Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 322
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте всички! Hug Hug Hug Hug Hug

Какви ги вършат тия, че вече ми опротивяха... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Какво е туй лъскане на имиджа, какво е туй чудо?

Новото чифте сред децата! Whistling Whistling Whistling

Скрит текст:

Как ще заспят горките деца тая нощ след усмивката на Крокодилова!?!

Ще сънуват кошмари Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 91
Охооооооо, Бабет! Hug Живо, здраво!

# 92
Бабче , душинка как си  Hug Hug Hug

Ходи ли на плаж днес , направо ти завиждам  , ама много ти завиждам .......

ReBulgary , ти ме върна към живота с твоя пост  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Това не е вярно ,според мен , но ще извадя къндилцето , защото ми се иска да е така  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 93
Кате Hug, не знам дали е истина, но много ми иска да е така!
Показателно е, че голяма част от екипа съвсем явно демонстрираха подкрепата си за ЯТ! А тя не слезе от вратовете на сценаристи, режисьора и кой ли още не!
В същото време Ханде твърдо показваше колко е ценно приятелството й с Керем за нея, а екрана щеше да гръмне от искрите между Зейкер или да речем ХанКер!

Стана ми много смешно от тая прословута рекламна кампания, течаща в момента за излъскване имиджа на ЯТ! Ако Керем не е с нея сред децата, ми те ще се разбягат ужасени от вида й!
Joy Joy Joy Joy

# 94
  • Дъблин
Добра вечер!!!! За Рени добро утро!!!

Оххххххххх като гледам тези снимки на това чудо на природата - Я.Т. и ми е лекоооооооооо лошо.
То е очевадно, че между Керем и Ханде нещо става. Всичката тези снимки на КЯ и Ханде така всесячески да избягва Керем и обратното разбира се направо е побъркващо!!! Не за нас, за тях самите. И от всичко само едно мога да кажа - лош Керем, многооо лош... позволи на едно същество да обърне живота му и отдалечи един от хората които още в началото са били до него - Ханде!! Ей това неразбирам защо го направи Керем!!! Абееееее мъжете сааааа..... нямам думииии!!!

# 95
HugО-о-о-о,Катенце, HugРенатката HugЗдраво-живо!! Hug

Големи сте ми сладурки вие!На плаж още не съм ходила-чакам ви да ми дойдете на гости,че да ходя с вас!Иначе ще ми е скучно!

Ади,цунки по муцунки и на двете ви!  love001  love001  love001  love001  love001

Манете я тая саблезъба,че ми действа зле на нервите!Мислех,че Кирето е по-умен,ама.......явно и на него втората глава му действа по-силно от първата Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 96
Аз винаги съм си мислила , че Керем не е с Ханде
Просто смятам , че тя не е негов тип
Мъже като Керем , според мен ,харесват точно жени като Ямур ---  симпатяга , слаба , малко  тъпичка .....
Нашето Ханде си е леко едричка , много умна , харизматична ,добродушна .... е как ще изпъкне Керем при нея

Според мен е тъпо до оня ден да пускат снимки Керем и Ханде , а сега не..... Даже и да е с Ямур ,какво пречи да се снимат К и Х
То и аз съм омъжена от 15г. , ама имам снимки и с други хора не само с мъжо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 97
  • Керодиспансера
Ренате,ако правилно съм те разбрала,Ханде не е с Окан,а Керем не е ЯТ, а и прави реклама.Значи все пак има шанс за Ханкер,но може би след края на сериала newsm78
По ЯТ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
По Окан  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 98
Къзлар , някой ме прокле явно, след обилния дъжд нямам интернет, сега ви пиша като ползвам интернета на една администрация - хващам я от балкона
Елииииии, доживя превода бе душицо , спешъл за вас ей ви превода на онова с договорите , за което говори и ReBulgary

Не мога да бъда сигурна в достоверността на това, но поне хронологията на събитията е такава, искренно ми се иска да се върти нещо такова, но ..... след тези снимки на Ямкер, надежда не ми остана.. Интересни са ми вашите коментари в момента, но гледната точка от която се изказва това мнение е в полза на Ханкер, писалият това определено е фен на Ханкер, има едно едниствено изречение против Ямур, и това е, че се е лепнала за Керем в най-слабият му момент....

Скрит текст:
Това което е написано в тумба-лумба
Неща за които се твърди, че са истина
Според мен всичко е вярно.
Аз бих казала да го прочетете

Една история за Ханде и Керем. Имало едно време да речем.....Ханде. Познаваше Керем преди да започне сериалът. Преди да започне сериала имаше връзка с Окан. Нека за вас малко да открехнем теримна „връзка”. Това е такава връзка, че.... Очите на жената са затворени, а мъжът когото обича е гледа със затворени очи всичко свързано със нея. Зад гърба на жената, шепнешком говори със хората за нея. Усеща се, че вниманието му към нея е малко. Намира се във връзка на изгода с нея. Но жената не вижда нищо от това.
След това истинският мъж влиза в живота й. Със всеки изминат ден, мислите на жената се объркват. Помежду им започват да прехвърчат и искри. На всичкото отгоре , не ние казваме това. При положение, че тя има връзка, това -се твърди от нейните колеги. /17-18 серия/. После това се разпространява и наоколо. Тази клюка шернешком стига и до ушите на Окан Ялабък. Сериалът е сериал който е известен. Актрисата е актриса която е под светлините на прожекторите в момента. Самият той в тези среди, в момента е актьор, който е вдигнат на рафта. За постоянството на името си, отново връща жената при себе си. това действие е учудващо за една двойка, която е пред раздяла. Жената отива в ръцете му като изоставя мъжа който я обича безрезервно. Да, правилно прочетохте – мъжа който я обича. С всеки изминат ден, истинският мъж, толкова се привързва към жената, че казва „обожавам усмивката й” . Шепотът / клюките кънти наоколо. Разбира се, в моментът в който най неочаква, толкова се обижда/ ранява от това, че жената към която се е привързал, жената към която има слабост / жената която е негова слабост, като перце отлита от ръцете му. Получава рани които не могат да се преодолеят току така.
Междувременно Окан Ялабък и режисьорът /А.Дьонмез/ са в период на срещи. Той е ччовек който има широка среда и може да му осигури достатъчно предложения за проекти. Така връзката на Ханде с Окан отново идва на дневен ред. Това се подкрепя / одобрява и от екипа. В това време, истинският мъж в историята се опитва да се съвземе. В последствие жената разбира, колко е далеч от нея е той . Много далеч. Жената не издържа на това. Прошепва  това на един от „доверените” си приятели... а той на друг...и така стига до нашите уши. Нека не казваме, че така разбира цената на истинският мъж. Отново се сближават. Мъжът е наранен, обиден...държи се на дистанция....добре, а докато Керем е наранен, кой мислите , че се промъква до него....Ямур.... Ханде вижда това и полудява. В този момент се случват много от историите й в туитър. Още повече се сближава с Керем. Жената е нервна. Жената е обидена. Жената е отмъстителна. Мъжът не може да каже „не”. Разбира се, след като е успяла да се сближи толкова много, по-улегналите от сета, вместо да защитят Ханде, за която считат, че Окан Я. Стои зад нея, те приемат да застанат на страната на малката и беззащитна Ямур. Това са имена които имат голямо име. Помежду им застават и лъжите, които Ханде не е казала на Керем, и Керем не е казал на Ханде. Отново се отдалечават. Такова нещо се казва на момчето, малко колкото шепотът, но толкова голямо, че да се смачка под тези думи. Изолират жената, оставят я сама. Нараняват я. А момчето го повличат към един куп лъжи. След всичко това, разбира се има хора, които не бездействат. Приготвя се едно споразумение / договор между Керем и Ямур. Правят се планове за Окан Ялабък. В това време, актьорите не печелят парите, които заслужават/които им се полагат. Никой не получава заслуженото. Особенно Керем, който е притиснат от разходите на новооткритата си фирма. Между него и продуцента има словесен спор. А да успокои изключително изнервения Керем, отново се пада на Ханде. В това време наоколо вече се шепти за Керем и Ямур. Никой не обръща внимание на това, но в този моментКерем получава едно споразумение / договор. От това споразумение, и рекламата, която ще се направи, ще получи пари. А цената на това, е свободата му. Керем мисли над това. В това време, „уважаваните” хора от екипа, започват да го напътстват в определена посока. Наблюдавайки всичко това отстрани, жената не може да контролира нервите си и застава пред момчето. Започва да ругае / обижда момчето, така че, това се чува от няколко души , които са наоколо. Кара му се защо позволява на хората да го напътстват. Момчето приема това споразумение, но не му е приятно. Защото повече от това , което очаква се пуска пред аудиторията. Жената е нервна. Жената ревнува. Жената е изолирана. Недоверието й към околните расте. Дори коментарите на хората са й необходими, за да усети поне малко обич от тях. Влиза в контакт с хора, които са близки с феновете. ДМ историите се случват така. Имаме Дм на някои хора. Плюс това са ни предоставени от хората, които са ги писали. Посътпиха стотици молби тези Дм да не се публикуват. Ще рискуваме да споделим тяхното съдържание -  споделя, че момчето не се вслушва , но че в момента вижда, че тя недоволства, но въпреки това се е облегнла назад и само наблюдава ставащото.... отново споделя, че на сета получава такова държание към себе си, което тя не заслужава /лошо/...накратко , тук жената изригва разочарованието си....разбираме, че си е писала с хора, така че, не може да отрече....не сме били само ние единствените, които са чували това.....накратко , жената се поддава на емоцията и говори зад гърба на мъжа, който толкова я обича и има слабост към нея. Прекалените реакции които прави в стил „ ревнивата жена има силата на 100 тигъра”. А момчето, въпреки всичко, което чува зад гърба си, мисли, че е обидил / наранил жената. Казва това на някои хора от сета. Момчето следи реакциите , които получава на тази тема.
В това време се снима сета в Гьолязи. Помните сигурно, в ръката му един шал а до него приятелят му Ефеджан. Това не е нещо, което може да пропуснем ей така. Защото приятелството между Керем и Ефеджан е настина истинско. Момчето споделя всичко. Но единственият му изход е ясен. В това време идват и клюките, че момчето пие. Не вярваме, но обръщаме камерите си към сета. След края на сета , Керем и Ханде носят в ръцете си найлонови торбички и отиват близо до едно дърво. Докато говорят дълго се вижда, че пият, дори Ханде е леко на градус. Жената залита, преди да падне я хваща момчето, което е значимо за нея. Отвързва се връзката на обувката й. Момчето се навежда и я връзва. В следващите дни научаваме, че това което е говорела жената тя споделя на приятелите си.  тази история с пиенето, специално се забелязва от една група при снимките в Гьолязи. Не можем да говорим за достоверността и категоричността на това, но можем да твърдим, че на следващият ден е споделила този дълъг разговор и неговото съдържание с една своя приятелка. Ханде и Керем, а по-специално Керем, разбира / осъзнава някои неща.
Междувременно има още един спор между него и продуцента. Керем иска да се подготви за едни летен филм, но продуцента казва, че сериалът ще продължи до юни месец. Този път нещата се пропукват. Минава време. Дните отминават. Жената е напълно в течение на липсата на внимание от страна на човека с когото има връзка.
Ледовете между Кереми  Ханде започват да се топят. Опитват се да решат някои проблеми.Но лъжите помежду им, и „уважаваните” хората които се намесват, са толкова много че.....Дочуваме, че дори кака му е вътре в тези неща....от снимките които днес получихме от сета, от разговорите на сета, и информацията от там, виждаме и разбираме, че доста от проблемите намират своето решение. В дм-те които пишат хората виждаме, че Керем е прекалено унижаван, и то ненужно. Все пак става дума за грешка. Да си дойдем сега на споразумението между Керем и Ямур, той се отказва от него. Анулира го. За нищо на света не желае още веднъж това да идва на дневен ред. Защото след като е разговарял с жената, доста неща си е изяснил. Но в момента за Керем се приготвя още едно споразумение, няма да е нещо, което да накара актьорите да си затворят регистрациите в соц.мрежи, няма да е гръмко. Няма нещо за което да се страхувате. Просто всеки е поел по  собственият си път ...

# 99
Мъже като Керем , според мен ,харесват точно жени като Ямур ---  симпатяга , слаба , малко  тъпичка .....
Нашето Ханде си е леко едричка , много умна , харизматична ,добродушна .... е как ще изпъкне Керем при нея

Според мен е тъпо до оня ден да пускат снимки Керем и Ханде , а сега не..... Даже и да е с Ямур ,какво пречи да се снимат К и Х
То и аз съм омъжена от 15г. , ама имам снимки и с други хора не само с мъжо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Еееее,ама Ханде въобще не е пълна,дори изглежда много добре  Hug

# 100
Здравейте, четох до сега интервютата публикувани във страницата във фейсбук. направи ми силно впечатление цитирам по памет думи на Ханде, че в личния си живот е нерешителна и при нея на първо място е разума и залага на сигурното. Керем за себе си казва К-Аз съм много дребнав човек.Трябва да се променя.Не обичам мръсотията,понякога се стресирам от мръсните чинии.....Какво,любов ли? Тези двамата се разминаха за мен след Беяз шоуто. Но така е засега. Спомням си Берг и Халит в началото Халит е влюбен, но БЕРГ НЕ ГО ХАРЕСВА И В ЕДНО ИНТЕРВЮ КАЗВА, ЧЕ СА СЕ ОПИТАЛИ ДА БЪДЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ, НО НЕ СЕ Е ПОЛУЧИЛО И РЕШИЛИ ДА ОСТАНАТ ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ след което тя има връзка с Тан Сартюк, а той си намира момиче с което след 3 месеца /вече снимат 1001 нощ/ се сгодява, сгодява се и БЕРГ лятото Халит прави сватба, другото лято втори сезон Халит е разведен и Берг и прекъснала годежа и там прехвърчаха искрите, които при нашите са в по-голяма доза. Много си ги обичам двамата К и Х  и ако има чувства ми се иска наистина да си ги изживеят. Сега си мечтая да свършва сезона и Керем да заминава за Америка. Ако догадките ми са верни, тези двамата ще се осъзнаят след раздялата. Не ме упреквайте, че пак ровя в личния им живот.

# 101

Кате, ти на нашето момче сега комплексар ли му викаш,...неееее, едва ли е такъв, ...иска ми се да търси жена до себе си и да не страда от такива комплекси

# 102
ООООООООООООоооо  виждам те  , чувам те ......Лени
Така ми се иска да те попитам -  Как си? -  на турски , ама не мога  Blush

Бабче , ще дойда ,ама много си ми далеч ,ще ми се вземе акъла , шЪ знаеш
пък той без туй ми е малко ..... Joy Joy Joy Joy Joy

Илинче , тя и за мен е добре  , ама за Керемчи --- както виждаш много държи на външния си вид Те такива хора държат и човека до тях да е горе долу така  Според мен малко едричка му идва

Аз много харесвам Ханде

Hug

# 103
  Аз пък не мога да разбере ,за  какво ще и лъскат имиджа на ЯТ ?
  Тя такъв няма ! Ако не беше Керем да се прихалосва по нея , никой нямаше да и обърне внимание ,
 че е "жива" като си беше в АКФ,  просто една от многото . Като свърши ГБ , пак ще е така !
 Не може винаги да играят заедно!
 И пак се наблюдава същото явление . Облекли униформите и под знака на ГБ , демонстрират заедно какви хуманни цели изповядват ! Как от толкова артисти само те двамата са с децата за тази кауза!
 Четох вчера едно от интервютата в новата страница на ФБ и там К.Б  казва , че работи с екип от 7–8 човека и заедно решават  какво и как да работи и прави ! Това означава , че нищо не е случайно и просто така се е случило ! Peace
 За Ханде   ,  но не вярвам Окан да е забъркан с ЯТ , той е умен мъж и е минал в "нелегалност" дето се вика заради Ханде .

# 104
  • Керодиспансера
Лени,много ти благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНаправо нашите си изживяват сериала в реала ooooh! ooooh! ooooh!
Дано се осъзнаят,дано намерят път един кън друг  Praynig Praynig Praynig
Явно интригите са големи и пак всичко опира до пари,и властта,която имат някои чрез тях(парите)

Общи условия

Активация на акаунт