Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 496
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Флауърче  rotfImao направо ме уби - така хубаво и от сърце се посмях / почти си го представих /  Hug
И аз така знам - в тенджерка с тези решетки от грила /от микровълновата/ - мисля така да процедирам

# 316
Флауър и ние ближем водата докато се къпем, но като трябва да пие е мъка ... аз още стерилизирам но ние сме на АМ и няма как трябва да е стерилно ... не  че не ближем ръцете по цял ден ама за мое успокоение ...
Инъче за захранването браво на Вили, и аз мисля че сме готови но ще започна като стане на 5 мес в БГ ... плана ми е да послушам педка
- започване с оризова каша сутрин
- като свикне и я яде започвам за обед преди млякото със зеленчуци ..

Аз си купих машинка защото е много неща в едно - прави ги на пара и после пюрира освен това може да стерилизира шише .. но ще мога да я пробвам чак като се върнем след месец инъче е това

http://products.babymoov.eu/bebedelice.html

# 317
  • София
здравейте,
ние днес голямо пазаруване му ударихме Simple Smile. Купихме си столче за хранене и по голямо столче за колата, че бебешкото вече ни е малко.

Аз също мислех да взимам такъв уред дето вари на пара зеленчуците и после ги пчрира, но след като порасъждавахме с почти безобидна в парка се убедих , че ще е една ненужна покупка. Ще ни трябва няколко месеца и после ще събира прах, защото като минем на детската кухня и край. Та за 3-4 месеца ползване не мисля че си заслужава да дам толкова пари, че пък и хич не са евтини.

Flower Fairy много сте готиниии  Party

лека вечер  Hug

# 318
guerry Heart Eyes - честити ви нови придобивки. Би ли споделила новото столче за колата какво е? И аз гледам, че вече ни е малко нашето, но следващите ми се виждат вече за седнало положение? newsm78 само заради това все още се сдържам

# 319
# 320
Много е хубаво, а пробвахте ли го? Струва ми се, че са за седнали или се бъркам. От кога мислите да го използвате. Извинявай, че така разпитвам, но наистина ме интересува въпроса.
Аз съм харесала от много време ето този модел, но ще трябва да го слагам като започне да сяда
Скрит текст:
http://bebeski-legla.bg/стол-за-кола-9-36-кг-123/58-детски-стол-за-кола-zodiac-кожен.html
Какво мислите? Има ли вариант да се купи и нещо допълнително да може до тогава /докато започне да сяда/ да се слага в стоплчето  newsm78
Edit: сега видях, че всъщност има 5 нива на наклон на седалката, явно ще може и да не е толкова изправено. А и ние 9кг сигурно другия месец ще ги имаме  Joy

# 321
Благодаря ви за мненията...аз понеже няма как да ползвам детска кухня може и да инвестирам, за да си спестя размотаването по стълбите Simple Smile
Много готино столче и аз мислеж да взема такова, но първо се спряхме на вариант до 9 кг...

още едно въпросче - какви кенгура ползвате? На мен ми подариха едно на Лорели, ама е много дунапренено и коланите едвам помръдват Sad харесала съм си това http://www.hippoland.net/chicco-kenguru-you-me-coal, но не знам дали си заслужава парите?

# 322
Привет момичета!

Феичке, прекрасни!
Кръстева, благодаря за поздрава!

Минавам за бърз отчет от ДК. Биха ни ваксините. След моята температура педи прецени, че той си е здрав и не вижда причина за отлагане. Едната изобщо не я усети... Даже се стреснах, че не плаче. На втората съвсем малко поплака за има няма минута. Браво на него, личи си, че вече не е бебе Simple Smile

Орангутанчо продължава да си трупа стабилно. 8480 кг. И 64 см. Кг са ни малко множко, но ЛЛ няма забележка по физическото развитие. Той успя да покаже всичко, на което е способен. Въртенета, подскоци, изправяния... Сякаш знаеше, че ако не се представи добре ще го набедят за шишко Simple Smile

Имам зелена светлина по моя преценка и ако искам да започна да го пробвам с прясно изцедени сокчета от ябълка, но с лъжица. По една лъжичка, за разнообразие и за да свиква с лъжица. Каза обаче да не правя на пара плода, а директно на пластмасовото ренде, през стерилна марля и по една, две лъжички. Аз смятам да изчакам с тези проби поне още две седмици ( след два дни навършва 5 месеца). За започването с плодове каза, че малко от децата след това отказвали зеленчук, така че не би трябвало да е проблем.

Попитах дали вече може да го държа над гърне, тъй като не искам да го тормозя в тези жеги с памперс. Каза, че още е рано и трябва при навършени седем м., когато може да седи директно да си го слагам. Ако се започнало толкова от рано можело да се развие някакво нервно разстройство и впоследствие през 15 минути да ме дърпа да го изчишквам...  Но ще си го оставямд а играе с пликчета с парче тензух в тях, та пратих таткото да ни накупи пликчета и от утре ще се мятаме по без памперс, молейки се голямата работа да не ни свари неподготвени... Хихи. Какво още... Друго по любопитно от консултацията не се сещам...

Подхванали сте кошчетата за кола. Нашият е Peg Perego. Е като тръгнем на път ако реши, че не иска да стои в него нищо не може да го накара да стои там, започва се един рев, едно пъчене, едно давене... Нищо не помага, специалнта играчка за кола му служи единствено за набиране с ръцете, защото явно знае, че ако се набере може да се освободи от оковите на стола. Пътуването ни преди седмица към планината беше ужасно... Със сто спирки, друсанки и т.н и т.н. ,ноооооо на връщане го измамихме и тръгнахме в 4:30 сутринта. Хранене в полусънено състояние и директно в колата. Разминахме се само с едно спиране, е едночасово, но само едно, за смяна, хранене и ново приспиване... И така той си спа през цялото време в колата чак докато. не си парКирахме в двора.  Joy

Аки това е, след ваксините засега е спокоен. Вече заспа, а аз го следя за температура. Надявам се да не качва   Praynig

Лека нощ на всички мами и бебчовци Simple Smile

# 323
  • София
кръстева взех това защото е от 0 до  18кг и мога и сега да си го ползвам. има си легнало положение и после е седнало. И аз мислех да е от 9кг , но от 9кг до 36 са само седнали, а от 0 до 18кс са и легнали. Мекичко е и ми хареса според цена и качество.  Сега го изпрах и като изсъхне го слагам него направо в легнало положение. После от 6 месец ми казаха да го слагам седнало.

kopchelino аз съм със същото кенгуру  и си го ползвам от самото начало, от 1 месец на малкия. Обемно е, но пък е много удобно и хубаво. Няма да съжаляваш ако го вземеш.

# 324
kopchelino аз имам едно най-обикновенно на Лорели 19лв от 3,5 до 9кг и добре, че взех такова, че Мони от сега е 8кг Joy На мен лично не ми е от полезните покупки защото съм го ползвала 2 пъти /от нас до кварталния магазин/, но това, което ти ни показваш определено ще е по-добро от нашето.
Моето го засилих в продавалника, но някоя мама ако ѝ трябва, нека ми пише
Следя въпроса и със столчетата за хранене. От единия край на другия съм - на единия ден ги отричам изцяло, а на другия ден ми се иска да му купя, знам ли пък, може да му се хареса на детето - объркана съм относно тази покупка newsm78
guerry - благодаря ти много за инфоирмацията, а и добре, че подхвана темата, та да се сетя, че ми предстои голяма покупка /за да направя разчета на финансите/ Hug

# 325
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

Днес е деня на св. Петър и св. Павел

Двамата с ММ сме се "целили" преди 16 години да имаме имен ден заедно  Joy Почерпете се с една виртуална закуска за наше здраве:

Изчезваме с двете дребни на разходка Simple Smile

Упс ... и най-дребната става на 5 месеца  Joy

Продължавам с почерпките  Wink

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 09:20 от Почти безобидн@

# 326
  • Варна
Почти безобидн@ Да сте живи и здрави и много щастливи .

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден на всички

# 327
  • NE
Добро утро!

Честит имен ден на всички празнуващи.   bouquet
Безобидна Честита 5-та месечинка на Диди и честита годишнина на вашата любов.  bouquet
Гери Честити придобивки. Hug Със здраве да си ги ползвате.
Нашето столче почнахме да го ползваме вече. Heart Eyes Взех го от сегашната промоция в Хиполенд.
Кръстева Хубаво е столчето, но кожата много изпотява. Аз почвам и за това да мисля, че ей сега щ му дойде ред, макар да ни е голямо сегашното столче. Peace
Копчелино Първо виж какво ще можеш да приготвяш защото тиква и пащърнак аз няма да намеря.
Лютата чушка Същите сме и ние в колата и оставяме по-хлабави коланите, а аз бутам бибата за да го разсейвам преди да му дойдат такива мисли да не слуша. Напоследък и спим често в колата.

Снощи бяхме на изискан рожден ден и имах план да приспя Вилито и да отидем за 2 часа с ММ. Еми цял ден го държах буден Вилката и го разходих, изкъпах и нахраних и заспа. Станах да почвам да се приготвям и като се събуди и една усмивка и една игра. Връчих го на майка и тъкмо седнахме на вечерята и майка ми се обажда и ми говори, а аз нищо не чувам от писъците на бебето. Прибрахме се набързо и вече спеше и хлипаше. Confused Чувствам се много гадно, че му го причиних, но ще си знам с мен ли или и двамата оставяме вкъщи.

# 328
ФлауърчеHeart Eyes благодаря ти за мнението. Кожата е еко - има фини дупчици по нея, които не позволяват на бебешката кожа да се запотява. Писах си с едно мамче, която използва същия стол /за дъщеричката си де/ и каза че и зимата и лятото е нямала проблеми. Мисля направо да го поръчвам  Hug
Ние направихме на бързо разходката и кафето и се прибрахме още докато не беше станало адска жега. Целите вир вода се прибрахме, сега е време за почивка Whistling
Момичета, да ви се похваля още 10 дена и ще си имам мъж най-сетне  newsm44 newsm68 smile3508

# 329
Здравейте момичета,
гледам, че сте обсъждали столчетата за кола и в тази връзка да ви попитам, слагате ли някакви подложки или протектори на количките в/у които да лежи бебенцето и възглавничка, че аз слагам само една памучна пелена, но нещо не е много естетическо, а и нямам възглавничка. Разрових се в нета и намери няколко варианта, но имам нужда от помощ, че нещо не мога да реша кой ще е по-удачен  newsm78
Единият вариант е ето това: http://www.pumpal.net/product-3291-Little-Bee - хубавото е че има и възглавничка и пеленка, минуса е, че е за спане основно и като започне да сяда ще се смъква сигурно
Другият вариант е ето това: http://www.minimod.bg/18924/minene - този сет си е с дупки за коланчетата и може да се ползва повече време, но няма възглавничка докато започне да седи...не че не мога да си взема една отделно...а и в същия сайт има много свежи цветове на тези модели, има и само подложки, без протектори за колани.
Как мислите, кое е по добрият вариант?

Общи условия

Активация на акаунт