам много за сваляне. След съртта на съпруга ми от антидепресанти от 50 кг за отрицателно време качих 80. Организмът ми не е свикнал с такова тегло и ме "почерпи" с дископатия и куп други подобни, та трябва спешно да си сваля килограмите, но явно от АД метаболизмът ми е адски забавен и трябва да се стегна след болницата и ако трябва, колкото и вредно да е ще бъда и 20 дни на П....не мога да влача тези килограми  Cry

# 578
  • UK
alinnna- пълно възтановяване ти пожелавам   bouquet
И аз съм вдовица и качих 30кг без да се усетя, борейки се с новия начин на живот. Преди Дюкан буквално едвам ходех, бях изморена, хормонални проблеми и т.н. Много е трудно да се бориш с такъв вид депресия, но ще я преборим! Ела в темата за вдовиците ако искаш да споделяш.

marchelllita-ще щръкнат !  Laughing Аз най-искам двойната брадичка и бузите ми да се махнат, виждате ме каква съм бузка  Sad Мерси за кетчупа, тирамисуто и кафенцето, чак ми замириса..  bouquet

овесено човече-искам и аз куче. Моята котка хич не ме подкрепя в отслабването, мързел голям Crazy

днес:

закуска: палачинка с малко телешка сушеница
след 3 часа: 100г кис. м-ко с 1сл натрошено ленено семе, двойно еспресо
обяд: към 150г телешко варено (от теленцето на нашите  Heart Eyes)
следобед: ред бул без захар
вечеря: 100г телешко варено, 2сл извара
1сл годжи бери

Имам минусче, а съм пред МЦ Party

# 579
Здравейте,момичета!От утре вече се почва-няма мърдане.Все пак в последния момент реших,че 3 дни П ми стигат.Вече имам опит с диетата и подхождам мнооогооо внимателно,че първия път така се увлякох и аз по тия "стърчащи ребра" и се озовах 51 кг.Започнах леко да увеличавам храната ама продължавах със свалянето и се уплаших не на шега.Сега ще е по-внимателно.Четох за бързото ви наспиване и да споделя и аз ,че аз пък получих безсъние в 1 фаза от недостиг на вит.А.В голямо чудо се видях тогава-спях по 3 ч, на денонощие и ставах по сред нощ наспана и пълна с енергия.Голям ужас ви казвам.Те така Grinning Браво на тия дето слабеят и умната и успех на тези дето сега започват-като мен.

# 580
alinnna, бързо оздравяване и те чакаме скоро пак при нас, че ще липсваш   bouquet

Teriyaki,ще ги борим тези висящи разни разнообразни бузки, брадички, кореми и кой каквото си има ще го елиминираме Laughing Между другото и аз искам куче, обаче мъжете вкъщи ще ме изгонят заедно с него  hahaha

v.r.i., твоя резултат наистина ме впечатли. Аз за моите 5 дни ударна свалих само две кила, но няма нищо ще ги стопим всички излишни  #2gunfire

Хайде Did-ko, присъединявай се към нас, че колкото сме повече, толкова повече ще отслабваме Hug

овесено човече, исках да кажа за кетчупа ако стане кисел може да му сложиш малко подсладител и така ще придобие онзи сладникав вкус на купените от магазина  newsm68

Айде стига съм се обяснявала. Утре пак на кафенце ще ви чакам  smile3521
Лека и отслабваща вечер ви желая момичета  Hug

# 581

Добро утро!
Днес имам повод за черпене - имам минус от 0,500. Хепи съм  newsm44
Набързичко само да се обясня, че днес имам страшно много работа.
Закуска- принцески с телешка кайма + айрянче
Обед и вечеря- пак скумрия на скара, че вчера нещо се поулях с печенето и трябва да се изяжда  hahaha
Много минусчета  Hug

# 582
И аз да се запиша. От днес съм пак на Дюкан.
Преди 4 год. я правих и за 1месец свалих 8кг от които без никакво внимаване качих 2кг.
Сега имам да свалям около 6кг, надявам се да стане бързо както първия път.

# 583
  • Варна
здравейте! преди време свалих с Дюкан 22 кг, които за жалост се върнаха след време. сега съм решила отново да започна, но вчера попаднах на нещо, което много ме озадачи- олекотен вариант на диетата. чували ли сте подобно нещо? съжалявам, ако е било дискутирано преди, но не намерих. ще съм благодарна за разяснения и помощ! Hug

http://dukandiet.ru/novaya-dieta-dyukana-light-versiya/

# 584
  • UK
marchelllita-Браво за минуса. Кафенцето ще върви с тирамисуто ми  Party

Did-ko- кой е диагностицира тебе, че е от недостиг на витамин А? Яйцата са една от най-богатите на вит А храни, всички кисели млека са обогатени с витамин А, рибено масло повечето от нас пият, то е добър източник.. Трябва съвсем гладна да си стояла, за да получиш недостиг на витамини.

В едно списание за здраве пишеше за лененото семе. Тябва да се държи в хладилник, ако е смляно или стрито. Става за сладкиши, но не и за пържене. Предпазва от рак, най-вече на гърдата, простатата и дебелото черво. Мастните киселини в него не само пречат да се появи тумор, но ако има такъв спират разрастването му.

Добре дошли на новите, успех ви пожелавам. Бъдете стриктни и яжте редовно.

Petenci-cvetenci- в офицялния сайт на Дюкан не съм виждала олекотена версия, освен за кърмачки. Някак си е срещу замисъла на режима да се удължава.

Общи условия

Активация на акаунт