iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 56-та тема

• 40 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Мисля,че използвахте това http://www.iherb.com/Aroma-Naturals-Amazing-C-A-E-Vitamin-Lotion-1-oz-30-g/49604 за бебета,но за какво точно?Освен това ,за друго какво го използвате най-често?   bouquet

# 136
Досега само четях, как на някоя от вас й липсва някой друг продукт, а ето, че и на мен ми се случи. От последната ми пратка липсва промоционалния хидратиращ ш-н на Aubrey Organics (да беше балсама нямаше тъй да страдам Cry) Има ли смисъл да пиша на iherb или да запазя оплакването за арменския поп?

# 137
  • София
Тези ензими за какво се пият?
Това са храносмилателни ензими - подпомагат храносмилането-
необходими са за разграждането на някои видове храни - мазнини, протеини, въглехидрати - те подпомагат извличането на всички ценни вещ-ва от храната
Ако храната не се разхражда пълноценно се получава освен всичко друго и СЧДискомфорт - подуване, образуване на газове, тежест и т.н.

ice_sparky
Пиши на Айхерб - ще ти възстановят сумата

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 138
Денис, а няма ли начин да ми възстановят шампоана (повече не мога да го поръчам като тестер)? Иначе сумата (1$) не си заслужава писането.

# 139
  • София
Денис, а няма ли начин да ми възстановят шампоана (повече не мога да го поръчам като тестер)? Иначе сумата (1$) не си заслужава писането.

Малко вероятно, но пробвай - пиши им   Peace

# 140
  • София
С Е Д М И Ч Н И   П Р О М О Ц И И
валидни до 25.06 - 20:00 ч. н. в.

Марки на седмицата:
с допълнително 20% намаление:

Други промоции
Валидни до изчерпване на количествата

# 141
И аз имах същия проблем преди месец с Омегата на промоция от 1$  Rolling Eyes
Писах им запитване защо не са ми пратили продукта, рпи условие, че е наличен и ако може да ми го изпратят в следващата поръчка или да предложат вариант.
Директно ми отговориха с 2 изречения, че ще ми върнат парите (и ми ги върнаха по картата 1 $ Mr. Green) и ако толкова съм държала на продукта на промоционалан цена да го поръчам пак и веднага да им пиша на мейла да ми го фактурират на промоционалната цена.
НО аз така и не посмях, че то кореспонденцията със сигурност ще се забави и не искам втори път да ме набутат и да платя 9$ Wink

Ако искаш им пиши и ще ти върнат долара, но аз повече няма да се занимавам с глупости ако е за 1-2 лева newsm78

Код за 5/10$ отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com VUZ103

# 142
  • Варна
Благодаря за предложението за ензимите!  Hug И аз си взимам!
А пак да попитам за перилен препарат, от който да сте доволни? Аз сега ползвам Maxima гел, но ми идва малко скъпичко - 2 литра за 30 пранета - към 18лв.

Код за отстъпка от $5 или $10 при първа поръчка от iHerb.com - QCN732

# 143
  • София
Здравейте. Мисля,че използвахте това http://www.iherb.com/Aroma-Naturals-Amazing-C-A-E-Vitamin-Lotion-1-oz-30-g/49604 за бебета,но за какво точно?Освен това ,за друго какво го използвате най-често?   bouquet
Ползваме го за атопичната кожа на тийнейджър, много добре хидратира и възстановява кожата. Само за 1 дан я успокоява.Тези малки разфасовки са много по-изгодни от големите. Има една неудобство-много е твърда пластмасата и още щом ги получа ги прехвърлям в бурканче, като изтръскам съдържанието. Преди време пуснаха и такива от мека пластмаса, но последната пратка пак беше от твърдите.

Код NEB242

# 144
Здравейте,

да ми препоръчате нещо за дете на 3 г за след ухапване от комари или бълхи със силна алергична реакция с подуване, србеж и дори мехури...
Благодаря

# 145
  • София
Здравейте,
Интересува ме дали на сайта може да се намери заместител на този лутеин - самостоятелно или в комбинация? Благодаря.

# 146
Здравете. Я да ви питам аз.... в последно време получавате ли си поръчките в нормални срокове?
Поръчах на 22.05, а още нищо... В митницата ми казаха, че не са получавали нищо от сайта от около месец... това за Варна. Някой от Варна може ли да се включи и да каже дали някоя е получил скоро поръчка?
Не съм писала до сега на сайта и сега ровичкам да търся къде има форма за контакт. Simple Smile

# 147
И още нещо да попитам. Препоръчайте ми някакъв спрей за защита от слънцето на косата. Моята е тънка и що годе мека. Изсветлявах я от черно до тъмен кестен с професионлни материали, много добре се получава, но ми се ще да я защитя и от слънцето.

# 148
  • Русе
получих в понеделник. шипната на 02,06
Код за отстъпка при първа поръчка FLZ385

# 149
  • have faith and be patient ..
Здравете. Я да ви питам аз.... в последно време получавате ли си поръчките в нормални срокове?
Поръчах на 22.05, а още нищо... В митницата ми казаха, че не са получавали нищо от сайта от около месец... това за Варна. Някой от Варна може ли да се включи и да каже дали някоя е получил скоро поръчка?
Не съм писала до сега на сайта и сега ровичкам да търся къде има форма за контакт. Simple Smile

Здравей ,вчера си взех 2 пратки от пощата , шипнати на 06.06  .

Общи условия

Активация на акаунт