С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 777
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Момичета с риск да задам глупав въпрос ще Ви попитам - знам че ядки е забранено да се ядат, но моя мъж е до късно на работа и огладнява здраво Laughing та може ли да си похапва сурови ядки като слетобедна закуска newsm78

Ако мъжа ти смята да спазва режима стриктно - не, неможе да хапва сурови ядки. Можеш да му пекнеш пилешки филенца или пък варени яйца ей така да " замези" следобед, докатто се прибере от работа.  Peace

# 601
  • Варна
хихиих marchelllita  много благодаря за инфото Simple Smile))

# 602
  • UK
Sisinka13- виж рецептите на първата страница (линкове към теми с рецепти) и му прави каквото обича.Например:
2 варени яйца+чипс от шунка+1сл гожи бери
кисело мляко+малки пилешки кюфтенца
сандвич от протеинов хляб, намазан с пастет от пилешки дробчета
''принцеси''+кисело мляко за пиене

Хляба с риба тон си го набелязах  Party

# 603
Здравейте отново, аз съм от стриктно пазещите и това се отразява на кантара. Днес съм -700гр. Много съм доволна и тези резултати ме мотивират да продължа. Иначе съм на ръба да се откажа, според мъжа ми нямам нужда от отслабване, но аз искам, някое и друго ребърце, кокалче да се покаже.
Момичета, пийте много вода, иначе е опасно за бъбреците. Под много вода да се разбира 3-4лт. на ден. Един познат гастроентеролог ми препоръча.
На Пикадили печените пилешки филенца са много вкусни. Снощи даже си купих цял бут, изядох го без кожичките и няма проблем.

# 604
  • Варна
Леле съвсем бях забравила, че има и рецепти  Thinking хихихи веднага се заемам с набелязване на рецепти Simple Smile) Благодаря много   bouquet

# 605
Привет,фини дами.Трети ден на П(направо мога да продължа до безкрай):закуска-кис.мляко +тричава палачинка,Обяд-огрооомно пил.бутче,След обяд-пил.шишче+сосче от кис.мл. и горчица,Вечерята ще е скумрия печена с лимонов сок.Божее,това мога да хапвам до края на живота си Grinning До тук:56 кг вече ,1 см.от бедрото,1 см.от талията обаче ханша не е мръднал #Cussing out Сега за водата-мисля,че 2 литра вода на ден е ОК.Повече може да затрудни бъбреците-все пак е сезон зима.От утре вече нормална храна - макс.2 филиики хляб на обяд,вечеря -месце със салатка и никакво безалкохоло и нагарадата ми-мекички в неделя сутрин Mr. GreenДа видим как ще действа Grinning

# 606

Привет мили дами   bouquet Ето ме и мен след леко отсъствие. Тези дни имах доста работа и много обикаляне по интервюта за работа, та нямах много време за компютъра. Но да не си мислите,че не ви чета - чета си ви редовно и много ме стимулирате  Hug

Did-ko, за три дни два килограма  Shocked браво - желязна си  Grinning
murvet77, страхотен ти е резултата, смело напред  newsm10
Teriyaki,  v.r.i. , къде се губите момичета, какво се случва с вас? Разкажете малко как върви режима, дайте малко идеи за хапване, че моите нещо напоследък хич ги няма  newsm51

Аз от днес съм на ПЗ 5 дни, та да дам очет за последните 5 дни П - минус един килограм. Обаче нещо ме боли главата тия дни, а пия доста вода  newsm78 ама може и да е от прахоляка, който се вдига вкъщи, че сме хванали един ремонт... doh
За днес менюто е:
Закуска - тричаво хлебче в микровелето намазано с млечно-яйчен пастет с печена чушка
Обяд - Мусака с патладжани
Вечеря - прясно зеле с пилешко бутче

Лек, спорен и отслабващ ден ви желая  smile3525

# 607
Ще се гръмна, половин час писах, и накрая заби, и ми се затри всичко...  #Crazy
Хайде наново Crazy
Тааа, здравейте и от мен, тези дни имах известен застой в кг, дори леко покачване, но тази сутрин кантара ме зарадва с минус 1,1 кг  Party За пореден път се убеждавам, че при този режим си трябва търпение и упоритост, не трябва да се отказваме бързо-бързо, нещата се получават плавно, просто е нужно постоянство  Peace Сега първата ми главна цел е да стигна кг преди да забременея, остават ми около 6 кг до тях, и тогава ще се престраша да вляза отново в дрехите от преди бебока  Laughing
Да ви споделя и какво хапвах за закуска вчера и днес. За мен лично си е голямо попадение, открих ги в интернет, възможно е да ги има и тук в дюканските рецепти, но не съм минала още всички страници. Става въпрос за едни вълшебно вкусни овесени питки, вариация на тези, за които писа онзи ден Vrabcho_, но при тези дозата е за един ден, а същевременно засищат много и са наистина много апетитни.
Ето рецептата, в скрит текст, че да не затормозявам поста:
Скрит текст:
Количеството на продуктите в рецептата от нета е малко несъобразено според мен с точните изисквания на режима, за това аз ги правя със следните пропорции:
3 яйца
3 с.л. овесени трици
3 препълнени с.л. извара
малко обезмаслено мляко
щипка сол

Разбърквате всичко до получаване на еднородна смес, най-добре с миксер, след това с черпак разливате малко от сместа в предварително нагрят тиган с не залепващо покритие. Изпичат се наистина бързо. Хубавото е, че можете да ги хапвате с всичко режимно /освен риба, може би/ - месца, зеленчучета вървят прекрасно с тях  chef
източник - http://placeforcook.blogspot.com/2012/02/blog-post_11.html
Vrabcho_, тъй като засега търсенето ни на подходящо хлебче без трици за през деня се увенчава с неуспех, си мисля, че тези питки са добър компромис. Тъй като наистина засищат, а същевременно излизат повечко като количество, спокойно можем да си оставим една поне питка, която да си я хапнем примерно на обяд, без да се притесняваме, че надвишаваме дневната доза трици  Peace Сега като чета и твоята рецепта, май следващия път ще сложа шарена сол вместо обикновената, да приближа вкуса до този на пърленките   chef
И като споменах обяд, сега ще го мисля и него, за вечеря вече съм решила - ще съм на пилешки дробчета с гъбки /четвърти ден ПЗ съм/, ММ много ги обича и ще направя количество за двама ни  Peace
Да не забравя да поздравя marchelllita за прекрасния отчетен резултат след протеиновите дни, Did-ko, поздравления и за твоите мерки  Hug
murvet77, браво и за твоя резултат, стриктното си е стриктно, и най-важното, дава така мечтания резултат  Laughing
Аз хем гледах да не прекалявам и пак изписах един ферман, ще ме прощавате за което  Joy Хайде, приятен режимен четвъртък на всички!  bouquet

# 608
Привет слабеещи дами.  Flutter
Вчера се освиних и днес кантара е само -100гр., но и на това се радвам, важното да не е +.
Аз съм от мързеливите и сутрин закусвам кис.мляко с 3лъж. овесени трици, не се занимавам с палачинки, хляб. Предполагам че събота и неделя ще си направя и хлебче, че много го обичам.
Вие как сте с изхождането, при мен от два дена няма никой.
Поздрави и смело напред.  bouquet

# 609
  • UK
Марч- много е шик кафенцето  Wink. Успех с работата и поздрави за минусчето. Менюто ти за ПЗ ми допада  Peace
Аз няма да се меря в следващите 5 дена, карам ПЗ и постоянно ям, много съм зле.. Ядох ''ориз с мляко'', сушеница, сьомга с броколи няколко пъти, сладка палачинка без трици и салата от домати с извара.. Толкова много не бях яла отдавна  Confused

v.r.i.-браво   bouquet Запазвам рецептата. Намерих хляб от карфиол и мисля да пробвам. Тортила се води де, ще видим.

murvet77-аз взимам сена на хапчета и други хапчета, иначе при мен не се получават нещата, колкото и трици, вода и ленено семе да взимам. Семейно сме така, не е от режима.

Did-ko и аз се чудех за водата..  newsm78

# 610
Момичета, как се справяте първите  дни само на протеини от липсата на въглехидрати?На мен ми е отпаднало, не мога да се концентрирам, гледам тъпо и нямам енергия .
Това ми е най - трудно в първите дни на всяка диета с ниски или без въглехидрати.
И още нещо , как се справяте със запека като първите дни са без фибри и мазнини, които посмагат за този проблем?
Принципно си имам хроничен запек и 2 или 3 дена на варени яйца и месо.....
Не знам, дори и в следващите дни да хапна малко салати и зеленчуци, някой плод предните дни като добре съм подложила с яйца и месо...

Как се справяте с тези два проблема?

# 611
 Hug здравейте отново
лятото за кратко успях да се освободя от петнайсетина килограма, до скоро ги задържах, но последните две-три седмици взех да изпускам контрола и се върнаха 5. От няколко дни започнах да препрочитам темата и да се настройвам за поредното начало . . .
Dodo33, и на мен първите дни ми е отпаднало и съм с главоболие, понякога пия аналгин, друг път чашка кОла помага. Когато ми се струва, че съм на ръба заради неразположение минавам на ПЗ.
За WC пробвай с повече вода през деня, а сутрин на гладно 2 чашки топла вода. Дано помогне!
Дано скоро успея да вляза в релсите на режима, че ме чакат още два  пъти по 15  Crazy

# 612
Снощи бяхме на ресторант и не удържах изкушенията и си хапнах  Embarassed.
Нооо, от тази сутрин си продължавам. За запека питах една моя позната която е главна сестра в гастроентерологична болница, каза да пия Дуфалак.

# 613
  • Испания
Снощи бяхме на ресторант и не удържах изкушенията и си хапнах  Embarassed.
Нооо, от тази сутрин си продължавам. За запека питах една моя позната която е главна сестра в гастроентерологична болница, каза да пия Дуфалак.

Дуфалакът има захар.

Пробвай нещо от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878004#msg22878004

За прегрешенията също има доста написано: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22893156#msg22893156

Преди започване на режима бях с хапчета против запек. Със започване на първа фаза нещата се регулираха и вече повече от 6 години нямам никакъв проблем /с триците всяка сутрин, вода и готвени храни/.  Simple Smile

# 614
  • UK
Момичета, как се справяте първите  дни само на протеини от липсата на въглехидрати?На мен ми е отпаднало, не мога да се концентрирам, гледам тъпо и нямам енергия .
Това ми е най - трудно в първите дни на всяка диета с ниски или без въглехидрати.
От малкото ядене е. Отрежеш ли приема на храна чувствително, така става. Аз лично не вярвам на теорията за отделящите се токсини. При мен не се получи, но аз бях намалила храната доста преди това.
За другото писах.

Дуфалака е много добър, но не става за режима за съжаление.

pink pill-добре дошла и успех. Няма отказване  Sunglasses. За контрола сме писали преди: мерене по-често,  иначе си затваряме очите и се самозабравяме.

Отивам да правя кейка с моркови  Party

Общи условия

Активация на акаунт