СЕДМОКЛАСНИЦИ - заявления за класиране - седмична (13.06-19.06)

• 46 544
  • 889
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Преди обяд подадохме в Руското училище във Варна. Казах им, че сме с попълнено заявление и веднага ни поканиха за приемане. Кодове, разбира се, нямахме - попълниха ги ръчно. След сверка и заверка на копията на удостоверението,медицинското и бележката с оценките, сканираха заявлението и го отпечатаха в два екземпляра. На единият се подписах, че съм го получила, а другият, заедно с едно малко листче с входящия номер и днешната дата, ни дадоха. Така няма да се чудим какво сме подали Simple Smile. Вметнах, че копие на служебната бележка с оценките едва ли им трябва, но казаха, че щом имаме, ще го вземат. Забелязах, че бланките за попълване в гнездото бяха на обикновена копирна офсетова хартия.
Стана бързо, за около 10-15 минути.
Сега сме в очакване на 26-ти.

# 646
  • София
И ние подадохме в 74 СОУ. Никакви проблеми, всичко беше наред. Сега ще чакаме. Успех на всички Simple Smile

# 647
  • някъде ... тук ...
До 11.30 приключихме с Правец и гнездото, за ТУЕС нямах време да чакам (и на работа трябва да ходя). В ПГ по комуникации нямаше много хора, не сме чакали. Госпожата, която приемаше документите, държеше да сверяваме кодовете заедно и да ги пише с химикал. Иначе аз имах всякакви варианти - попълнено/непопълнено с данни, с кодове/без...
М в заявлението трябвало да е заградено в кръгче, а не да зачерквам Ж - оправихме го Simple Smile
В ТУЕС имаше 7-8 човека по думите на охраната, която ни помоли да чакаме долу на входа. Ще ходят с баща му следобяд по някое време.

# 648
  • Балчик
И ние сме вече в очакване на резултатите. Колегите в ОУ "Цар Симеон I"  Варна не бяха добре подготвени, обърка в книгата, ходи 100 пъти при директора да пита какво да прави. ooooh! Мърмори, че били станали разногледи... Направиха ми лошо впечатление.

# 649
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Да се отчета и аз - днес следобяда бързо и спокойно подадохме документи. Нашето досегашно училище - 2 СОУ е и гнездо и там подадохме. Отидохме към 17 часа. В две стаи имаше по няколко човека попълващи документи. Аз само казах че нося готови попълнени бланки и ме насочиха към последната стая. Там попитах в какъв вид ги искат, защото имам разпечатани и едностранно и двустранно, с кодове и без кодове. Избраха си двусранно разпечатано с всичко попълнено (и входящия номер горе, и кодове  и всичко друго което трябваше да бъде написано). Само се извиниха че трябва да проверят кодовете. Търпеливо изчакахме процедурата защото сме попълнили 40 желания, при това разбъркано според училищата и падна доста прелистване на списъка. Само оградихме пола с кръгче и се подписахме. Пожелаха ни късмет и приемане по първо желание.  След това на съседна маса ни свериха и поставиха печат " вярно с оригинала" на удостоверенито за завършен 7-ми клас, на медицинското и на слижебната бележка. Накрая на трета маса ни вписаха в една тетрадка и ни дадоха номер на отделно листче. Всичко мина за 10-15 минути общо.
Същата процедура по абсолютно същия начин във 2ро у-ще тази сутрин в 8.10ч , само че ми отне около 30-40 мин. Пред мен чакаше 1 човек Tired
Младежът не беше с мен и не са ми правили проблем за това  Peace

# 650
  • София
В обедната почивка все пак се замъкнах до 119то. Много се зарадваха на кодовете. Чаках на всяка опашка по 5-10 мин, имаше си хора.

Забелязах деца с попълнени по 5-6 желания само, но не им видях баловете, та не мога да преценя дали са наясно какво се случва.

В ТУЕС положението е отчайващо. Уж трябва само да занесем копия от документите и да ги сверят с оригиналите, а отделят по 10 мин на човек. Имаше голяма опашка и се отказах. Дано примета детето ми в някое от първите 24 желания, че 25тото е с първи език руски(голяма съм патка, не знам защо сме го писали) и ще откаже да се запише.

# 651
Може ли да ми кажете какво е положението в Руското училище във Варна. Моят син иска да учи там, но чувам противоречиви мнения.

# 652
  • Варна
Подадохме документите в гнездото си в Руското училище. Спокойно, организирано, приятни госпожи  , с радост  приеха предварително попълненото от нас заявление . И аз видях хора, които бяха дошли неподготвени и се чудеха и маеха кое да пишат и как да редят желанията. На нас ни отне околко 10 минути цялата процедура заедно със сканирането на формуляра. Синът се впечатли от  гаражчето с пиците пред входа на Руското  Crazy  и омаха набързо 2 броя .

# 653
И аз подадох заявлението - принтирано от интернет , попълнено без кодовете , отне ми не повече от пет минути и бях без дъщеря ми /тя е на състезание в друг град/ перфектна организация в СОУ "Софроний Врачански"- поздравления за което  Simple Smile
Специални благодарности на G..D.. и  minimo за дадената предварително информация  Hug
Успех на всички дечица - на първо класиране първо желание  Peace

# 654
Да попитам вече подалите заявление - излишните неща изтрихте ли ги като попълвахте заявлението на компютъра или ги оставихте и ги задраскахте след това, или пък просто ги оставихте и нищо не ги направихте?  Grinning
Примерно - ЗАЯВЛЕНИЕ за участие в първи(трети) етап
Родител/настойник
Подпис на ученика/чката
При нас оцветеното в червено е излишно.
Благодаря предварително.

# 655
Аз лично ги зачертах на място с химикал. Както и оградих квадратчето с пола-допреди да отидем се чудех как да го маркирам:-)

# 656
  • София
Ние подадохме в 138-мо, организацията беше добра. Стана доста бързо!

Заявлението бях попълнила изцяло на компютър, нищо, което е излишно, не съм изтривала, бях написала и кодовете (носех за всеки случай и едно без кодове).

Провериха ни кодовете, подписахме се и готово, след това ни описаха и в една тетрадка  Rolling Eyes, от която се вземат вх. № - доста несериозно изглеждат нещата с всичкото това писане на ръка и завеждане в тетрадки, а не директно в компютър, който да генерира вх. №, но да се надяваме, че процедурата е отработена и грешки не стават!

# 657
  • Пловдив
Дидева, аз изтрих излишното. Заявлението на едното дете мина без проблем, другите ги накараха да преписват, защото не приемали напечатани ... това в едно и също гнездо.

Вх. №, който дават, е някакво доказателство, че си подала заявление. Не ти трябва за нищо друго.

# 658
  • София
Аз зачеркнах излишното /това, което даваш в червено/ със strikethrough - само пола оставих, че искат да се загради с кръгче вярното. И ми го приеха "барабар" с кодовете.

# 659
Боже, като чета все едно всяко гнездо е в различна държава.  ooooh! Какво им е на напечатаните заявления?
Значи решено. Оставям излишното и го зачертавам.
Аз зачеркнах излишното /това, което даваш в червено/ със strikethrough - само пола оставих, че искат да се загради с кръгче вярното.
От този вариант мисля да се възползвам.

Общи условия

Активация на акаунт