iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 56-та тема

• 40 652
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Реших да си взема Бета Каротин за лятото, защото имам слънчева алергия, но се замислям дали е възможно да се напълнее от него newsm78
И бихте ли ми препоръчали такъв и как се приема?

# 511
  • Sofia
Денис, можеш ли да ми препоръчаш добавки за напълняване , които са подходящи за мъж и не са вредни, тъй като правим опити за бебе?

# 512
  • София
Реших да си взема Бета Каротин за лятото, защото имам слънчева алергия, но се замислям дали е възможно да се напълнее от него newsm78
И бихте ли ми препоръчали такъв и как се приема?
Не се пълнее от Бета-каротина  Peace
Ето, натурален - добит от водораслите Dunaliella Salina:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Super-Beta-Carotene-25-000-IU- … ;sr=null&ic=4
http://www.iherb.com/Bluebonnet-Nutrition-Natural-Beta-Carotene- … ;sr=null&ic=5  - този е хубав, но в момента не е наличен
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Beta-Carotene-25-000-IU-D-Sali … ;sr=null&ic=7

Денис, можеш ли да ми препоръчаш добавки за напълняване , които са подходящи за мъж и не са вредни, тъй като правим опити за бебе?
За качването на кг. - най-важно е храненето Simple Smile  - има специални диети / вкл. и медицински / за качване на кг.  Тук може да помогне диетолог, който да изготви програма - определяне на калорийния прием - брой хранения - меню и т.н./.
Ако е от този тип телосложение - ядат много, всичко и въпреки това не качват кг., може би трябва да започне да тренира Simple Smile.
Има 2 варианта за качване на кг. -  мазнини или мускули,  и след като не е от първия тип, трябва да се потруди да качи мускулна маса.

От добавките, може да са му от полза: Коластра, Омега 3, Бирена мая, Мултивитамини, а спортуващите приемат и специални протеини за маса, които освен протеин съдържат малко мазнини и въглехидрати

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 11:35 от denis _

# 513
Да не би да въвеждаш символи, които не приема? Има ли някакви специални символи в адреса?
Нали го въвеждаш на латиница?

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com: FQG391 (5$ или 10$)

Благодаря оправих се - явно не приема кавички полето. Simple Smile

# 514
  • Sofia
Благодаря, Денис! Коя комбинация е по-добра за целта Бирна мая + Омега 3 или Коластра + Омега 3 ?
И още един въпос... Понеже аз Приемам Вит Ц + Неофолик + Витаслим Имунно , мога ли да приемам Омега 3 допълнително ? И както цяло комбинацията добра ли е за подпомагане на зачеването ? Съжалявам, май станах много нахална.... Embarassed

# 515
  • София
Благодаря, Денис! Коя комбинация е по-добра за целта Бирна мая + Омега 3 или Коластра + Омега 3 ?
И още един въпос... Понеже аз Приемам Вит Ц + Неофолик + Витаслим Имунно , мога ли да приемам Омега 3 допълнително ? И както цяло комбинацията добра ли е за подпомагане на зачеването ? Съжалявам, май станах много нахална.... Embarassed
Ако е по-нервен, сприхав - по-добре Омега3 + Бирена мая Simple Smile

Да, може да приемаш и Омега 3 - около 1000мг, защото Омега 3 във Витаслим Имунно не е много
Да, комбинацията донякъде подпомага МЦ и О. / и от там повишава шанса за зачеване Simple Smile/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 516
  • Sofia
Благодаря много !

# 517
  • На черешатааа
Има ли в сайта люцерна (незнам как да я търся  Blush ) и ако някой е вземал, ако може препоръка   Hug

# 518
# 519
  • София
Има ли в сайта люцерна (незнам как да я търся  Blush ) и ако някой е вземал, ако може препоръка   Hug

Алфалфа, на лат. е Medicago Sativa, но внимавай, че повишава нивата на естрогените, защото е богата на фитохормони.
http://www.iherb.com/Alfalfa

И двата варианта са добри - внимавай защото може да повиши нивата на тестостерона / по този начин дава енергия Simple Smile/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 520
Денис, тогава дали няма да е по-добре да взема таблетките, че са дозички и да пия х1, защото съм с ПКЯ и исках да го пия за подобряване на Я и хормоните.

# 521
smile,преди около година се бях навила да си взема мака точно заради ПКЯ,но от Зоя.бг ми писаха,че не се препоръчва приема на мака при това положение  Peace,за това не си и взех,но нека и Денис се изкаже.

# 522
Оф, да то ми    стана ясни, ама вече  се чудя какво да пия  за по -добри яйца.

# 523
Познато ми е,и аз съм по същия начин.
Вземи си Инозитол + ФК ,много добре повлияват нашия проблем.Аз последно си взех да пия хром , сутрин на гладно по 1 табл. дневно,пак по съвет на Денис.
Но ако тя може да препоръча още нещо,с радост бих приела други добавки,само и само да видя 2 чертички.

# 524
Жана, аз от 1г.пия инофолик, помага ми, но явно не е достатъчно. Сега пия NAC за подобряване и мисля да си взема и Л-аргинин и Омега 3 пак за подобряване.

Общи условия

Активация на акаунт