Отговори
# 570
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па Мичка не ме отразява... Shocked Shocked Shocked
И аз не и говорим изобщЕ Naughty

Само да кажа, че и моя син не беше пръв отличник за разлика от сестра си, ама завърши УНСС, направи и магистратура, тезата защити с 5 и сега работи финансист.
Заплатата му расте лавинообразно и върви нагоре. Peace

Така, че е абсолютно без значение какво точно прави в 5 клас.
Много деца се бунтуват, не обръщат огромно внимание на четенето, но изведнъж се осъзнават и тръгват нагоре.
За мен най-погрешно е да се шока репата на детето защото не е оправдало очакванията на родителите си.
Защото много често ефекта е обратен...вместо да се подобри, става по-лошо.
Най-погрешно е да се мисли, че раждаме деца за да осъществяват нашите мечти. Peace

Мое мнение, не задължавам никого с него.

# 571
Я ми кажете какъв е погледа на Ча Mr. Green

Зиз Peace

# 572
РенУ, погледа на Ча е отегчен... Laughing Laughing Laughing

# 573
Не мойм му видим погледа  Joy

# 574
То не е нужно...достатъчно е да си представиш.... Joy  hahaha

# 575
А за това говорим Mr. Green бил ядосан Shocked ама погледа му Crazy Shocked как се виде  #Crazy

# 576
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като на чудещ се къде е и какво дири там  Mr. Green

# 577
  • Варненска клюкарка

Зиз Peace

Бе викам аз ли не виждам newsm78... за какъв поглед става въпрос като не се виждат очите му, ама се развях до оградата на един двор и зацепих за какво питаш hahaha

Как беше онова за тишината на едно място Mr. Green...а- баш! При някои чак до халюцинации води! Крайно време е да вземе да си забърше лигите че така са се разтекли-  може да се лъзне и да се утрепе заради едното нищо.... Някои с двата крака, ама тя затънала до ушите във филма hahaha

# 578

Зиз Peace

Бе викам аз ли не виждам newsm78... за какъв поглед става въпрос като не се виждат очите му, ама се развях до оградата на един двор и зацепих за какво питаш hahaha

Как беше онова за тишината на едно място Mr. Green...а- баш! При някои чак до халюцинации води! Крайно време е да вземе да си забърше лигите че ще се лъзне и ще се утрепе заради едното нищо hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 579
  • София
На Ча погледа не го виждам, ама на Серка ми е достатъчен.  Stop

# 580
# 581
# 582
А за това говорим Mr. Green бил ядосан Shocked ама погледа му Crazy Shocked как се виде  #Crazy
по отражението на Серкиния поглед явно  Joy нали са едно цяло къвто единия,такъв и другия  Joy
ама и Сера не ми се види ядосана,по скоро на запек го кара  Joy

# 583
по отражението на Серкиния поглед явно  Joy нали са едно цяло къвто единия,такъв и другия  Joy
hahaha hahaha Joy Joy Joy
Ох, и на нея веднъж да и се случи да не изкарва нещо от някоя дупка...а да го задържа...макар и по независещи от нея обстоятелства. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 584
hahaha hahaha Joy Joy Joy
Ох, и на нея веднъж да и се случи да не изкарва нещо от някоя дупка...а да го задържа...макар и по независещи от нея обстоятелства. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт