Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 17 995
  • 748
  •   1
Отговори
# 240

Ето ви един друг сладур да си оплакнете очите преди сън Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бабче, тоя е супер -любимец ми е...

# 241
  • София
Аз пък не намирам вина тоя път в тях, те не са виновни, че са ги снимали феновете (въпреки, че Ямка маха), щях да съм ядосана, ако някой от тях двамата беше качил обща снимка в Туитър или в Инстаграм. Това за мен би означавало, че имат връзка, но това, че са ги снимали феновете двамата, на сет в кола, нищо не означава!Той има и снимки с Ефеджан, Исмаил, Мерве това означава ли, че и те са му севгилита? - Не! Докато не го чуя от техните усти или от устата на Алтан ходжа, няма да вярвам, че има ЯмКер.

# 242
Очевадно, че не им пука щом продължават  Crossing Arms

Утре ще ударим  дъното, ще има  и хубав мач...Рейтинг 1  , момичета

# 243
  • София
Децата не гледат футбол, така че, няма да е голям проблем за нас това, но ако решат да бойкотират това е друго! Аз не го разбирам това бойкотиране, защото те серията ще я гледат на другия ден или два часа по-късно в ютюб, дизи, сайта на канала. Какво ще спечелят с това бойкотиране??? Само спиране на сериала!!! На екипа дреме му!

# 244

Ето ви един друг сладур да си оплакнете очите преди сън Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бабче, тоя е супер -любимец ми е...

О-о-о-о-о-о,Терзи!Значи така,а? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  Не съм била само аз дето го харесва.Сладък е.И е по-дългокрак и по-висок от Кирето,нали? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 245
  • София
Децата не гледат футбол, така че, няма да е голям проблем за нас това, но ако решат да бойкотират това е друго! Аз не го разбирам това бойкотиране, защото те серията ще я гледат на другия ден или два часа по-късно в ютюб, дизи, сайта на канала. Какво ще спечелят с това бойкотиране??? Само спиране на сериала!!!

И аз това се чудя.   33uu

# 246
Момичета, мисля че всяка от вас би искала 2ри сезон и Зейкерче  Peace Така, че нека утре да се стегнем и подкрепим сериала в Туитър ! И също и само ХанКер и ЗейКер ! Моля ви, влюбих се в този сериал!  Praynig Моля, ако някоа може да ми даде някой профили, които утре ще ни подкрепят !

# 247

Терзи,дерт ми е да разбера този пич има ли "пахлава" или не си е направил Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha

# 248
  • София
Илина, за официалния хаштаг ли говориш или ще има хаштаг от феновете?

# 249
missence, говоря за хаштага на епизода, и се чудя дали ще можем да организираме и останалите фенове на сериала newsm78

# 250
  Последен коментар... и няма да ви занимавам повече...

Ама  много съм  ядосана! какво е това  лансиране на този кърлеж... Днес цял ден снимки , на всички с нея, а никой не се снима с Ханде, тя ми седи на пейките сама.  Да не би да е прокажена,че всички и дават такъв игнор ?. Голямо лансиране на  Съблезъбата, ама  при мен това не минава, никога не съм я харесвала и никога няма да харесва, даже  я намразвам,  с всеки изминал ден повече.

# 251
  • София
missence, говоря за хаштага на епизода, и се чудя дали ще можем да организираме и останалите фенове на сериала newsm78

Миналата седмица беше организиран хаштаг в подкрепа на Ханде и за 4-5 минути стана в топ 5 май. Тери знае подробности.
Според мен, ако пуснат хаштаг с думичката Зейкер, има шанс.  Laughing Аз обаче мисля, че ще е нещо от сорта на #ревността на Керем.

Влади, и аз се напрегнах заради Ханде.  Crossing Arms

# 252
  • София
И пак да кажа не знам за, кой път вече: Втори сезон дали ще има или не, продуцентите, актьорите и целият екип знае много добре! Програмните схеми за новия сезон се правят до средата, най-много до края на май месец!
Ако няма да има нов сезон, те трябва да сключат договор за нов проект, да намерят актьори, да намерят места за снимки, да започнат да строят декори, да промотират, да правят интервюта, да ги водят по предавания  и т.н
Ако има нов сезон пак имат много неща за вършене: да подновят договорите на артистите, да намерят нови места за снимки (ако са в университета или пък скочим в бъдещето), да промотират и т.н.
За това тези решения се взимат до края на май месец, за да могат до средата на юли най-много да са готови с всичко това и да могат от август да почнат снимки.  Много отдавна се знае дали ще има втори сезон или не ние ще разберем, когато решат! Това с ще има няма да има е за вдигане на рейтинг!

Няколко нови сериала бяха анонсирани в началото на май, сега до края на месеца би трябвало да излезе информация, кои ще са новите проекти от есента по телевизията.о

# 253
И мен ме дразни това непрекъснато лансиране на Зъбатото чудовище  Crossing Arms

# 254
missence,сега се сетих и друго, ами ако ние утре, примерно към 6 започнем някакъв хаштаг ?
Като #hanker #zeyker #gunesibeklerken #keremhande -нещо такова ?

Общи условия

Активация на акаунт